Liberec – Nitra 2:0 (kon.) | IFK Helsinky – Linköping 1:2 (kon.) | TPS – Düsseldorf 1:2 (0:1 po s.n.)
JYP – Frölunda 1:4 (kon.) | Košice – EC-KAC 2:1 (3:0 po s.n.) | SønderjyskE – HV71 1:2 (kon.)
Stavanger – Kuopio 3:0 (kon.) | Storhamar – Ženeva 5:1 (kon.) | Ingolstadt – Växjö 5:3 (kon.)
Krefeld – Vienna Capitals 5:6 (kon.) | Färjestad – Pardubice 4:3 (po pr.)
po s.n. (0:1)
TPS Turku
1:2 (1:1, 0:0, 0:0 - 0:0)
Düsseldorfer EG
Čtvrtek 03.09.2015, 17:30 • HK Areena, Turku • Hokejová Liga mistrů • Skupina 7
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Německý Düsseldorf v loňské sezóně německé DEL došel až do semifinále, kde však následně jeho působení v play-off skončilo. Nad jeho síly byl Ingolstadt, který zvítězil 4:1 na zápasy. Německý celek vstoupil do Ligy mistrů soubojem s rakouským Lincem. Düsseldorf zvítězil 6:3 a udělal důležitý krok k postupu, neboť právě mezi těmito dvěma celky se rozhodne o postupu. I následné utkání odehrál německý celek doma. S TPS prohrál těsně 4:5! Düsseldorf je tak momentálně na druhé pozici se třemi body. Rozhodující však bude až utkání v rakouském Linci. I dnes by však EG rádo získalo nějaký bod!
     
    Finský účastni hokejové Ligy mistrů obsadil v loňské sezóně finské ligy až třinácté místo, nicméně v prestižní hokejové lize zatím předvádí velmi dobré výkony! TPS je zatím ve skupině G na prvním místě a míří za postupem! Turku vstoupilo do Ligy mistrů domácím soubojem s rakouským Lincem. Domácí celek svého soupeře doslova "přejel" a zvítězil jasně 6:1! Následovala odveta na rakouském území. Linec se výrazně zlepšil a utkání dospělo do prodloužení, v něm rozhodl Perrin, který přisoudil bonusový bod na stranu finského celku. TPS následně sehrálo duel v německém Düsseldorfu a opět se jednalo o těsnou záležitost. Finové dokázali udržet těsné vedení až do konce a zvítězili 5:4. Před dnešním utkání je tak Turku v pozici velkého favorita, který může potvrdit postup!
     
    Příjemné čtvrteční odpoledne! Liga mistrů dnes opět pokračuje dalšími zápasy. My se společně zaměříme na souboj finského týmu, TPS Turku, s německým Düsseldorfer EG. Úvodní vhazování je naplánováno v 17:30 a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    Úvodní sestavy:

    TPS Turku: Lassila (Setanen) – Tallinder, Mojžíš, Eronen, Friman, TIkkanen, Kojo, Virtanen, Forsström – Kallio, Koskiranta, Vahatalo – Vainiola, Pikkarainen, Karvonen – Ahtola, Spina, Perrin – Moisio, Salo, Lämsä

    Düsseldorfer EG: Goepfert (Niederberger) – Schule, Ronnberg, Davis, Conboy, Ebner, Daschner, Kammerer, Mapes – Turnbull, Strodel, Milley – Kreutzer, Minard, Collins – Dmitijev, Olimb, Lewandowski – Brandt, Preisbisch, Niedersberger

    Rozhodčí: Persson (SWE), Metsälä – Kiilunen, Saha (vš. FIN)..
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:08
    Hlavní sudí vhodil úvodní vhazování, které vyznělo lépe pro domácí hokejisty. Obránce Tallinder však poslal kotouč hned na zakázané uvolnění.
     
    00:31
    TPS vyhrálo vazování ve vlastním pásmu a dokázalo se velmi rychle dostat do útočného pásma a kombinuje.
     
    00:38
    Máme zde první vyloučení! Na trestnou lavici míříí hostující Tim Schule, který podrazil domácího Koskirantu před brankou!
     
    01:06
    Hostující celek však dokázal zahrozit i v oslabení. Po nepřesné rozehrávce Tallindera se k puku dostal hostující Olimb, který však Teemu Lassilu nepřekonal!
     
