Znojmo – Fehérvár 2:1 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
2:1 (0:0, 2:1, 0:0)
Fehérvár AV19
Neděle 15.02.2015, 17:30 • Zimní stadion města Znojma • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    27:55
    Orli právě vstřelili branku!
    Jenže přichází další krásná akce na druhé straně a do vedení se dostává Znojmo! ONDREJ ŠEDIVÝ se protáhl kolem obránce a v pádu stihl poslat puk mezi Rajnovými betony do sítě. Asistence: Adam Havlík.
     
    24:42
    Orli právě vstřelili branku!
    Tato minuta patřila MARTINU NEMČÍKOVI. Ten nejprve paradoxně málem namazal ve vlastním pásmu soupeři na gól, ale Chris Holt situaci zachránil. Nemčík následně sebral kotouč, projel celým kluzištěm až před brankáře a neskutečným způsobem zavěsil pod břevno. Gól sezóny? Bez asistence.
     
    21:22
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení v přesilové hře. Rána Ejdepalma byla sražena na hůl BRANDONA MARINA, který z ostrého úhlu pohotově propasíroval puk za přesunujícího se Holta. Asistence: Johan Ejdepalm a Csaba Kovács.

    Vojta Pojer

    Branky a nahrávky: 25. Nemčík, 28. Šedivý (Havlík) – 22. Marino (Ejdepalm, Kovács)


    HC LERAM Orli Znojmo: Holt (Nechvátal) – Bořuta, Nemčík, Havel, Štach, Sova, Grof, Bača – Šedivý, Klhůfek, Havlík – Tomas, Podešva, Rehuš – Beroun, Šeda, Abdul – Novák, Bartoš, Číp.
    Fehérvár AV19: Rajna (Engstrand) – Orbán, Boivin, Wehrs, Szirányi, Varga, Ejdepalm, Reiter, Hetényi – Benk, Erdély, Sárpátki – Kóger, Sarauer, Banham – Kovács, Bartalis, Marino – Németh, Nemes, Magosi.

    Rozhodčí: Gebei, Siegel – Németh, Soós

    Diváci: 2604
    bahis siteleri