Karabach – Rudar 0:0 (kon.) | Malmö – Žalgiris Vilnius 0:0 (kon.) | BATE – Dundalk 2:1 (kon.)
Celtic – Stjarnan 2:0 (kon.) | Dinamo Záhřeb – Fola 1:1 (kon.)
konec
FK Karabach
0:0 (0:0)
FK Rudar Pljevlja
Středa 15.07.2015, 18:30 • Tofiq Bəhramov adına Respublika stadionu , Baku (kapacita 31.400 diváků) • Liga mistrů (předkola) • 2. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Příjemní středeční podvečer, druhé předkolo Ligy mistrů dnes pokračuje dalšími pěti duelu a my pro Vás v tomto online přenosu budeme sledovat jak si ve vzájemném souboji povedou týmy FK Karabach a FK Rudar Plevlja.
     
    FK Rudar Pljevlja

    Černohorský klub FK Rudar Plevlja patří mezi nejstarší fotbalové kluby k zemi, letos uplynulo již 95 let od jeho založení. Od vzniku černohorské fotbalové ligy se podařilo Rudaru hned dvakrát vybojovat mistrovský titul. Poprvé to bylo před pěti lety, podruhé právě v uplynulé sezoně, čímž si hosté zajistili účast ve druhém předkole Ligy Mistrů.

    Krom vítězství v lize se Černohorci ještě třikrát v uplynulých deseti letech mohli radovat z vítězství v národním poháru.

    Předkol evropských pohárů se hráči z města Pljevlja zúčastňují pravidelně od sezóny 2007/08, dál než do druhého se však doposud nedostali. V loňském roce se Černohorci pokoušeli o postup do základní skupiny Evropské ligy. V prvním předkole si ještě poradili s arménskou Mikou, v tom další ale již nestačili na polský Śląsk Wrocław.
     
    FK Karabach

    Ázerbájdžánský klub FK Karabach patřil před 21 lety mezi zakládající týmy nejvyšší fotbalové soutěže v zemi a ačkoliv sídlí ve městě Agdam, kvůli tehdy probíhající válce o Náhorní Karabach byl založen v hlavním městě Baku.

    Domácí se svého druhého ligového titulu dočkali v sezoně 2013-14, kdy se stali vůbec prvním týmem mimo hlavní město, který se stal vítězem ligy. V roce 1993 totiž při prvním triumfu ještě tým sídlil v Baku z důvodů, které jsme již uvedli. O rok později si triumf hráči Karabachu zopakovali a i proto je dnes uvidíme ve druhém předkole Ligy mistrů.

    Karabach je v posledních letech pravidelným účastníkem evropských pohárů a v roce 2014 se stal teprve druhým klubem z Ázerbájdžánu, který se dokázal probojovat až do základní skupiny Evropské ligy.
     
    Vzájemné zápasy

    Oba celky se spolu doposud ještě nikdy neutkaly v mistrovském utkání a tak bude jejich dnešní souboj jejich vůbec prvním vzájemným měřením sil. Favoritem dnešního duelu je domácí tým.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Karabach: Šehić – Medvěděv, Sadygov "C", Gusejnov, Agolli – Garajev, Richard Almeida – El Jadeyaoui, Dani Quintana, Tagijev – Reynaldo.

    FK Rudar Pljevlja: Radanović – Živković, Djurić, Radišić, Nestorović – Vuković, Brnović, Vlahović "C",Jovanović – Knežević, Ivanović.

    Rozhodčí: Coltescu – Ghinguleac, Grigoriu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Fotbalisté obou týmů již nervózně přešlapují v "tunelu" a pomalu se chystají vkročit na trávník našlapaného stadionu v Baku. Atmosféra by dnes měla být vynikající.
     
    A je to tu, černí a bílí, tedy fotbalisté v dresech domácího a hostujícího celku právě vkročili na hrací plochu.
     
    Oba kapitáni se nyní zdraví s rozhodčími tohoto duelu.
    Pohled na zaplněnou hlavní tribunu.
     
    Zdá se, že v Ázerbájdžánu si nijak nelámou hlavu s oficiálním začátkem utkání a začne se hrát o něco málo dříve.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Rozehrávku na úvod první půle zařídí domácí fotbalisté v černém.
     
