Poruba 2011 – Třebíč 6:1 (kon.) | Mountfield HK – Vsetín 9:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
9:0 (3:0, 2:0, 4:0)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 06.03.2015, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Play-off ligy juniorů
Partner:
     
    53:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jestli Lvi hrají v pěti nebo ve čtyřech, je jim to celkem jedno. I v oslabení ujel všem LUKÁŠ NEDVÍDEK, který neskutečnou hokejovou parádou zvyšuje na 9:0. Dlouho naznačoval, že bude střílet bekhendem, ale na poslední chvíli stáhl puk do forhendu. Stojar tím odjel úplně mimo bránu, na hradeckého útočníka tak zívala jen prázdná brána. Bez asistence.
     
    49:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    8:0. VLASTIMIL ŠEDA ukázal, jak se má chodit do brány. Přiřítil se do brankoviště a stačilo mu jen dorazit vyražený kotouč. Asistence: Jiří Uhlík, Ondřej Kopta
     
    44:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Naopak z protiútoku hosté inkasují. Klobouky, čepice dolů a na led s nimi! RADOVAN PAVLÍK obdržel ideální pas mezi kruhy, odkud střelou zápěstím na vyrážečku dovršuje hattrick! Bez asistence.
     
    40:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Všechno to začalo hybridním icingem. RADOVAN PAVLÍK dojel vyhozený kotouč, po chvíli se dostal k dorážce bekhendem zleva a znovu uklidil kotouč za Stojara – 6:0. Asistence: Michal Procházka
     
    31:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    A vida, stačí zvolit jiné zakončení. PATRIK MIŠKÁŘ se neukvapil, v útočném pásmu podržel kotouč, přejel osu hřiště a vymetl vzdálenější šibenici. Krásná trefa domácího útočníka. Asistence: Martin Matějček.
     
    23:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme tady další gól. Domácí nadále potvrzují svou útočnou sílu. David Košař nahodil puk na Stojara, který ho jen vyrazil. ONDŘEJ KOPTA dvakrát dorážel, napodruhé v pádu už puk do opuštěné klece zasunul – 4:0. Asistence: David Košař, Jiří Uhlík.
     
    17:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    A už je to 3:0, domácí začali svou dominanci potvrzovat i na skóre. Krásný hokejový moment předvedla elitní formace, která dvěma přihrávkami svého soupeře naprosto vyšachovala. RADOVANU PAVLÍKOVI už stačilo jen nastavit hůl, aby dopravil puk za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Nedvídek, Michal Procházka.
     
    17:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenže to se hostům vůbec nepovedlo. Domácí se krátce po buly prosazují podruhé, tentokrát si gólový záznam do svých statistik připsal ALEŠ KRÁTOŠKA. Bez asistence.
     
    10:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí si za svou aktivitu první branku zasloužili a taky přichází. Nahození Martina Matějčka od modré čáry tečoval KAREL PLÁŠIL mimo dosah Stojara – 1:0. Asistence: Martin Matějček.

    Jan Vavřina

    Branky a nahrávky: 11. Plášil (Matějček), 18. Krátoška, 18. Pavlík (Nedvídek, Procházka), 24. Kopta (Košař, Uhlík), 32. Miškář (Matějček), 41. Pavlík (Procházka), 45. Pavlík, 50. Šeda (Uhlík, Kopta), 54. Nedvídek


    Mountfield HK: Veselý (Ašenbrenner) – Plášil, Košař, Hercig, Bezděk, Piegl, Suda, Kastner "C", Šeda, Miškář, Hronek, Krátoška, Bartoň, Matějček, Procházka, Uhlík, Kovářů, Kopta, Dudák, Pavlík, Nedvídek. Trenér: Aleš Krátoška.
    VHK ROBE Vsetín: Stojar (Bechný) – Španko, Surý, Rýpar, Weintritt, Bumbál, Vašíček, Červínek, Mikula "C", Kuchařík, Zuzaník, Grygar, Kovář, Lainka, Vaněk. Trenér: Roman Čechmánek.

    Rozhodčí: Horinek – Špringl st., Špringl ml.
    bahis siteleri