Poruba 2011 – Třebíč 6:1 (kon.) | Mountfield HK – Vsetín 9:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
9:0 (3:0, 2:0, 4:0)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 06.03.2015, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Play-off ligy juniorů
Partner:
     
    54:48
    Vyloučení také na druhé straně, a to za vysokou hůl. Španko bude sedět na trestné dvě minuty. Tedy pokud Hradec dříve neskóruje.
     
    53:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jestli Lvi hrají v pěti nebo ve čtyřech, je jim to celkem jedno. I v oslabení ujel všem LUKÁŠ NEDVÍDEK, který neskutečnou hokejovou parádou zvyšuje na 9:0. Dlouho naznačoval, že bude střílet bekhendem, ale na poslední chvíli stáhl puk do forhendu. Stojar tím odjel úplně mimo bránu, na hradeckého útočníka tak zívala jen prázdná brána. Bez asistence.
     
    52:50
    David Košař vyhodil puk do hlediště z obranného pásma a i on je vyloučen. Dvojnásobná přesilovka Moravanů ale nebude trvat příliš dlouho, pouhých 17 vteřin.
     
    51:07
    Navíc můžou hosté pokračovat v tlaku, protože si zahrají početní výhodu. Aleš Krátoška hned po buly zahákoval protihráče a už se odebral na trestnou lavici.
     
    51:04
    Hosté o sobě dávají ale znát. V další šanci byl Vojtěch Vašíček, Veselý si opět musel připsat kvalitní zákrok. Momentálně má nejvíce práce z celého zápasu.
     
    50:45
    Hostující forvard zkusil kličku, snažil se natáhnout hradeckého gólmana. Ten však svého soupeře dobře vybruslil.
     
    50:45
    Uvidíme trestné střílení, které pojede Ondřej Grygar, jenž se před malou chvílí řítil sám na Veselého.
     
    49:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    8:0. VLASTIMIL ŠEDA ukázal, jak se má chodit do brány. Přiřítil se do brankoviště a stačilo mu jen dorazit vyražený kotouč. Asistence: Jiří Uhlík, Ondřej Kopta
     
    47:25
    Nedvídek se ihned po buly dostal ke střele z první z kruhu, ale přestřelil.
     
    44:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Naopak z protiútoku hosté inkasují. Klobouky, čepice dolů a na led s nimi! RADOVAN PAVLÍK obdržel ideální pas mezi kruhy, odkud střelou zápěstím na vyrážečku dovršuje hattrick! Bez asistence.
     
    40:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Všechno to začalo hybridním icingem. RADOVAN PAVLÍK dojel vyhozený kotouč, po chvíli se dostal k dorážce bekhendem zleva a znovu uklidil kotouč za Stojara – 6:0. Asistence: Michal Procházka
     
    39:23
    Samostatné úniky, to není dnešní silná stránka Východočechů. Teď to zkusil Krátoška střelou, ale ani s ní neuspěl. Stojar vyrazil jeho ránu zápěstím na tyč!
     
    38:00
    Ale ne na dlouho. Lukáš Nedvídek se provinil útočným faulem, zbytečně podrazil soupeře a jde mezi trestoměřiče. Přesilovka pro Vsetín.
     
    35:51
    Prosadit se mohl i Filip Hronek, kterého našel u pravé tyče Ondřej Kopta. Proti hradeckému obránci se vytáhl Stojar.
     
    31:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    A vida, stačí zvolit jiné zakončení. PATRIK MIŠKÁŘ se neukvapil, v útočném pásmu podržel kotouč, přejel osu hřiště a vymetl vzdálenější šibenici. Krásná trefa domácího útočníka. Asistence: Martin Matějček.
     
    30:29
    Třetí hradecká klička do bekhendu, třetí jistý zákrok Stojara. Tentokrát si na něm zuby vylámal v samostatném úniku Krátoška. Tuhle variantu by už Hradečtí asi zkoušet neměli, chtějí-li se ještě gólově prosadit.
     