    1
    Djurič si poradil s dlouhým nakopávaným balónem i dotírajícím domácím forvardem a nechal balon utéct za koncovou čáru.
     
    2
    Útočí znovu domácí, po levé straně utekl Agolli, jeho přízemní přihrávku do vápna ale dokázala obrana hostí odvrátit.
     
    3
    Hosté nyní drží míč, ale zatím jen v prostoru středového kruhu, domácí fotbalisté jim více nedovolují.
     
    4
    Stále se hraje převážně ve středu hřiště, hosté jsou více u míče a domácí je často faulují. Jenže v rozehrávce Rudaru je příliš mnoho nepřeností..
     
    5
    Radanović musel vyběhnout z branky až na hranici velkého vápna, jenže míč nevyboxoval úplně ideálně, neboť se k němu dostal El Jadeyaoui, který lobem jen těsně minul hostující klec!
    5. El Jadeyaoui nedokázal lobem trefit branku!
     
    7
    Po vzrušení před brankou Radanoviće se hra vrátila do starých kolejí a balon se vyskytuje převážně ve středu hrací plochy.
     
    8
    Hosté se zatím nedokázali přiblížit byť jen na oční kontakt domácí branky, obrana Karabachu funguje spolehlivě.
     
    9
    Dlouhý aut měli k dispozici hosté z pravé strany, míč doletěl až do vápna, tam ale situaci vyřešil s přehledem Medvěděv ve spolupráci se svým brankářem.
     
    10
    Domácí jsou na tom o poznání lépe, jenže k čemu jim je, že se k šestnáctce dostanou, když si pak nedokáží vytvořit žádnou příležitost.
     
    11
    Další dlouhý aut z pravé strany v podání hostí, jenže tentokrát si pro míč přímo došel gólman Šehić.
     
    12
    Úvod utkání zatím nenabídl příliš mnoho fotbalové krásy, oba týmy poměrně dost chybují v rozehrávce a jde vidět, že se především snaží neudělat chybu.
     
    13
    Agolli si hledal volné místečko za hostující obranou, jenže k jeho smůle se v obře přihrávky vyskytoval až za všemi bránícími hráči soupeře, tudíž se píská offside.
     
    13
    První šance domácích, ze které mohlo něco být. Agolli centroval zleva, jeho centr proletěl až na pravou stranu vápna, kde se míče ujal El Jadeyaoui, který našel na hranici šestnáctky Medvěděva, jehož ránu doprostřed branky vykryl Radanović.
    13. Medvěděv trefil pouze dobře postaveného Radanoviće.
     
    14
    Domácí jsou nyní častěji u míče a pomalu přebírají otěže tohoto zápasu do svých rukou.
     
    15
    Hosté se v této fázi jen brání a navíc velice obtížně. Domácí jsou při hře dopředu hodně aktivní a míč svým soupeřům takřka nepůjčují.
     
    16
    Agolli byl při vedení míče faulován protihráčem, byl to Vuković, a domácí budou rozehrávat standardní situaci.
     
    17
    Sadygov rozehrál míč po zemi do strany, jenže tam kulatý nesmysl utekl jednomu z jeho spoluhráčů až za koncovou čáru. Takhle to domácí asi zahrát nechtěli.
     
    18
    Černohorci jsou směrem dopředu prozatím hodně jaloví a ještě nevyslali jediný střelecký pokus na branku domácích, ba ani kolem ní.
     
    19
    Akce hostí často končí velice brzy po výkopu brankáře Radanoviće, jeho spoluhráči nejsou schopní vybojovat míč ve vzdušných soubojích. Možná by to chtělo zkusit hrát spíše po zemi..
     
    20
    Černí jsou stále u balónu,statistika držení míče bude hovořit jasně v jejich prospěch. Jenže fotbal se stále ještě hraje na góly a těch mají oba týmy na svém kontě stejně.
     
    21
    Ne, hostům se prostě nedaří. Po zisku míče přichází velice často chyba již po první přihrávce. Domácí se tak nemusí ani moc snažit, aby vybojovali míč.
     
    22
    Domácí se pokoušeli o rychlé zakončení, na pravé straně měl dost času i prostoru Medvěděv, jehož centr srazili hosté pouze na roh.
     
