Poruba 2011 – Třebíč 6:1 (kon.) | Mountfield HK – Vsetín 9:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
9:0 (3:0, 2:0, 4:0)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 06.03.2015, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Play-off ligy juniorů
Partner:
     
    54:48
    Vyloučení také na druhé straně, a to za vysokou hůl. Španko bude sedět na trestné dvě minuty. Tedy pokud Hradec dříve neskóruje.
     
    52:50
    David Košař vyhodil puk do hlediště z obranného pásma a i on je vyloučen. Dvojnásobná přesilovka Moravanů ale nebude trvat příliš dlouho, pouhých 17 vteřin.
     
    51:07
    Navíc můžou hosté pokračovat v tlaku, protože si zahrají početní výhodu. Aleš Krátoška hned po buly zahákoval protihráče a už se odebral na trestnou lavici.
     
    38:00
    Ale ne na dlouho. Lukáš Nedvídek se provinil útočným faulem, zbytečně podrazil soupeře a jde mezi trestoměřiče. Přesilovka pro Vsetín.
     
    25:48
    Vsetínští mají možnost přesilové hry. Aleš Krátoška nechal na obranné modré čáře v cestě vsetínského hráče nohu, je vyloučen za podražení.
     
    14:33
    Vojtěch Vašíček přidržel protihráče a je za to potrestán na dvě minuty – hosté se budou bránit ve čtyřech.
     
    03:36
    Domácí si zahrají přesilovou hru, na dvě minuty je vyloučen Bumbál za držení protihráče.

    Jan Vavřina

    Branky a nahrávky: 11. Plášil (Matějček), 18. Krátoška, 18. Pavlík (Nedvídek, Procházka), 24. Kopta (Košař, Uhlík), 32. Miškář (Matějček), 41. Pavlík (Procházka), 45. Pavlík, 50. Šeda (Uhlík, Kopta), 54. Nedvídek


    Mountfield HK: Veselý (Ašenbrenner) – Plášil, Košař, Hercig, Bezděk, Piegl, Suda, Kastner "C", Šeda, Miškář, Hronek, Krátoška, Bartoň, Matějček, Procházka, Uhlík, Kovářů, Kopta, Dudák, Pavlík, Nedvídek. Trenér: Aleš Krátoška.
    VHK ROBE Vsetín: Stojar (Bechný) – Španko, Surý, Rýpar, Weintritt, Bumbál, Vašíček, Červínek, Mikula "C", Kuchařík, Zuzaník, Grygar, Kovář, Lainka, Vaněk. Trenér: Roman Čechmánek.

    Rozhodčí: Horinek – Špringl st., Špringl ml.
    bahis siteleri