Česko – Washington Pride 4:2 (kon.)
konec
Česko
4:2 (1:0, 2:2, 1:0)
Washington Pride
Neděle 15.02.2015, 12:30 • Zimní stadion Slaný • Reprezentace žen
Partner:
     
    59:01
    Bucifalová, Lédlová a ještě Zedníková už sedí na trestné. Z týmu soupeřek jsou vyloučeny McLaughlinová, Pellowitzová a Farrandová. Přesné tresty vám teď neřeknu, ale pokračujeme pět na pět.
     
    55:19
    Další faul na americké straně nám přináší početní výhodu. Kaitlin Parentová (WAP) vyloučena za hákování na Dominiku Vopravilovou.
     
    51:44
    Vyloučení na obou stranách. Maggie McLaughlinová nepochopitelně krosčekovala Anetu Lédlovou, kterou chtěla pomstít Veronika Bucifalová. Ta je vyloučena za hrubost, jde se tedy opět hrát čtyři na čtyři.
     
    46:36
    Početní výhoda je minulostí. Mimo hru přibrousila Dominika Forejtová (CZE), jež si odsedí menší trest za hrubost.
     
    46:04
    Český tlak ale rezultuje v další přesilovku, kterou bychom už potřebovali využít! Veronika Petteyová (WAP) – 2 minuty za hákování.
     
    42:54
    Češky si zahrají sedmou přesilovku zápasu. Bridget Shermanová (WAP) pyká za hákování.
     
    39:54
    Aneta Lédlová (CZE) má z celého českého týmu nejlepší fyzické parametry. Teď od ní odletěla jedna ze soupeřek a naše útočnice je vyloučena za hru tělem.
     
    31:32
    Špatné střídání Američanek nám nabízí další početní výhodu. Menší trest za hru v šesti odpyká Emma McDowellová (WAP).
     
    28:35
    Oba týmy jsou kompletní, ale ten český si zahraje přesilovku. Grace Fischerová (WAP) – 2 minuty za držení.
     
    26:35
    Lédlová s Pekinsovou se v dalším střídání potkaly znovu. U hrazení poněkud přiostřily a obě si odpykají menší trest za hrubost. Čtyři na čtyři.
     
    21:23
    A jdeme hrát 1:36 dvojnásobné přesilovky! Zoey Pellowitzová (WAP) marně stíhala unikající Kláru Hymlárovou, tak ji musela zpomalit háčkem.
     
    20:59
    Americké hokejistky vstoupily do druhé části hodně namotivované. A trochu to přehnala Maggie McLaughlinová (WAP), která jde pykat za podražení. Třetí přesilovka českého týmu.
     
    15:53
    Už je odpískáno. Madison Farrandová (WAP) – 2 minuty za podražení.
     
    09:46
    Po chvilce přichází naopak první početní výhoda pro náš tým. Diana Buckleyová (WAP) – 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    06:47
    Vzápětí bohužel přišel menší tlak Američanek a faul Michaely Jančové (CZE). Dvě minuty za hákování, jdeme na první oslabení.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 18. Topolská (Forejtová), 28. Vopravilová (Kaplanová), 39. Lédlová (Jančová), 57. Bucifalová (Lédlová, Bartošová) – 29. Petteyová, 32. Petteyová (Pellowitzová)


    Česko: Jandová (Zechovská) – Zíková, Holá, Zedníková, Černá, Kosinová, Jančová, Bartošová – Vopravilová, Bucifalová, Lédlová – Pátková, Forejtová, Topolská – Kaplanová "C", Jůzková, Hymlárová. Trenér: Jiří Vozák.
    Washington Pride: Meloniová (Nasrová) – Pellowitzová, Kobernicková, Renbergová, Parentová, Hudsonová, Buckleyová, Solomonová "C", McNeallyová, Petteyová, Erbeová, Pekinsová, Cholishová, McLaughlinová, Fisherová, Cave-Hawkinsová, Farrandová, Shermanová, McDowellová. Trenér: Kush Sighu.
    bahis siteleri