Almería – Real Sociedad 2:2 (kon.)
konec
UD Almería
2:2 (2:1)
Real Sociedad San Sebastian
Pátek 13.02.2015, 20:45 • Estadio de los Juegos Mediterráneos, Almería • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
    Sergio CANALES - 2:2
     
    48
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Hostujícímu celku se ale přece jenom podařilo vyrovnat. SERGIO CANALES dost výtečnou přihrávku do běhu, načež si obhodil Juliána a pohodlně zakončil do odkryté branky. Utkání má opět velký náboj.
    Tomer HEMED - 2:1
     
    40
    Almería právě vstřelila branku!
    Tak to byla vynikající akce v podání domácích. Bifouma se na levé straně uvolnil, protáhl se do velkého vápna, odkud našel nabíhajícího TOMERA HEMEDA. Hrotový útočník poté neváhal a přesně zamířil do levého horního rohu hostující svatyně. Famózní fotbalový moment, především v podání Bifoumy.
    Imanol AGIRRETXE - 1:1
     
    27
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Tak toto si Julián jistě za rámeček nedá. Volný kop z poměrně velké vzdálenosti se přeměnil ve vyrovnávací branku. Do nadýchaného pasu trknul hlavou IMANOL AGIRRETXE, čímž značně změnil směr dráhy letu balonu. To zřejmě neočekával domácí brankář, který tak zareagoval velice pozdě a balon nevytěsnil.
    VERZA - 1:0
     
    5
    Almería právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení. VERZA se postavil k balonu, načež jej nekompromisně poslal k levé tyči. Rulli sice vystihl směr, avšak zabránit gólu nedokázal. Almería si nemohla přát lepší úvod duelu.

    Libor Kucza

    Branky: 5. Verza (pen.), 40. Hemed (Bifouma) – 27. Agirretxe (Granero), 48. Canales (Castro)

    Karty:   30. Corona (ALM), 46. Vélez (ALM), 69. Bifouma (ALM), 73. Dos Santos (ALM), 85. Zongo (ALM) – 2. Rulli (RSC), 18. Granero (RSC), 82. Yuri (RSC), 84. Ansotegi (RSC)


    UD Almería: Julián – Dubarbier, Dos Santos, Vélez, Michel – Corona (C), Verza – Bifouma (89. Partey), F. Soriano (65. Édgar), Silva (80. Zongo) – Hemed.
    Náhradníci: Gómez Ferragut – Navarro, Casado, Édgar, Partey, Zongo, Espinosa.

    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Zaldúa, Ansotegi (C), I. Martínez, Yuri – Pardo, Granero – Castro (79. Finnbogason), Zurutuza (45+2. Prieto), Canales (63. Hervías) – Agirretxe.
    Náhradníci: Zubikarai – Estrada, de la Bella, Elustondo, Prieto, Hervías, Finnbogason.

    Rozhodčí: Velasco – Alonso, Álvarez

    Diváci: 13600
    bahis siteleri