    01:36
    Düsseldorf zatím zvládá oslabení na jedničku! Již podruhé se německému celku podařilo vyhodit kotouč ven z pásma.
     
    02:08
    Do konce trestu Tima Schuleho zbývá již jen půl minuty a TPS se zatím nedokázalo usadit v útočném pásmu.
     
    02:36
    Až v samotném závěru přesilovky se Turku dostalo i do zakončení! Mezi kruhy dostal zajímavou přihrávku Vahatalo, který pohotově vypálil. Robert Goepfert vyrazil kotouč před sebe, nicméně jej následně schoval pod lapačku.
     
    02:40
    Hned po vhazování se k puku dostal Tomáš Mojžíš, který si vybruslil do ideální pozice, avšak ani jeho rána nebyla úspěšná.
     
    03:16
    Německý celek je již delší dobu v plném počtu a pokoušel se o kombinační hru v útočném pásmu. Finský tým si však počínal v obranné fázi velmi dobře.
     
    03:51
    Teď domácí tým zcela propadl v útočném pásmu a do úniku se dostal norský útočník Olimb, který však svou tvrdou střelu nasměřoval mimo.
     
    04:22
    Němci i nadále hrozí z rychlých protiútoků! Miley našel skvělou přihrávkou Tima Schuleho, kteý mířil do horního růžku, avšak Lassila dokázal puk chytit!
     
    04:50
    Další rychlý protútoku EG táhl po levé straně Minard, který se pokoušel procpat puk na najíždějícího Kreutzera, neúspěšně.
     
    05:29
    Domácí tým se dnes zatím lehce pere s rozehrávku, teď však TPS vyšla a může kombinovat v útočném pásmu.
     
    06:09
    Hostující celek však ke svým protihráčům velmi dobře a hlavně tvrdě přistupoval, což vedlo ke ztrátě puku. Na druhé straně zakončoval bekhendem Ronnberg, avšak kotouč skončil mimo.
     
    06:36
    Po první komerční přestávce tohoto utkání se pokoušel německý celek o rychlý přechod do útoku. Přihrávka Brandta však nikoho z domácích nenašla.
     
    07:24
    Hostující celek je zatím jednoznačně lepší, což se před zápasem nečekalo! Další ránu od modré vyslal Conboy, Lassila nic neviděl, nicméně kotouč skončil mimo.
     
    07:54
    Po nepřesném založení útoku od domácího TPS mohl jít do protiútoku Minard, nicméně neměl dostatečnou rychlost.
     
    08:31
    Obránce Ronnberg poslal kotouč do jízdy pro Turnbulla, který se pokoušel projít do útočného pásma, to se však americkému útočníkovi nepovedlo.
     
    09:21
    Ani v případě domácího Eronena rozehrávka nevyšla a u puku je opět hostující celek!
     
    09:58
    Dmitrijev se zmocnil kotouče za brankou, vybruslil si na hranici pravého kruhu a z otočky vypálil. Lassila byl však velmi pozorný!
     
    10:36
    Ve hře Düsseldorfetu je v posledních minutách hodně nepřesnosti, což nahrává domácím, kteří mají puk na svých holích daleko více.
     
    11:12
    Teď vyslal od modré hodně tvrdou ránu Tim Schule, avšak trefil pouze bránícího hráče Turku.
     
    11:33
    Na druhé straně se předvedl také Robert Goepfert, který musel řešit střelu z velkého úhlu domácího Tikkanena.
     
    12:17
    Po nepřesné přihrávce Ronnberga se k puku dostal Kallio. Jeho střela z mezikruží však byla zablokována.
     
    12:50
    Rozhodčí musel přerušit hru, neboť branka hostujícího brankáře se dostala ze svého původního postavení.
     
    13:07
    Do další šance se dostal domácí celek! Na levé straně se zmocnil kotouče Ahtola, který chytře vystřelil přes obránce. Goepfert byl na svém místě!
     
    13:30
    TPS právě vstřelilo branku!
    Teď už se však domácí tým dostává do vedení! Hráči TPS vybojovali důležitý kotouč ve vlastním pásmo, kterého se zmocnil TOMI KALLIO, který projel celé hřiště a z mezikruží vypálil. Jeho rána se přesně vešla mezi betony Roberta Goepferta! Asistence: Henrik Tallinder
    Tomi KALLIO - 1:0
     
    14:38
    Turku je i po úvodní brance velmi aktivní a německý celek má velké problémy s rozehrávkou.
     
