Almería – Real Sociedad 2:2 (kon.)
konec
UD Almería
2:2 (2:1)
Real Sociedad San Sebastian
Pátek 13.02.2015, 20:45 • Estadio de los Juegos Mediterráneos, Almería • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    85
    Almería rozehrála svůj volný kop nakrátko. Poté ihned mířila centrem do velkého vápna, kde ale k žádné složité situaci nedošlo, hosté se brání v naprosté pohodě. Zongo (ALM) poté vehementně protestoval proti nařízení vhazování pro Real, za což dostal další žlutou kartu. Utkání začíná být velice vypjaté.
     
    84
    Agirretxe chtěl vyzvat svého spoluhráče rychlou zadovkou, což se ale nepodařilo. Následný protiútok museli hosté řešit opět pouze za cenu žluté karty, provinil se Ansotegi (RSC).
     
    82
    Dochází přesně ke změně, která byla před malou chvílí avizována, hra se znovu přelila ve prospěch hostujíc ekipa. To se ale nyní mírně zbrzdila, žlutouz kartu za protesty dostává Yuri (RSC).
     
    73
    A další žlutá karta, nyní již zasloužená. Dos Santos (ALM) velmi nevybíravým způsobem podrazil svého soka. Tentokráte se domácí obránce diví zbytečně, sudí rozhodl zcela správně.
     
    69
    O žádné složité situaci však nemůže být řeč. Julián vyskočil a v poklidu lapil nadýchaný centr. Poté ihned rozehrál. Na trávníku se také stále více přiostřuje, Bifouma (ALM) ke svému výbornému výkonu přidává žlutou kartu. Nutno však podotknout, že velice přísnou, takovýchto soubojů dnes byly desítky.
     
    46
    Hned v úvodu druhého poločasu bude udělana žlutá karta, Prieta těsně před velkým vápnem podrazil Vélez (ALM). Sociedadu se naskýtá příležitost v podobě volného kopu. Jak s ním hosté naloží?
     
    30
    První žlutá karta se bude udělovat také na domácí straně. Corona (ALM) stáhl za dres hostujícího Parda, což hlavní sudí bleskově trestá. Kapitán Almeríe se tak bude muset mít na pozoru.
     
    18
    Lodivod Sociedadu David Moyes vypadá za postranní lajnou velice nervózně, čemuž bezpochyby nepřidá ani žlutá karta pro hostoujícího Granera (RSC), který předvedl ošklivý šlapák. Verza se zvedá obtížně, ale jistě bude pokračovat v zápase.
     
    2
    Po centru z pravé strany hrací plochy nastal před brankou Sociedadu poměrně velký zmatek, který uhasil až brankář Rulli. Učinil tak pouze za cenu žluté karty.

    Libor Kucza

    Branky: 5. Verza (pen.), 40. Hemed (Bifouma) – 27. Agirretxe (Granero), 48. Canales (Castro)

    Karty:   30. Corona (ALM), 46. Vélez (ALM), 69. Bifouma (ALM), 73. Dos Santos (ALM), 85. Zongo (ALM) – 2. Rulli (RSC), 18. Granero (RSC), 82. Yuri (RSC), 84. Ansotegi (RSC)


    UD Almería: Julián – Dubarbier, Dos Santos, Vélez, Michel – Corona (C), Verza – Bifouma (89. Partey), F. Soriano (65. Édgar), Silva (80. Zongo) – Hemed.
    Náhradníci: Gómez Ferragut – Navarro, Casado, Édgar, Partey, Zongo, Espinosa.

    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Zaldúa, Ansotegi (C), I. Martínez, Yuri – Pardo, Granero – Castro (79. Finnbogason), Zurutuza (45+2. Prieto), Canales (63. Hervías) – Agirretxe.
    Náhradníci: Zubikarai – Estrada, de la Bella, Elustondo, Prieto, Hervías, Finnbogason.

    Rozhodčí: Velasco – Alonso, Álvarez

    Diváci: 13600
    bahis siteleri