Česko – Washington Pride 4:2 (kon.)
konec
Česko
4:2 (1:0, 2:2, 1:0)
Washington Pride
Neděle 15.02.2015, 12:30 • Zimní stadion Slaný • Reprezentace žen
Partner:
     
    56:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ufff!! Tahle přesilovka si gólové využití zasloužila a dovolím si říct, že teď už naše hokejistky vítězství nepustí. Střelu Lédlové vyrazila skvěle chytající Meloniová před sebe, kde čekala VERONIKA BUCIFALOVÁ. Kapitánka loňské patnáctky se z dorážky raduje ze svého prvního gólu za seniorskou reprezentaci a hned si od rozhočích vyžádala puk – 4:2! Asistence: Aneta Lédlová, Debora Bartošová.
     
    38:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    A tady je odměna za to, že holky nepřestaly hrát ani v psychicky náročné situaci. Michaela Jančová vyslala v útočném pásmu ANETU LÉDLOVOU, která natáhla ke střele do ideálního prostoru mezi betonem a vyrážečkou pravačky Meloniové. A trefila přesně, znovu vedeme – 3:2! Asistence: Michaela Jančová.
     
    31:02
    Washington Pride právě vstřelil branku!
    Aktivita našich soupeřek bohužel vede k vyrovnání, které se zrodilo prakticky stejně jako předchozí gól. VERONIKA PETTEYOVÁ opět našlápla k velkému sólu, které zakončila kličkou a střelou za beton bezmocné Jandové – 2:2. Asistence: Zoey Pellowitzová.
     
    28:15
    Washington Pride právě vstřelil branku!
    Ještě ta samá situace ale vede k americkému snížení. České hokejistky nedokázaly pokrýt VERONIKU PETTEYOVOU, která se přes ně prohnala a zblízka pak dokázala svižnou střelou překonat Jandovou po ledě – 2:1. Bez asistence.
     
    27:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hrozně moc důležitý gól! Češky byly ve hře čtyř proti čtyřem pod tlakem, ale pak ujely dopředu v přečíslení. Po pravém mantinelu potáhla puk Katka Kaplanová, jež vyzvala DOMINIKU VOPRAVILOVOU, a ta zakončila neomylně zpátky nad vyrážečku Meloniové – 2:0. Asistence: Katka Kaplanová.
     
    17:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Našim přesilovkám je zatím málo co vytknout a druhá možnost vede k zasloužené úvodní brance. Dominika Forejtová napálila puk z levého kruhu a vyrážečka Meloniové ho poslala přímo na hokejku dojíždějící TEREZY TOPOLSKÉ, jejíž dorážka do bližšího růžku byla neomylná – 1:0! Asistence: Dominika Forejtová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 18. Topolská (Forejtová), 28. Vopravilová (Kaplanová), 39. Lédlová (Jančová), 57. Bucifalová (Lédlová, Bartošová) – 29. Petteyová, 32. Petteyová (Pellowitzová)


    Česko: Jandová (Zechovská) – Zíková, Holá, Zedníková, Černá, Kosinová, Jančová, Bartošová – Vopravilová, Bucifalová, Lédlová – Pátková, Forejtová, Topolská – Kaplanová "C", Jůzková, Hymlárová. Trenér: Jiří Vozák.
    Washington Pride: Meloniová (Nasrová) – Pellowitzová, Kobernicková, Renbergová, Parentová, Hudsonová, Buckleyová, Solomonová "C", McNeallyová, Petteyová, Erbeová, Pekinsová, Cholishová, McLaughlinová, Fisherová, Cave-Hawkinsová, Farrandová, Shermanová, McDowellová. Trenér: Kush Sighu.
    bahis siteleri