Košice – Poprad 3:0 (kon.) | Prostějov – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Litvínov – Znojmo 2:3 (kon.)
Banská Bystrica – Záhřeb 2:7 (kon.)
konec
HC Košice
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
HK Poprad
sk Pátek 07.08.2015, 17:00 • Steel Aréna • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:52
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti definitívne potvrdili svoje víťazstvo. Po Jenčíkovej prihrávke vypálil z prvej TOMÁŠ SLOVÁK a strelou po ľade nedal Sedlačkovi šancu. Asistencie: Richard Jenčík, Adam Lapšanský.
     
    54:48
    Vylúčenie Košice. 2 minúty za faul kolenom dostal Richard Lelkeš.
     
    50:52
    Vylúčenie Poprad. 2 minúty za hákovanie dostáva Martina Krasničan.
     
    49:00
    Hosťom stačilo pár sekúnd početnej výhody a vytvorili si veľkú šancu. Paukovček z tesnej blízkosti trafil iba Riečického.
     
    48:36
    Vylúčenie Košice. 2 minúty za hákovanie pre Richarda Jenčíka.
     
    47:08
    Marek Bartánus využil medzeru v popradskej defenzíve, ostal úplne sám pred Sedlačkom, no neposlal puk do brány.
     
    44:50
    Vylúčenie Poprad. 2 minúty za príliš veľa hráčov na ľade.
     
    39:50
    Vylúčenie Košice. 2+2 minúty za hru so zdvihnutou hokejkou si odsedí Patrik Kolesár.
     
    37:41
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti využili presilovú hru. Bartánusov príklep Sedlačko vyrazil pred seba a RADEK PHILIPP pohodlne dopravil puk do siete. Asistencie: Marek Bartánus, Jiří Bicek.
     
    37:23
    Vylúčenie Poprad. 2 minúty za nedovolený výstroj dostáva Ľubomír Malina.
     
    36:30
    Košickí obrancovia sa vydali dopredu a úplne zabudli na ofenzívu. Na modrej čiare ostal sám Kroták, potiahol si puk k bráne a príklepom preveril Riečického vyrážačku.
     
    35:16
    Košice dali gól!
    PETER BOLTUN vo veľkej šanci pred Sedlačkom najprv neuspel, ale po niekoľkých sekundách sa k nemu puk vrátil a presnou strelou medzi betóny otvoril skóre. Asistencie: Tomáš Hričina, Matúš Chovan.
     
    32:10
    Vylúčenie Poprad. Jeden z hráčov hostí hodil počas hry hokejku zo striedačky na ľad. Dve minúty si napokon odsedí Martin Krasničan, aj keď pozornosť domácich fanúšikov sa upiera na Arneho Krotáka.
     
    29:43
    Veľká šanca prišla aj na opačnej strane. Richard Jenčík v samostatnom úniku namieril iba do Sedlačkovho betónu.
     
    29:27
    Štvrtá formácia hostí si vypracovala ďalšiu zaujímavú príležitosť. V brejku dvoch proti jednému však Bjalončík volil strelu namiesto prihrávky a Riečický ho vychytal.
     
    24:45
    Veľká príležitosť hostí v oslabení. Do brejku dvoch na jedného sa dostali Bartečko s Paukovčekom a druhý menovaný trafil zoči-voči Riečickému len tyčku.
     
    23:50
    Vylúčenie Poprad. 2 minúty za hákovanie dostal Roan Krupa.
     
    16:00
    Prečíslenie troch proti dvom zahrali domáci výborne. Po prihrávke Bartoša však Lapšanský namieril iba do konštrukcie brány.
     
    15:21
    Bartečko spracoval puk tesne pred Riečickým, a tak skúsil prekvapivú strelu z otočky, ktorú brankár domácich schoval do lapačky.
     
    09:30
    Domáci pridávajú na aktivite a majú čoraz viac šancí. Sujovu spätnú prihrávku spracoval Bicek, no jeho pokus zastavil Sedlačko vyrážačkou.
     
    08:40
    Prvej formácii Košíc sa darí oveľa lepšie. Bartoš tečoval nebezpečne strely Slováka aj Štrbáka, no Sedlačko bol na mieste.
     
    06:56
    Vylúčenie Poprad. 2 minúty za hákovanie pre Branislava Rapáča.
     
    06:24
    Bortňák sa šikovnou kľučkou zbavil popradského obrancu, naservíroval Šoltésovi puk pred bránu, no mladý Košičan v koncovke neuspel.
     
    03:46
    Hneď v úvode prišla menšia šarvátka v útočnej tretine Košíc. Pri mantineli sa do seba pustili piati hráči. 2 minúty dostali Phillip (Košice), Branislav a Richard Rapáčovci (obaja Poprad). 2+2 minúty si odsedí Šedivý (Košice), takže presilovka pre Poprad.

    Tomáš Lengyel

    Branky a nahrávky: 36. Boltun (Hričina, Chovan), 38. Philipp (Bartánus, Bicek), 59. Slovák (Jenčík, Lapšanský)


    HC Košice: Riečický (Melicherčík) – Slovák, Štrbák (C), Phillip, Šedivý, Macejko, Dudáš, Pavúk, Kolesár – Lapšanský, Bartoš, Jenčík – Bartánus, Suja, Bicek – Šoltés, Bortňák, Lelkeš – Chovan, Boltun, Hričina.
    HK Poprad: Sedlačko (Kostúr) – Ťavoda, Gáborčík, Dinda, Fabian, Malina, Kasík, D. Šterbák – Bartečko, Paukovček, Štrauch – Kroták (C), B. Rapáč, R. Rapáč – Pitka, Krasničan, Števuliak – Krupa, Bjalončík, Vašaš.
    bahis siteleri