Argentina – Paraguay 2:2 (kon.) | Kolumbie – Venezuela 0:1 (kon.) | Brazílie – Peru 2:1 (kon.)
konec
Brazílie
2:1 (1:1)
Peru
Neděle 14.06.2015, 23:30 • Estadio Municipal Bicentenario Germán Becker (Temuco) • Copa América • Skupina C
Předzápasové kurzy
     
    83
    Douglas Costa na pravé straně zabojoval o míč a dokázal se dostat před Manuela Vargase, který musel brazilského záložníka faulovat a vidí zaslouženou žlutou!
     
    57
    První žlutou kartu ve druhém poločase dostává Brazilec Felipe Luis, který byl v souboji s Farfánem pozdě a záložníka Schalke tvrdě dohrál!
     
    45
    Brazilec Neymar teď odebral z trávníku pěnu, kterou zde "nastříkal" hlavní sudí, neboť bránil míči. Za tento čin dostává žlutou kartu!
     
    30
    Christian Cueva se dokázal zbavit Daniho Alvese a namířil si to přímo do středu. Jeho následná přihrávka mířila ke Guerrerovi. Tomu však míč ujel a "kolíky" zajel právě do Alvese. V tomto případě je žlutá karta naprosto zasloužená!

    Jan Havlovic

    Branky: 5. Neymar, 90+2. Costa – 3. Cueva

    Karty:   45. Neymar (BRA), 57. Luis (BRA) – 30. Guerrero (PER), 83. Vargas (PER)


    Brazílie: Jefferson – Filipe Luis, David Luiz, Miranda, Dani Alves – Elias, Fernandinho – Willian (87. Everton Ribeiro), Neymar (C), Fred (75. Roberto Firnimo) – Diego Tardelli (66. Douglas Costa)
    Náhradníci: Douglas Costa, Roberto Firnimo, Neto, Marquinhos, Thiago Silva, Geferon, Fabinho, Everton Ribeiro, Robinho, Macelo Grohe, Casemiro

    Peru: Gallese – Vargas (88. Yotún), Ascues, Zambrano, Advíncula – Ballón – Sanchéz, Lobatón (C) – Cueva (82. Reyna), Farfán (83. Carrillo) – Guerrero
    Náhradníci: Céspedes, Riojas, Requena, Hurtado, Reyna, Penny, Retamoso, Pizarro, Ramos, Carrillo, Yotún, Libman

    Rozhodčí: García – Camargo, Torrentera (vš. MEX)
    bahis siteleri