    14:59
    V útočném pásmu dostal poměrně hodně prostoru hostující Collins, který neváhal a vypálil. Teemu Lassila byl však na svém místě!
     
    15:36
    Düsseldorf se opět pokoušel něco vymyslet v útočném pásmu, nicméně Kreutzer kotouč ztratil a Vainiola se chystá rozehrávka společně s Tomášem Mojžíšem.
     
    16:13
    Domácí tým momentálně vede 1:0, pokud by tento výsledek vydržel, TPS by si zajistilo postup do další fáze! Momentálně má osm bodů a německý celek body tři.
     
    16:50
    Dobrou práci odvedl Kreutzer, který zavezl kotouč za branku pro Davise a odchází střídat. Trenér německého celku posílá na led čerstvé síly.
     
    17:23
    Domácí celek teď předváděl v útočném pásmu opravdu pomalou kombinaci a k puku se dostal Ebner, který jej vyhodil přesně k Lassilovi.
     
    18:03
    Rozhodčí se zatím příliš do hry nezapoujují, což je dobře. Sledujeme velmi plynulý hokej, bez mnoha přerušení.
     
    18:32
    Düsseldorfer EG právě vstřelil branku!
    Düsseldorf však dvě minuty před koncem první třetiny srovnávají stav! Na modrou čáru si pro odražený kotouč dojel Robert Collins, který poslal hned kotouč před branku, kde jej za záda Lassily tečoval DANIEL KREUTZER! Asistence: Robert Collins
    Daniel KREUTZER - 1:1
     
    19:21
    Hostující EG najednou ožilo a diktuje tempo hry. Finský celek by jistě rád konec třetiny!
     
    19:42
    Tak přeci se domácím ještě podařilo zaútočit! Do jízdy dostal dobrou přihrávku Pikkarainen, který byl však v obležení dvou protihráčů, i tak se dostal ke střele. Goepfert byl však na svém místě!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina nabídla velmi atraktivní hokej! Favorizovaný domácí celek šel do vedení ve čtrnácté minutě, kdy se prosadil domácí nejlepší střelec, Tomi Kallio, který nachytal Goepferta. Hostující celek se však nevzdal a i nadále útočil. Dočkal se v devatenácté minutě, kdy Collinsovo střelu tečoval Daniel Kreutzer a srovnal na 1:1!

    Druhá třetina začně přibližně v 18:20!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:29
    Druhou třetinu začala aktivnější domácí celek, který se pokoušel ohrozit branku Goepferta, nicméně obrana německého EG zafungovala dobře.
     
    21:06
    Turku rozjíždělo svou kombinaci z vlastního pásma, nicméně Tallinder kotouč ztratil a ke střele se málem dostal Schule, včas však zasáhl Mojžíš.
     
    21:36
    Na druhé straně pálil od modré Tikkanen, jehož ránu vyrazil Goepfert pouze před sebe a kotouč se zmocnil Vahatalo. Finský útočník si povyjel a vystřelil do horních pater branky, Goepfert však zasáhl!
     
    21:59
    Vůbec poprvé v tomto utkání se píská zakázané uvolnění! Vhazování před americkým brankářem ve službách Düsseldorfu.
     
    22:19
    Slibnou individuální akci předvedl ve středu hřiště Tomi Kallio, nicméně jeho postup následně zastavila obrana německého celku.
     
    23:03
    TPS kombinovalo v útočném pásmu za brankou. Velmi aktivně se však zapojil Ronnberg, který kotouč vybojoval a dostal jej do středního pásma.
     
    23:36
    Ani domácí hráči však nelenili a velmi ostře napadali. Kotouč získali, nicméně do zakončení se nedostali.
     
    23:49
    Máme zde druhé vyloučení v tomto utkání! Na trestnou lavici míří domácí Markus Kojo, který podrazil Preibische.
     
    24:40
    Turku však zatím zvládá první polovinu oslabení výborně. Německý celek se nemůže dostat do tempa a Finové brání své pásmo!
     
    25:06
    Ani v tomto případě se Düsseldorfu nepodařilo usadit v útočném pásmu. Do hry se zapojil také Lassila, který pomohl svým spoluhráčům s vyhozením puku.
     
    25:43
    Přesilovka hostujícího celku je již skoro u konce! Domácí trenér může být s průběhem tohoto oslabení velmi spokojen!
     