    23
    Rohový kop v podání Quintany ale nepřidělal Radanovićovi větší problémy, gólman hostů vyboxoval míč mimo box.
     
    24
    Znovu to nevyšlo Radanovićovi s odkopem, jak by si představoval. Docela nezávidím situaci dvěma hostujícím útočníkům, které vepředu nedoplňuje nikdo z jejich spoluhráčů a ti tak mají těžkou práci s početnou převahou domácích obránců.
     
    25
    A znovu. Hosté vybojovali míč na hranici vlastního vápna a vyslali vpřed Kneževiće s Ivanovićem rychlou přihrávkou. Jenže dva proti čtyřem, to prostě nejde. Míč pro domácí.
     
    26
    Bílí mají po faulu míč ve svém držení a pomalu s ním kombinují na vlastní polovině. Když už se pokusili vyslat vpřed Vukoviće, je pískán offside.
     
    27
    Nene, do dobře se pohybující se domácí obrany se dvěma útočníkům hostujícího celku útočí velice špatně. Opravdu netuším, s jakou taktikou Černohorci přijeli do Ázerbájdžánu, ale ta na rychlé protiútoky rozhodně nebude tou správnou.
     
    28
    Domácí nyní reklamují faul na Quintanu před pravým rohem šestnáctky, hraje se ale dál. Diváci Karabachu si o tom myslí své a rozhodnutí sudího oceňují hlasitým pískotem.
     
    29
    Na zemi nyní leží Knežević a tady už se pískat bude. Z levé strany budou hosté kopat proti domácí brance.
     
    30
    Jenže přímý kop hostům úplně nevyšel. Centr doletěl jen na hranici vápna, kde si navíc pro míč doběhl velice aktivní Šehić.
     
    30
    Hosté budou mít šanci na reparát. Quintana poslal dvacet metrů od branky k zemi Kneževiće.
     
    31
    Jenže Vuković ani s přímou střelou na branku neuspěl o mnoho lépe. Jeho pokus míří vysoko a navíc vedle.
     
    31
    Na trávníku se svíjí v bolestech Jovanović po hlavičkovém souboji s Medvěděvem. Domácí hráč se ale Černohorce ani nedotkl.
     
    32
    Hosté zjistili, že se dá s domácími hrát a čím dál častěji se jim daří dostat se na útočnou polovinu. Ázerbájdžánci navíc tyto situace neřeší dobře a často faulují, třeba jako teď Garajev hostujícího Ivanoviće.
     
    33
    Reynaldo se pustil nebojácně do souboje s třemi bránícími hráči soupeře ve vápně, jenže balon nakonec nedokázal udržet u svých kopaček.
     
    34
    Domácí fotbalisté po trochu hlušší pasáži z jejich strany znovu pokouší zaútočit, jenže už to nemají tak lehké, jako na začátku zápasu. Hosté přidali a rozhodně to jde znát. Na čem však není rozdíl vidět, to jsou brankové příležitosti, ty stále nepřichází.
     
    37
    Reynaldo se dostal do dobrého zakončení, brankáře Radanoviće ale nepřekonal.
     
    38
    Následuje však rohový kop pro domácí celek.
     
    38
    Qiuntanův roh sice hosté odvrátili, ale jen za cenu jeho opakování.
     
    39
    Kopu od rohového praporku se tentokrát ujal Tagijev, ale ani po jeho centru se domácí nedokázali prosadit.
     
    40
    Vuković poslal k zemi Garajeva a domácí budou mít k dobru přímý volný kop.
     
    40
    Po jeho exekuci se míč dostal až za brankovou čáru, jenže mimo tři tyče a po teči hostujícího hráče, následuje tedy rohový kop domácího týmu.
     
    41
    Znovu se ujal rozehrávky Tagijev, který zahrává tyto situace z opačné strany než Quintana, ale zatím si oba exekutoři vedou naprosto stejně, špatně..
     
    43
    První žlutou kartu zápasu vidí Gara Garajev (KBK) za faul na hostujícího Ivanoviće. Domácí logicky zůstanou u míče.
     
    44
    Závěr první půle patří hostům, kteří se zásluhou nedovoleného zákroku El Jadeyaouiho dostanou k volnému kopu.
     
    44
    Vlahović rozehrál zřejmě poslední standardní situaci v prvním poločase, ale ani on, ani jeho spoluhráči míč do domácí branky nedostali.
     
