Olomouc – Brno 1:1 (kon.) | Zlín – Ostrava 2:0 (kon.) | Dukla Praha – Bohemians 1905 2:2 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc
1:1 (0:0)
FC Zbrojovka Brno
Sobota 15.08.2015, 17:00 • Andrův stadion Olomouc. Kapacita: 12.566 míst. • Synot liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Za nedovolený zárkok dostal žlutou kartu Zahradníček. Hostující Lacka, který šel na střídačku pomalu také. No a Zavadil, který si posunul míč o několik metrů, také.
     
    88
    Hosté naposledy dnes střídají. Lacka, který se pomalu stahuje ke střídačce, nrahradí Klán.
     
    83
    Druhé střídání na straně hostujícího týmu. Trenér Kotal stahuje ze hry Paška, kterého nahradí Moukanza.
    83. Tomáš CHORÝ - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    83
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanákům se sedm minut před koncem základní hrací doby daří srovnat. Přetažený rohový kop vrátil Plšek hlavou do ohně, kde si jej zpracoval TOMÁŠ CHORÝ a z otočky poslal míč pod horní tyč!
     
    76
    Poslední domácí střídání. Odchází Hála, nahradí jej Chorý.
     
    76
    Domácí kapitán za své počínání inkasoval kartu žlutou.
     
    76
    Na trávníku zůstal ležet Škoda, ke kterému přiběhl Rajnoch a snažil se brněnského hráče zvednout z trávníku. To se ale Škodovi nelíbilo a domácího kapitána povalil na zem. Sudí okamžitě udělil hostujícímu záložníkovi červenou kartu!
     
    72
    Poprvé dnes volí možnost střídání Kotal. Brněnský kouč ze hry stahuje Malíka, jehož místo obsadí Chrien.
    68. Pavel ZAVADIL - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    68
    Brno právě vstřelilo branku!
    Hanáci nyní mohou velmi litovat zahozené šance Ordoše, protože Zbrojovka prakticky z protiútoku jde do vedení. Centr z pravé strany si zpracoval Škoda, který měl dostatek času na zpracování. Záložník Brna mohl klidně už střílet, místo toho ale posunul na kraj šestnáctky PAVLU ZAVADILOVI, který ránou pod horní tyč nedal Buchtovi šanci.
     
    67
    Krásná kombinace Sigmy končí nepřesnou střelou Ordoše. Střídající hráč v šestnáctce soupeře mohl krásně zamířil do protipohybu Melichárka, ovšem jeho technický pokus místo toho přeletěl brněnskou branku.
     
    64
    Druhé střídání na straně domácích. Pro dnešek má padla Petr, směna naopak začíná Zahradníčkovi.
     
    56
    Je zde první střídání, kterého se ujal trenér Kalvoda. Ze hdy odchází Houska, na hřišti místo něj uvidíme Ordoše.
     
    54
    Košťál zahrál rukou, na což zareagoval rozhodčí žlutou kartou .
     
    45+1
    V samém závěru první půle ještě jednou zahrozila Sigma. Vepřkův centr do šestnáctky uklízel Plšek, k pravé tyči ale Melichárek skočil včas.
     
    43
    Zavadil dokázal míč přehodit přes zeď, ale rána nebyla dostatečně prudká a ani příliš přesná. Buchta lapil v klidu míč do náruče.
     
    40
    Z následného přímého kopu mohl zahrozit Zavadil, ale trefil jen zeď. Následně se pokusil orhozit branku Sigmy Lutonský, tečovaná rána mířila k levé tyči. Buchta ale dokázal zasáhnout včas.
     
    39
    Halenár si pomohl nedovoleným zákrokem, sudí jej za to odměnil žlutou kartou.
     
    38
    Rozběhnutý Hála poslal přesný centr do šestnáctky na Vašíčka. Útočník Sigmy si ale nevěřil na ránu z voleje, a tak míč zpracovával. Jenže právě kvůli tomu se Vašíček dostal do těžkého úhlu, ze kterého již nebylo možno dobře zakončit.
     
    25
    A skvělý zákrok si připisuje i Buchta na druhé straně. Centr do malého vápna trefil hlavou Pašek, ovšem gólman Sigmy skvělé zasáhl!
     
    23
    Rychlá akce Sigmy mohla skončit brankou, ale zákrok si připisuje Melichárek. Z pravé strany poslal Petr přízemní míč Vašíčkovi, který jen tečoval. Gólman Brna ale byl dobře postaven a balon skryl.
     
    20
    Závar na malém vápně na druhé straně. Škoda ze protáhl po levé straně až do šestnáctky, kde předložil Paškovi. Zákrok musel předvést Miloš Buchta, který tváří v tvář brněnskému hráči byl stoprocentní.
     
    18
    Velká šance Sigmy zůstává nevyužitá! Poté, co míč složitě pro svůj tým vybojovali Navrátil s Hálou, se ke střele dostal Plšek. Jeho rána z první bohužel pro domácí směřovala přímo do prostoru, kde stál Melichárek. Následná dorážka Vašíčka byla zneškodněna.
     
    13
    Z šestnáctky ven musel Melichárek, který hlavou odehrál jen k Petrovi. Ten si míč předkopl, ale dále se již nedostal, neboť byl faulován. žlutá karta pro Lutonského a přímý kop pro Sigmu.
     
    2
    Vašíček obral o míč Freliha a postupoval spolu s Halenárem proti jedinému obránci. Místo přihrávky zvolil domácí útočník střelu, jenže ta se mu vůbec nepovedla. Míč letěl někam k rohovému praporku.

    Miroslav Fantal

    Branky: 83. Chorý (Plšek) – 68. Zavadil (Michal Škoda)

    Karty:   39. Halenár (OLO), 76. Rajnoch (OLO), 89. Zahradníček (OLO) – 13. Lutonský (BNO), 54. Košťál (BNO), 89. Lacko (BNO), 89. Zavadil (BNO)   76. Michal Škoda (BNO)


    SK Sigma Olomouc: M. Buchta – Hála (76. Chorý), Rajnoch (C), Radaković, Vepřek – Navrátil, Houska (56. Ordoš), Plšek, Petr (64. Zahradníček) – Halenár, Vašíček.
    Náhradníci: Reichl – Šindelář, Štěpán, Cana, Ordoš, Zahradníček, Chorý.

    FC Zbrojovka Brno: Melichárek – P. Buchta, Frelih, Košťál, Lutonský – Pašek (83. Moukanza), Malík (72. Chrien), Zavadil (C), Lacko (88. Klán), Michal Škoda – Řezníček.
    Náhradníci: Doležal I. – R. Buchta, Vávra, Chrien, Moukanza, Klán, Brigant.

    Rozhodčí: Nenadál – Hock, Arnošt

    Diváci: 5062
    bahis siteleri