    26:43
    Druhá třetina zatím bohužel nenabídla tolik hokejové krásy jako ta první. Bude následovat vhazování po pravici Goepferta po zakázaném uvolnění EG.
     
    27:11
    Od modré čáry vyslal zajímavou ránu Tallinder, kterou Goepfert vyrazil do rohu a k dorážce se dostal Vainiola. Finský útočník však mířil mimo!
     
    27:41
    Další ránu od modré čáry vyslal obránce Forsstrom. Americkému gólmanovi dobře stínil Pikkarainen, nicméně střela skončila těsně vedle.
     
    28:14
    Právě Pikkarainen velmi hezky prošel do útočného pásma, čímž začala kombinace Turku. Do zakončení se však finský celek zatím nedostal.
     
    29:00
    Ve středním pásmu se k odraženému puku dostal Virtanen, který našel na modré najetého Vahatalu, jenž však mířila nad branku.
     
    29:52
    Finský se do útoku nikterak bezhlavě nežene, nicméně Düsseldorf by jistě rád dnes naplno bodoval!
     
    30:06
    Domácí celek hodně nepřesně rozehrál z vlastního pásma a podruhé v této třetině odpískal rozhodčí zakázané uvolnění.
     
    30:27
    Kallio vyslal přihrávkou o mantinel do úniku Vahatala, kterého však v zakončení fauloval Tim Schule a je tu trestné střílení!
     
    30:27
    Julius Vahatalo provedl trestné střílení velmi dobře a Robert Goepfert byl již na zemi, nicméně fisnký útočník nedokázal trefit puk do horní poloviny branky a americký gólman puk vyrazil!
     
    30:51
    Domácí hned poté vyhráli vhazování a ke střele v útočném pásmu se dostal Tikkanen. Jeho ránu však lapil Goepfert a bude se vhazovat v pásmu EG.
     
    31:23
    To je lehká komplikace pro domácí celek! Domácí Markus Kojo zahákoval u mantinelu Daniela Kreutzera a odchází na trestnou lavici, již podruhé v tomto utkání!
     
    32:17
    Düsseldorf momentálně kombinuje v útočném pásmu, nicméně do zakončení se zatím nedostal!
     
    32:39
    TPS navazuje na předchozí oslabení a i v tomto si vede opravdu skvěle!
     
    33:05
    Dvouminutový trest Markuse Koja je skoro u konce a kotouč je momentálně za brankou Roberta Goepferta.
     
    33:55
    Německý celek momentálně kombinuje s pukem ve vlastní třetině. Obránce Ronnberg čeká na dostřídání svých spoluhráčů, aby mohl založil postupný útok.
     
    34:29
    Domácí celek však velmi dobře nepadá, což Düsseldorfu rozehrávku vůbec nezlehčuje!
     
    35:11
    Düseldorf je v posledních mintuách aktivnějším týmem, který se pokouší o vstřelení vedoucí branky. TPS si však nerozhodný výsledek hlídá.
     
    35:48
    Po vhazování v obranném pásmu TPS se dostala ke kotouči dvojice Mojžíš – Tallinder, která rozehrává postupný útok finského celku.
     
    36:28
    Kreutzer prostrkával kotouč na najíždějícího Minarda, ten však kotouč nedokázal zpracovat a u puku je domácí TPS.
     
    36:59
    I finský celek však u kotouče nezůstal dlouho! Od modré střílel obránce Tim Schule. Jeho střela byla však sražena do rohu, navíc se bude pravděpodobně vylučovat!
     
    36:59
    Je to skutečně tak! Nejlepší střelec hostujícího celku, NOrman Milley, odchází na trestnou lavici za hrubost! Druhá přesilová hra pro domácí TPS.
     
    37:48
    Düsseldorf se však i v oslabení dostal do šance! Po chybě domácího celku na modré se po pravé straně řítil do pásma obránce Ebner, který však svou bekhendovou střelou Lassilu nepřekvapil.
     
    38:19
    Na druhé straně mohl udeřit Vahatalo, který dostal krásnou přihrávku na hranici levého kruhu. Jeho střela však mířila nad branku Goepferta!
     
    38:49
    Hostující celek se dokázal osvobodit a trest Normana Milleyho je prakticky u konce! TPS má kotouč ve vlastní třetině ...
     
    39:19
    Velmi ostrý hit předvedl v obranné třetině EG domácí Tikkanen, který poslal nárazem o mantinel k zemi Turnbulla. Dle opakovaných záběrů se však jednalo o čistý zákrok!
     