    45
    Rozhodčí něco málo přidá k první půli, kolik minut to ale bude, to ještě nevíme.
     
    45+1
    Další faul El Jadeyaouiho, tentokrát na Jovanoviće, ale to bude z prvního poločasu již úplně vše.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Skončil první poločas úvodního utkání druhého předkola Ligy mistrů mezi týmy FK Karabach a FK Rudar Pljevlja, ve kterém jsme branku neviděli. Domácí sice mají optickou převahu a často drží míč, jenže větší šanci si ani oni, ba ani jejich soupeři, vytvořit nedokázali.
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku: 2 – 1
    Střely celkem: 3 – 1
    Rohové kopy: 4 – 0
    Ofsajdy: 1 – 1
    Fauly: 8 – 5
    Žluté karty: 1 – 0
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:29.
     
    Fotbalisté obou týmů se právě pomalu vrací na hrací plochu, poté, co se dostaví i rozhodčí z Rumunska, se bude moci pokračovat ve hře.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Hosté zahájili druhý poločas rozehrávkou ve středu hřiště.
     
    46
    A hned v úvodu se tlačili z levé strany do pokutového území domácího týmu, ten se však dokázal ubránit.
     
    47
    Zaútočit mohli domácí,ale jejich krátké obléhání hostující šestnáctky je ukončenu po útočném faulu Medvěděva.
     
    48
    Tagijev dostal dlouhou přihrávku na levou stranu hřiště a už už si to pádil k hostující brance, za záchrannou brzdu tak musel zatáhnout Radule Živković (RUD), který vidí za svůj zákrok žlutou kartu.
     
    48
    Domácí si však s nařízeným volným kopem neporadili dobře a trefili jen zeď.
     
    49
    A znovu rychlý kontr Karabachu, který se pokusil sám vyřešil Reynaldo, jenže jeho průnik po pravé straně šestnáctky nakonec končí sraženou střelou. Tak ne, sudí nařizují odkop od hostující branky.
     
    50
    Quintana hlavním aktérem další útočné akce domácích, když se s balonem u nohy vymotal z pravé strany až před šestnáctku, hosté mu však znemožnili zakončit.
     
    51
    Domácí pokračují v tlaku a prvním výsledkem je rohový kop-
     
    52
    Almeida hledal dlouhým pasem ze středu hřiště ve vápně jednoho z domácích hráčů, jeho přihrávka však byla až příliš dlouhá a míč se dostal až za koncovou čáru.
     
    53
    Domácí se znovu mohli rychle dostat do přečíslení, když se po dlouhém pasu z obrany dostal na levé straně hřiště k míči Tagijeva, ten však míč do vápna mezi nohami soupeře nedostal.
     
    54
    Ázerbájdžánci jsou nyní hodně v pohybu a to činí jejich protihráčům velké potíže, naštěstí pro ně si však domácí nedokáží přesně přihrát do finální pozice.
     
    55
    Už to opět vypadá jako na začátku utkání. Domácí pevně drží míč ve své moci a hosté operují vepředu jen osamoceným Ivanovićem. Jeho kolega z útoku Knežević se stáhl více dozadu.
     
    56
    Almeida se dostal k míči na levé straně šestnáctky, jenže jeho přihrávku před branku dokázali vykopnout hosté mimo pokutové území.
     
    57
    A další útok domácích, který vedl z levé strany Quintana, jeho centr museli hosté odhlavičkovat za koncovou čáru na roh.
     
    57
    Z následného rohu se Karabach neprosadil, ale tlak domácího týmu stále narůstá. K míči se na hranici vápna dostal Almeida, ale hned u něj byli tři hráči soupeře.
     
    58
    Ivanović se dostal k ojedinělému útoku hostů ve druhé půli, v souboji s Agollim ale neuspěl a o míč přišel.
     
    59
    Tagijev si naběhl za hostující obranu na přesný pas Reynalda z hloubi pole a vystřelil přesně pod nohy brankáře Radanoviće, jenže ten reflexivně ještě stačil míč vyrazit!
    59. Tagijev Radanoviće nepřekonal, ten předvedl dobrý zákrok!
     
