Čína – Nizozemsko 1:0 (kon.) | Pobř. slonoviny – Thajsko 2:3 (kon.) | Kanada – Nový Zéland 0:0 (kon.)
Austrálie – Nigérie 2:0 (kon.)
konec
Kanada
0:0 (0:0)
Nový Zéland
Pátek 12.06.2015, 03:00 • Commonwealth Stadium (Edmonton, Alberta) • Mistrovství světa - ženy
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám dobré brzké ráno a pohodový den. U dalších online přenosů zase někdy na počtenou. (05:37:26)
    Grafický pohled na tabulku skupiny A

     
    Situace ve skupině A je po dvou odehraných kolech následovná. Na vedoucí pozici zůstala Kanada, která má po dnešním zápase na svém kontě čtyři body. Za ní následují tříbodová Čína a Nizozemsko, které má jak stejný počet bodů, tak i skóre. Čtyřčlennou skupinu uzavírá s jedním bodem Nový Zéland, který ani ve druhém utkání na šampionátu nedokázal vstřelit gól.
     
    Statistiky utkání

    Držení míče: 59% – 41%
    Střely mimo: 10 – 5
    Střely na bránu: 6 – 1
    Rohové kopy: 8 – 5
    Ofsajdy: 1 – 2
    Fauly: 16 – 18
     
    Je dobojováno! Utkání mezi domácí Kanadou a soupeřem z Nového Zélandu vítěze nepoznalo. V souboji dvou anglických trenérů Johna Herdmana a Tonyho Readingse gól nepadl, přestože gólových příležitostí bylo v utkání na obou stranách hned několik.
    Utkání Kanada - Nový Zéland skončilo bezbrankovou remízou

     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ofenzivní tažení novozélandských hráček zastavil zdvižený praporek asistentky rozhodčí, v ofsajdovém postavení totiž byla přistižena Whiteová.
     
    90+2
    Střídající Pereiraová se vydala na soupeřovu polovinu po levé straně, skluzem se ji však pokusila zastavit Kyleová, které Steinhausová odpískala faul.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavila druhý poločas o tři minuty.
     
    89
    Střídání v týmu Nový Zéland: ze hřiště odchází Wilkinsonová, přichází Pereiraová.
     
    88
    Reprezentantky obou celků vkládají do závěrečných minut maximum svých sil, zatím jim to však není nic platné.
     
    86
    Utkání se neúprosně blíží ke svému konci, v každém z posledních šesti utkáních Kanady padl pouze jeden gól. Do ukončení této série zbývá zhruba pět minut.
    Sinclairová zamířila kousek vedle tyče
     
    84
    Hráčky v červených dresech nyní zvolily ofenzivní tažení podél pravé postranní čáry, do vápna Nového Zélandu přilétl přízemní centr, který Sinclairová poslala jen těsně vedle levé tyče!
     
    83
    Lawrenceová táhla útok Kanady po levé straně, odkud se pokusila proniknout do vápna, avšak proti své strážkyni, která ji v souladu s pravidly obrala o míč, neuspěla.
     
    81
    Do konce utkání zbývá závěrečná desetiminutovka, souboj anglických trenérů Johna Herdmana a Tonyho Readingse je zatím stále nerozhodný.
     
    80
    Střídání v týmu Nový Zéland: ze hřiště odchází Gregoriusová, přichází Whiteová.
     
    79
    Kyleová se u postranní čáry dopustila ostrého nedovoleného zákroku a může být ráda, že za něj nebyla potrestaná žlutou kartou.

    Lukáš Jasoněk

    Branky:

    Karty:   31. Chapmanová (CAN) – 53. Percivalová (NZL), 71. Gregoriusová (NZL)

    Neproměněná penalta: 33. Hearnová (NZL), mimo


    Kanada: McLeodová – Belangerová, Buchananová, Sesselmannová (68. Moscatová), Chapmanová – Tancrediová, Scottová (73. Leonová), Lawrenceová, Filignová (63. Kyleová) – Sinclairová, Schmidtová
    Náhradníci: Zurrerová, Moscatová, Gayleová, Kyleová, Wilkinsonová, Mathesonová, Flemingová, Iaccelliová, Leonová, Naultová, Labbeová, LeBlancová.
    Trenér: John Herdman (ENG)

    Nový Zéland: Naylerová – Rileyová, Ercegová, Stottová, Percivalová – Hassettová (77. Bowenová), Duncanová, Longová – Gregoriusová (80. Whiteová), Hearnová, Wilkinsonová (89. Pereiraová)
    Náhradníci: Greenoá, Pereiraová, Yallopová, Whiteová, Bowenová, Mooreová, Bottová, Millynnová, Cleverleyová, Rollsová, Keteová, Lichtwarková.
    Trenér: Tony Readings (ENG)

    Rozhodčí: Steinhausová – Rafalskiová, Wozniaková (vš. GER)
    bahis siteleri