Slovan Bratislava – Dunajská Streda 0:1 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
0:1 (0:1)
DAC 1904 Dunajská Streda
sk Neděle 15.03.2015, 19:00 • Pasienky, Bratislava • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    89
    Žltú kartu dostáva František Kubík (ŠK Slovan Bratislava).
     
    87
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Ivan Sesar, prichádza Peter Majerník.
     
    83
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Peter Štepanovský, prichádza Pappe Macou Sarr.
     
    82
    Slovanu presne chýbalo to, čo priniesol Milinkovič – pri čiare si obhodil obrancu a vyslal mäkkučký center na prednú žrď, kde Ďuriš aj za prispenia teču obrancu mieril tesne vedľa brány!
     
    79
    Milinkovič vyslal dlhý nákop na ľavú stranu šestnástky k Mészárosovi, ktorý si hodil loptu dopredu okolo vybiehajúceho Polačeka a po vzájomnom súboji padol na trávnik. Zdalo sa však, že brankár hostí zahral najprv loptu a o penaltový zákrok nešlo, čo potvrdil aj verdikt rozhodcu Leška.
     
    75
    Krásny futbalový okamih! Milinkovič loptu nádherne zakrútil do ľavého horného rohu, zdalo sa, že bude vyrovnané, Martin Polaček však predviedol krásnu robinzonádu a z priamo z vinkla loptu vytlačil na roh!
     
    74
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Lester Peltier, prichádza Filip Ďuriš.
     
    72
    Žltú kartu dostáva Ivan Sesar (FC DAC Dunajská Streda).
     
    70
    Žltú kartu dostáva Kornel Saláta (ŠK Slovan Bratislava).
     
    68
    Žltú kartu dostáva Martin Poláček (FC DAC Dunajská Streda).
     
    68
    Marko Milinkovič a jeho strelecký pokus! Srbský záložník napriahol z 25 metrov a mieril to veľmi dobre, lopta ešte vo vzduchu zaplávala a Polaček ju s námahou vyrazil pri svojej pravej žrdi!
     
    67
    Mészáros pekne prenikol po ľavej strane a presne pod seba prihral do šestnástky Peltierovi, ktorý strieľal pri bližšej žrdi, obranca pred Polačekom loptu zablokoval!
     
    61
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Erik Čikoš, prichádza Marko Milinkovič.
     
    60
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Erik Ujlaky, prichádza Jakub Brašeň.
     
    54
    Vyzeralo to krkolomne, ale bola z toho veľká šanca domácich – Saláta vyviezol loptu a prihral na stred Štefánikovi, ktorý krížnym pasom našiel na ľavej strane Mészárosa. Ten ešte prihral pod seba Kubíkovi, ktorý zo stredu šestnástky prestrelil bránu!
     
    46
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Tomáš Jablonský , prichádza Branislav Niňaj.
     
    45
    Simovičovi odskočila na poliacej čiare pri spracovávaní lopta, na čo fauloval unikajúceho Štepanovského a uvidí za to žltú kartu.
     
    41
    Žltú kartu dostáva Ákos Szarka (FC DAC Dunajská Streda).
     
    34
    Žltú kartu dostáva Ľubomír Michalík (FC DAC Dunajská Streda).
    Žltú kartu dostáva Matúš Turňa (FC DAC Dunajská Streda).
    Žltú kartu dostáva Lester Peltier (ŠK Slovan Bratislava).
     
    33
    Teraz prišiel ten potrebný moment prekvapenia zo strany Slovana! Štefánik rozohral štandardku nečakanou prihrávkou do behu na Kubíka, ten sa už dostával do šestnástky, v rozhodujúcej chvíli mu lopta ušla za čiaru! To mohla byť skvelá strelecká pozícia pre domácich!
     
    27
    Po centri z rohu sa ešte Gorosito nepresadil, odrazenú loptu si pred šestnástkou prebral dravý Zreľák, prešiel okolo obrancu a zo šestnástky to skúsil strelou k bližšej žrdi, mieril do bočnej siete!
     
    9
    Mohlo byť vyrovnané, obrovská šanca Slovana! Jablonský založil brejk v strede ihriska a pekne posúval hru dopredu po pravej strane cez Zreľáka, ktorý našiel krásnym centrom pred päťkou Peltiera, ktorý fantasticky hlavičkoval k žrdi, ešte krajšie odtiaľ loptu vyškriabal Polaček!
     
    3
    Dunajská Streda dala gól!
    Tak to je priam neuveriteľné, hostia sa expresne ujímajú vedenia, prakticky z prvej akcie dokázali skórovať! Bola to nenápadná akcia – začala sa dlhou prihrávkou z hĺbky ihriska, PETER ŠTEPANOVSKÝ využil nepochopiteľnú medzeru medzi stopérmi Slovana a povedľa vybiehajúceho Krnáča umiestnil loptu k ľavej žrdi brány!
     
    2
    A hneď tu bola prvá veľká šanca pre domáci tím! Center z rohu Polaček na prednej žrdi vyboxoval pred seba a za hranicou šestnástky si odrazenú loptu našiel Mészáros, z voleja mieril tesne mimo ľavej žrde!

    Tomáš Schügerl

    Branky: 3. Štepanovský

    Karty:   34. Peltier (SBA), 45. Simović (SBA), 70. Saláta (SBA), 89. Kubík (SBA) – 34. Michalík (DUN), 34. Turňa (DUN), 41. Szarka (DUN), 68. Poláček (DUN), 72. Sesar (DUN)


    ŠK Slovan Bratislava: Krnáč – Čikoš (61. Milinkovič), Gorosito, Saláta (C), Jablonský (46. Niňaj) – Simović, Štefánik – Kubík, Mészáros, Peltier (74. Ďuriš) – Zreľák.
    Náhradníci: Perniš – Niňaj, Čermák, Lásik, Milinkovič, Ďuriš Tréner: Jozef Chovanec

    DAC 1904 Dunajská Streda: Poláček – Kwin Kwin, Szabó (C), Michalík, Turňa – Ljubicić, Sesar (87. Majerník) – Ujlaky (60. Brašeň), Štepanovský (83. Sarr), Ľupták – Szarka.
    Náhradníci: Pernecký – Šnirc, Krišto, Sarr, Sabler, Brašeň, Majerník Tréner: Tomislav Marič

    Rozhodčí: Leško – Benko, Lieskovský

    Diváci: 2462
    bahis siteleri