Mladá Boleslav – Mountfield HK 4:3 (kon.) | Martin – Banská Bystrica 0:7 (kon.)
konec
HK VITAR Martin
0:7 (0:2, 0:4, 0:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Sobota 22.08.2015, 18:00 • Martinské hokejové centrum • Mountfield Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:10
    Banská Bystrica dala gól!
    Akcia, pod ktorú sa podpísalo úspešné vhadzovanie. DUŠAN PAŠEK hneď triafa z prvej pričom mal dostatok priestoru. Asistencie: Loskot a Gašpar.
     
    39:05
    Banská Bystrica dala gól!
    Zlá rozohrávka domácich. Spoza bránky sa puk z hokejky Dvořáka dostal k TOMÁŠOVI ZIGOVI, ktorý skompletizoval hetrik.
     
    34:00
    Banská Bystrica dala gól!
    Prudká strela sa ešte obtrela o jedného z protihráčov a doplachtila do bránky. JURAJ MAJDAN je ďalším hráčom, ktorý si zlepšuje v tomto zápase štatistiky po prihrávke od Galamboša.
     
    29:40
    Banská Bystrica dala gól!
    S domácimi hráčmi to už nevyzerá vôbec dobre. Lamper vysunul Ziga, ktorý bezmocného Orčíka prekonáva už druhýkrát v zápase. Asistencie: Lamper a Matoušek.
     
    20:50
    Banská Bystrica dala gól!
    Orčík teraz ani nevedel ako mu puk prekĺzol popod betóny. TOMÁŠ ZIGO však osvedčil prehľad v hre a hokejkou dokázal usmerniť puk do voľného priestoru. Asistencie: Lamper a Homer.
     
    18:04
    Banská Bystrica dala gól!
    Rýchly protiútok hostí, Lunter na PETRA GALAMBOŠA, ktorý sa už len mohol spýtať kam to brankár chce. Asistencie: Lunter a Ďatelinka.
     
    16:04
    Banská Bystrica dala gól!
    Využitá presilová hra Banskej Bystrice. Domáci najskôr zaútočili, vzadu ale chýbal jeden hráč. Loskot okamžite na Gašpara, ktorý ešte v závere akcie ponúkol puk MISLAVOVI ROSANDIČOVI. Asistencie: Gašpar a Loskot.

    Daniel Modrovský

    Branky a nahrávky: 17. Rosandič (Gašpar, Loskot), 19. Galamboš (Lunter, Ďatelinka), 21. Zigo (Lamper, Homer), 30. Zigo (Lamper, Matoušek), 34. Majdan (Galamboš), 40. Zigo, 48. Pašek (Loskot, Gašpar)


    HK VITAR Martin: Orčík (Dzubina) – Tabaček, Bačik – Dlouhý, Dvořák – Fabián, Šugár – Trávniček, Varga To. – Varga Ti., Pokrivčák, Themár – Uhrík, Murček, Poliaček – Kokavec, Jurášek, Rzavský – Kabáč, Rufati, Dírer
    HC´ 05 Banská Bystrica: Corbeil (Rosandič V.) – Jankovič, Šmach – Homer, Ďatelinka – Rosandič M., Gründling – Jendroľ, Petran – Lunter, Galamboš, Majdan – Gašpar, Pašek, Hudec – Handlovský, Kytnár, Loskot – Matoušek, Zigo, Lamper

    Rozhodčí: Konc J. – Farkaš, Kováčik

    Diváci: 800
    bahis siteleri