    60
    Střídání v týmu FK Rudar Pljevlja: ze hřiště odchází Mitroje Ivanović, přichází Stevan Rejlić.
     
    61
    Quintana chtěl využít volného prostoru na útočné polovině a přesným pasem hledal u levé postranní čáry Agolliho, ten si však neporadil při zpracování míče a přišel o něj.
     
    62
    Reynaldo dostal míč z pravé strany před šestnáctku, jeho pokus pravou nohou ale jen proletěl kolem pravé tyče branky Rudaru.
     
    63
    Domácí pokračují ve vytrvalém útočení a hosty téměř nepouští do hry, vedoucí branku to však Karabachu stále nepřineslo.
     
    64
    Balón lítá dokola sem a tam kolem hostujícího pokutového území, ke střele se však tentokrát domácí nedostali.
     
    66
    Střídání v týmu FK Rudar Pljevlja: ze hřiště odchází Radule Živković, přichází Zeljko Tomašević.
     
    67
    Střídání v týmu FK Karabach: ze hřiště odchází Javid Tagijev, přichází Elvin Mämmädov.
     
    68
    Domácí stále útočí a stále se jim nedaří dostat balon za záda brankáře Radanoviće.
     
    69
    Garajev sestřelil na levé straně unikajícího Vlahoviće, hosté budou kopat standardní situaci nalevo od vápna.
     
    70
    Vlahović poslal centr do vápna, kde nejvýše vyskočil Knežević, ale jeho hlavička letěla nad branku domácího týmu.
    70. Knežević hlavou přestřelil domácí branku.
     
    71
    Hosté vybojovali míč ve středu pole a mohli se utrhnout do brejku tří proti dvěma, jenže Knežević si míč příliš předkopl a tak se jej ujali domácí hráči.
     
    72
    Domácím se podařilo vybojovat další roh poté, co centr z pravé strany srazili hosté mimo hřiště.
     
    72
    Rohový kop ale domácím znovu nevyšel, hosté v pohodě uklidili míč do bezpečí mimo pokutové území.
     
    73
    Ázerbájdžánci znovu a znovu buší na vrata černohorské obrany, jenže nevypadá to, že by jim chtěl někdo z hostů otevřít.
     
    74
    Živković sundal nalevo od vápna Quintanu, standardní situace pro domácí tým.
     
    74
    Střídání v týmu FK Karabach: ze hřiště odchází Gara Garajev, přichází Jošgun Dinijev.
     
    75
    Quintana rozehrál rohový kop napřímo a pokusil se míč zakroutit do branky, jenže neuspěl a klec hostů minul.
     
    77
    Dinijev se dostal k odraženému míči za hranicí šestnáctky, jeho rána bez přípravy ale skákavý balon poslala jen vedle pravé tyče.
     
    78
    Zeljko Tomašević (RUD) není na hřišti příliš dlouho a už se zapisuje do rejstříků hříšníků, to když nalevo od vápna fauloval Mämmädova a za svůj zákrok viděl žlutou kartu.
     
    79
    Hosté nestíhají a stále častěji se musí uchylovat k nedovoleným zákrokům. Domácí nyní rozehráli míč dozadu nakrátko, střílet se neodhodlali z dalšího volného kopu.
     
    80
    Stevan Reljić (RUD) se rovněž zapisuje do dějin dnešního utkání žlutou kartou. Domácí i nadále zůstanou u míče po jeho faulu.
     
    81
    K zemi se nyní ochotně skácel Djurić před vlastním brankářem po souboji s Reynaldem a poté, co zjistil, že sudí odpískal, rychle vyskočil na nohy.
     
    82
    Hosté však u míče dlouho nezůstali, dostali se jen pár metrů za půlící čáru, než o něj přišli.
     
    82
    Fauluje se na druhé straně, Sadygov zepředu zajel do Branoviće, první však šel míč a tak se to tentokrát obejde bez karty.
     
    84
    Domácí v těchto chvílích drží míč ve středu hřiště, hosté trochu vysunuli svoji obranu a napadají mnohem výše, což domácím jejich pozici neusnadňuje.
     
    84
    Reynaldo si nabíhal po pravé straně šestnáctky na povedenou přihrávku a vybojoval alespoň roh, když už nic jiného.
     
