Omsk – Novosibirsk 3:0 (kon.) | Barys – Novokuzněck 2:0 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Kazaň 1:2 (0:1 po s.n.)
Toljatti – Magnitogorsk 3:4 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – Jekatěrinburg 4:5 (kon.)
Soči – Čerepovec 4:5 (0:1 po s.n.) | Minsk – Jokerit 3:1 (kon.) | Dynamo Moskva – CSKA Moskva 2:1 (po pr.)
Atlant – Petrohrad 1:0 (kon.) | Záhřeb – Riga 1:3 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
4:5 (3:3, 1:2, 0:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Pátek 20.02.2015, 17:00 • SCC Arena Petrochemist • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno! Gólovou přestřelku nakonec ovládl Avtomobilist Jekatěrinburg, jehož hráči rozvlnili síť celkem pětkrát. Gólman Jakub Kovář ve službách hostujícího celku inkasoval "pouze" čtyři branky, což tedy dnes na tříbodový zisk stačilo. (19:34:43)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    54:05
    Domácím se naskytla příležitost v podobě přesilové hry, kterou budou mít hokejisté Neftěchimiku k dispozici po vyloučení Sergeje Guseva, který se proti pravidlům provinil sekáním.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střelecké galapředstavení pokračovalo také ve druhé části, kdy padly tři branky. Jekatěrinburg odskočil svému soupeři na rozdíl dvou branek, ale domácí v polovině utkání dokázali vstřelit kontaktní gól. Jakým směrem se bude utkání dále ubírat, nám rozjasní třetí třetina, která začne přibližně v 18:51.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    32:32
    Nyní se bude vylučovat na obou stranách, za hrubost si dvě minuty odsedí domácí Maxim Rybin, na hostující straně dostal stejný trest Sami Lepistö.
    Pavel KULIKOV - 4:5
     
    29:09
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí vsítili kontaktní branku! Ačkoliv se Jakub Kovář natahoval po puku, jak mohl, kus černé pryže se dostal na hůl PAVLA KULIKOVA, který z bezprostřední blízkosti neměl sebemenší potíže poslat kotouč do sítě. Asistence: Jaroslav Alševskij.
    Alexander NESTEROV - 3:5
     
    26:44
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do dvougólového trháku! Z levého kruhu zakončil ALEXANDER NESTEROV, který touš poslal neomylně k přední tyči.
    Anatolij GOLYŠEV - 3:4
     
    24:36
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hokejisté Jekatěrinburgu si však opět vytvářejí jednobrankový náskok! Do listiny střelců se zapisuje ANATOLIJ GOLYŠEV, který se prezentoval přesným bekhendovým zakončením, po kterém proletěl puk kolem Sudnicinovy vyrážečky. Asistence: Arťom Garejev.
     
    20:01
    O přestávce došlo v týmu Neftěchimik Nižněkamsk k výměně gólmanů, Villeho Kolppanena mezi třemi tyčemi nahradil Alexander Sudnicin.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V úvodní periodě si oba týmy otevřely střelnici, když v ní dohromady nasázely šest branek. Nejprve se do dvougólového vedení dostal Jekatěrinburg, aby poté domácí vyrovnali. Avtomobilst si ovšem vzal vedení zpět, ale pár vteřin před koncem úvodního dějství přidal třetí přesný zásah také Nižněkamsk. Do druhé tercie tak obě mužstva vstoupí za nerozhodného stavu 3:3.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 8. Polygalov (Berezin, Ivanov), 12. Rybin (TS), 20. Grigorenko (Kalašnikov, Anderson), 30. Kulikov (Alševskij) – 5. Palušaj (Golyšev), 6. Lazarev (Viklund), 14. Rybakov (Lazarev, Lepistö), 25. Golyšev (Garejev), 27. Nesterov


    Neftěchimik Nižněkamsk: Kolppanen (21. Sudnicin) – Mnacjan, Kalašnikov, Berezin, Eronen, Bryncev, Dyjakov, Bilalov – Alševskij, Šiksatdarov, Kulikov – Milovzorov, Polygarov, Ivanov – Anderson, Sexton, Grigorenko – Žukov, Rybin, Zdunov
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Ustinskij) – Postnikov, Gusev, Tryjamkin, Megalinskij, Viklund, Lepistö, Metljuk, Antonov – Klimenko, Popov, Palušaj – Simakov, Rybakov, Lazarev – Levandovskij, Nesterov, Michnov – Golyšev, Garejev, Jemelin

    Rozhodčí: Gašilov, Sergejev – Golovljov, Měnšik
    bahis siteleri