    27:14
    V nerovnovážném počtu hráčů mohli udeřit opět domácí, ačkoliv hrají v oslabení. Jiří Uhlík jel sám na Stojara, ani jemu bekhendová klička nevyšla.
     
    25:48
    Vsetínští mají možnost přesilové hry. Aleš Krátoška nechal na obranné modré čáře v cestě vsetínského hráče nohu, je vyloučen za podražení.
     
    24:41
    Pavlík se krásně uvolnil přes obránce, zkoušel kličku do bekhendu, ale tentokrát si Stojar připsal zákrok.
     
    23:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme tady další gól. Domácí nadále potvrzují svou útočnou sílu. David Košař nahodil puk na Stojara, který ho jen vyrazil. ONDŘEJ KOPTA dvakrát dorážel, napodruhé v pádu už puk do opuštěné klece zasunul – 4:0. Asistence: David Košař, Jiří Uhlík.
     
    21:17
    Hosté mohli jet sami na Veselého, ale do přihrávky na poslední chvíli skočil Martin Matějček a pas mířící na útočnou modrou čáru zblokoval.
     
    17:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    A už je to 3:0, domácí začali svou dominanci potvrzovat i na skóre. Krásný hokejový moment předvedla elitní formace, která dvěma přihrávkami svého soupeře naprosto vyšachovala. RADOVANU PAVLÍKOVI už stačilo jen nastavit hůl, aby dopravil puk za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Nedvídek, Michal Procházka.
     
    17:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenže to se hostům vůbec nepovedlo. Domácí se krátce po buly prosazují podruhé, tentokrát si gólový záznam do svých statistik připsal ALEŠ KRÁTOŠKA. Bez asistence.
     
    15:44
    Michal Procházka to zkusil z pravého kruhu golfem, Stojar se blýskl zákrokem lapačkou.
     
    14:33
    Vojtěch Vašíček přidržel protihráče a je za to potrestán na dvě minuty – hosté se budou bránit ve čtyřech.
     
    13:55
    Karel Plášil mohl slavit druhou trefu. Od modré čáry napálil puk na bránu, kterou sice přestřelil, ale kotouč se odrazil zpět do brankoviště, kde si ho gólman málem srazil za svá záda.
     
    10:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí si za svou aktivitu první branku zasloužili a taky přichází. Nahození Martina Matějčka od modré čáry tečoval KAREL PLÁŠIL mimo dosah Stojara – 1:0. Asistence: Martin Matějček.
     
    08:36
    No a mohli za to být potrestáni. Krátoška zkoušel kombinaci ještě vyšperkovat, hledal před brankou volného Plášila, tomu se ale kotouč zamotal. Kdyby ho trefil, mířil do odkryté klece.
     
    03:36
    Domácí si zahrají přesilovou hru, na dvě minuty je vyloučen Bumbál za držení protihráče.
     
    01:42
    Velká šance ale přišla na druhé straně. Vsetínští ujížděli ve dvou, Surý dostal puk mezi kruhy, ale Veselý ho vychytal.

    Jan Vavřina

    Branky a nahrávky: 11. Plášil (Matějček), 18. Krátoška, 18. Pavlík (Nedvídek, Procházka), 24. Kopta (Košař, Uhlík), 32. Miškář (Matějček), 41. Pavlík (Procházka), 45. Pavlík, 50. Šeda (Uhlík, Kopta), 54. Nedvídek


    Mountfield HK: Veselý (Ašenbrenner) – Plášil, Košař, Hercig, Bezděk, Piegl, Suda, Kastner "C", Šeda, Miškář, Hronek, Krátoška, Bartoň, Matějček, Procházka, Uhlík, Kovářů, Kopta, Dudák, Pavlík, Nedvídek. Trenér: Aleš Krátoška.
    VHK ROBE Vsetín: Stojar (Bechný) – Španko, Surý, Rýpar, Weintritt, Bumbál, Vašíček, Červínek, Mikula "C", Kuchařík, Zuzaník, Grygar, Kovář, Lainka, Vaněk. Trenér: Roman Čechmánek.

    Rozhodčí: Horinek – Špringl st., Špringl ml.
    bahis siteleri