Chile – Ekvádor 2:0 (kon.)
konec
Chile
2:0 (0:0)
Ekvádor
Pátek 12.06.2015, 01:30 • Estadio Nacional Julio Martínez Prádanos, Santiago de Chile • Copa América • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! Domácí Chile dokázalo úspěšně vstoupit do Copa América 2015 a porazilo Ekvádor 2:0!

    První poločas zahajovacího zápasu Copa América 2015 nabídl velmi zajímavý fotbal! Od úvodních mintut byli aktivnější domácí, kteří se však do zakončení nemohli dostat. První vážnější situaci musel řešit Claudio Bravo, který vyrazil střelu Martíneze. V závěru poločasu střílel těsně mimo Isla. Chile však bylo v prvním poločase herně lepší.

    Utkání víceméně rozhodl v 65. minutě svou akcí Arturo Vidal, který si to namířil do vápna a byl faulován Bolaňosem. Penaltu pak sám záložník Juventusu proměnil! V 82. minutě mohl Ekvádor vyrovnat, nicméně Valencia trefil pouze břevno, a tak o dvě minuty udeřili domácí! Sanchéz našel Eduarda Vargase, který se střelou na vzdálenější tyč nemýlil! V závěru ještě zbytečně dostal druhou žlutou Matias Fernández, který tak bude chybět další zápas!

    To je z mé strany vše a u dalšího fotbalového přenosu se těším brzy nashledanou! (03:40:05)
    Obrovská radost fotbalistů Chile po úvodní brance Arturo Vidala!

     
    90+4
    Konec zápasu.
    Červená karta po 2. žluté
     
    90+3
    Tak ještě malá nepříjemnost pro domácí tým! Ve středu hřiště se provinil nedovoleným zákrokem Matias Fernández, který poslal tvrdým zákrokem k zemi Paredes a vidí druhou žlutou kartu! V dalším utkání tak bude trenéru Sampaolimu chybět!
     
    90+2
    Po levé straně se pokoušel projtí do vápna Montero, ten byl však zdvojen a o míč přišel. Chile teď postupuje pomalým krokem po pravé straně směrem na útočnou polovinu!
     
    90+1
    Mena si vypomohl zpáteční přihrávkou Medelovi, který předává míč Bravovi, který s odkopem míčem rozhodne nespěchá. Výborný taktický výkon od fotbalistů Chile!
     
    90
    Hlavní arbitr nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    89
    Sánchez – Achilier. Souboj číslo dvě se odehrál na polovině Ekvádoru. Stoper hostujícího celku si viditelně pomohl v souboji rukou, avšak hlavní arbitr situaci pustil!
     
    88
    Fotbalisté Chile zvládají poslední minuty zápasu výborně. Svého soupeře drží daleko od vlastní branky a navíc Ekvádor prakticky nepouští k balónu.
     
    87
    Alexis Sanchéz si počínal hodně ostře v souboji s Achilierem a míč stihnul na hrací ploše. Stihl jej však poslat pouze do autu. Následně si chtěl ekvádorský stoper vyřešit účty, avšak o hlavu menší Sanchéz řešil problém slovně a hlavní arbitr to vše musel řešit domluvou.
     
    86
    Na polovině Chile se provinil nedovoleným zákrokem Mauricio Isla, který poslal k zemi střídajícího Ibarru. Do útoku tak půjde Ekvádor!
    Eduardo VARGAS - 2:0
     
    84
    Chile právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! Ekvádor svou stoprocentní šanci neproměnil a udeřilo na druhé straně! Obrovskou chybu v rozehrávce udělal Montero, který "vyslal" do úniku Alexise Sáncheze, ten skvěle načasoval přihrávku pro EDUARDA VARGASE a výsledkem celé akce je dvoubrankové vedení domácího týmu!
     
    83
    Bolaňos prošel vcelku jednoduše středem hřiště a poslal míč na nohu Valencii. Tomu však nesedlo zpracování a do protiútoku jde Chile!
    Valencia trefuje břevno
     
    82
    Tak teď mělo Chile obrovské štěstí! Exekuce volného přímého kopu se ujal Ayovi, který však trefil pouze zeď. Míč se k němu však odrazil zpět. Ayovi míč vrátil do ohně a ve vápně hlavičkoval Eder Valencia. Útočník West Hamu však pouze orazítkoval břevno!
     
    80
    Ekvádor se teď dostal k zajímavé standardní situaci! V blízkosti vápna fauloval Alexis Sanchéz a je z toho ideální pozice pro vyrovnání!
     
    79
    Ekvádor střídá podruhé! Ze hřiště odchází Fidel Martínez, který nepodal špatný výkon! Na jeho místo nastupuje Renato Ibarra, který by měl oživit ofenzivu!

    Jan Havlovic

    Branky: 67. Vidal, 84. Vargas

    Karty:   32. Jara (CLE), 74. Fernández (CLE) – 23. Martínez (ECU), 42. Lastra (ECU)   90+3. Fernández (CLE)


    Chile: Bravo – Mena, Jara, Medel, Isla – Diaz – Beausejour (46. Vargas), Aránguit – Valdivia (68. Fernández), Vidal – Sánchez
    Náhradníci: Garcés, Fuenzalida, Miiko Albornoz, Vargas, Rojas, Pizarro, Pinilla, Herrera, Fernández, Henríquez, Gutiérrez, Silva

    Ekvádor: Domínguez – Ayovi, Erazo, Achilier, Parades – Montero, Lastra (68. Quiňónez), Noboa, Martínez (80. Ibarra) – Bolaňos, Valencia
    Náhradníci: Angulo, Dreer, Pineida, Bagüi, Azcona, Ibarra, Larrea, Cazares, Mina, Jonathan González, Narváez, Quiňónez
    bahis siteleri