    85
    Držení míče v současnosti 65% pro domácí, ale k čemu jim to je, balon se za zády Radanoviće stále neobjevil.
     
    86
    Střídání v týmu FK Rudar Pljevlja: ze hřiště odchází Ivan Knežević, přichází Alphonse Soppo.
     
    87
    Čas dnešního utkání se krátí, pro domácí rychle, pro hosty přeci jen o něco pomaleji. El Jadeyaoui nyní vybojoval rohový kop, jeho centr zleva hosté srazili na roh.
     
    88
    Quintana si jen stačil vyměnit míč s Agollim, než do něj ostře zajel Igor Ivanović (RUD), jasná žlutá a standardka pro domácí z levé strany.
     
    89
    Quintana zkusil poslat míč po zemi na hranici malého vápna, jeho úmysl ale Černohorci snadno přečetli a míč odkopli daleko od své branky.
     
    90
    Vypadalo to na další roh po souboji Mämmädova s jedním z protihráčů, domácímu borci je ale pískán faul a hrát tak budou hosté.
     
    90
    Quintana se dostal do zakončení zpoza vápna, jeho rána ale neměla ty správné parametry a končí vedle branky.
     
    90+1
    Čtyři minuty, ještě tolik nastavili rozhodčí ke druhému poločasu.
     
    90+1
    Domácím již nezbývá mnoho času, aby se pokusili alespoň jednou skórovat ze své drtivé převahy, a navíc útočí jejich soupeř.
     
    90+2
    No a Vlahović mohl zničehonic otevřít gólový účet dnešního zápasu, když si na hranici vápna perfektně zpracoval balón a vystřelil, jeho rána však skončila kousek nad domácí brankou!
    90+2. Vlahović střílí těsně nad!
     
    90+3
    Reynaldo si sbíhal do vápna na centr z levé strany, v pádu však míč zasáhl nečistým způsobem a ten tak skončil daleko od hostující branky. Domácí ještě reklamují faul, ale o ten se určitě nejednalo.
     
    90+4
    Domácí měli asi poslední možnost dostat míč před branku, jenže Agolli nalevo od vápna totálně pokazil centr a míč letěl přímo za branku.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Ani ve druhém poločase jsme se branky, i přes drtivou převahu domácího celku, nedočkali a do odvety, která je na programu příští týden v Černé Hoře, půjdou oba týmy se stejnou šancí na úspěch. Pokud však budou chtít fotbalisté Rudaru postoupit, budou muset hodně přidat, dnešní výkon by jim k tomu jistojistě nestačil.
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku: 2 – 0
    Střely celkem: 8 – 3
    Rohové kopy: 9 – 0
    Ofsajdy: 1 – 2
    Žluté karty: 1 – 4
    Fouly: 13 – 12
     
    Ode mne je to pro tuto chvíli již vše, vy však na našem webu můžete nyní sledovat i další, již probíhající utkání druhého předkola Ligy mistrů. Přeji pěkný zbytek dne a nashledanou. (20:25:19)

    Daniel Kubelka

    Branky:

    Karty:   43. Garajev (KBK) – 48. Živković (RUD), 78. Tomašević (RUD), 80. Reljić (RUD), 88. Ivanović (RUD)


    FK Karabach: Šehić – Medvěděv, Sadygov "C", Gusejnov, Agolli – Garajev (74. Dinijev), Richard Almeida – El Jadeyaoui, Dani Quintana, Tagijev (67. Mämmädov) – Reynaldo.
    Náhradníci: Velijev – Salahli, Yunuszadä, Mustafajev, Elvin Mämmädov, Gurbanov, Dinijev.

    FK Rudar Pljevlja: Radanović – Živković (66. Tomašević), Djurić, Radišić, Nestorović – Vuković, Brnović, Vlahović "C",Jovanović – Knežević (86. Soppo), Ivanović (60. Reljić).
    Náhradníci: Lazarević – Gordić, Tomašević, Golubović, Soppo, Reljić, Damjanović.

    Rozhodčí: Coltescu – Ghinguleac, Grigoriu
    Středa 22.07.2015
    Rudar - Karabach 0:1

    Branky: 57. Reynaldo (Agolli)

    Karty:   44. Vlahović (RUD), 54. Knežević (RUD), 64. Živković (RUD)

    bahis siteleri