    39:53
    V samotném závěru třetiny jsme ještě viděli velkou šanci Koskiranty, který se ocitl osamocený před Goepfertem. Bekhendovou kličkou však amerického brankáře nepřekonal!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina bohužel branku nenabídla! Hned v úvodu měl velkou šanci domácí Vahatalo, nicméně ležícího Goepferta nepřekonal. Ve 31. minutě jel trestné střílení Julius Vahatalo, avšak amerického brankáře opět nepřekonal! V závěrečné šanci se ocitl Koskiranta, Goepfert však opět zasáhl!

    Poslední třetina začne přibližně v 19:08!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:34
    První formace domácího celku velmi rychle překonala střední pásmo a mířila do útočného. Obranná dvojice Schule-Ronnberg však dokázala získat puk.
     
    41:09
    Tentokrát se TSP dostalo pouze k vyhození kotouče do soupeřova pásma. Goepfert povyjel ze své branky a pomáhá spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    41:39
    Od modré čáry vyslal dobrou střelu finský obránce Eronen, jehož rána však byla sražená do ochranné sítě. Vhazování před Goepfertem.
     
    42:00
    Düsseldorf si zahraje přesilovou hru! Za nedovolené bránění míří na trestnou lavici Tero Koskiranta!
     
    42:39
    Do pásma Turku najel po levé straně Norman Milley, který nahodil kotouč po mantinelu. Na modré však obránce Ronnberg kotouč neudržel.
     
    43:26
    Přesilovka německého celku není vůbec povedená. EG se sice dostane ke kombinaci, avšak do zakončení nikoliv.
     
    43:59
    Je konec přesilové hry německého celku. Tero Koskiranta je zpět na ledové ploše a stav je stále nerozhodný!
     
    44:46
    Ze středního pásma natáhl obránce Tallinder, který však branku Roberta Goepferta o kousek přestřelil!
     
    45:13
    V útočném pásmu o kotouč sympaticky bojoval hostující Minard, nicméně proti dvojici protihráčů neuspěl.
     
    45:38
    Po delší době se dostal hostující Düsseldorf také do zakončení! Do útočného pásma si to namířil Collins, který se nerozpakoval, a vypálil. Jeho ránu však Goepfert lapil do lapačky!
     
    46:11
    Tero Koskiranta se dostal k odraženému kotouči ve středním pásmu a elegantní zadovkou hledal Tima Kallia. Jeho přihrávka však byla zablokována.
     
    47:12
    Po menším tlaku domácího TPS se dostal ke střele od modré Mojžíš. Jeho střelu však zamířila do přípravené lapačky Goepferta. Následuje komerční přestávka.
     
    48:13
    Domácí tým měl dlouho signalizovanou výhodu, nicméně ji nedokázal využít. Na trestnou lavici putuje hostující Timothy Conbody a TPS tak má ideální příležitost na rozhodnutí tohoto utkání!
     
    48:49
    Začátek přesilové hry však finskému celku opět nevychází dle představ. Düsseldorf výborně brání a vyhazuje puky do obranné třetiny TPS.
     
    49:21
    Teď to však udělal Tero Koskiranta, který zavezl kotouč do pásma, a zahájil kombinaci domácího týmu. Následně pálil z pravé strany Tomi Kallio, jeho ránu Goepfert vyrazil nad branku!
     
    49:35
    Turku vyhrálo vhazování a od modré to zkoušel obránce Tikkanen, nicméně Goepfert kotouč za svá záda nepustil.
     
    49:39
    Přesilovka domácího celku je však u konce! Nejlepší střelec domácích, Tomi Kallio, míří na trestnou lavici za nedovolené bránění!
     
    50:06
    Obrovskou příležitost měl domácí Vahatalo, který dostal přihrávku před branku, nicméně Goepferta nedokázal překonat!
     
    50:37
    Düsseldorf právě zahájil svou zkrácenou přesilovou hru. Z hranice levého kruhu střílel Minard, nicméně přestřelil.
     
    51:13
    I TPS však zvládá své oslabení velmi dobře. Ahtola dokázal kotouč vyvést do útočného pásm a ušetřil cenné vteřinky!
     
    51:58
    Domácí tým byl již v plném počtu, i tak se však dostal do úniku Daniel Kreutzer, kterého však zastavil výborným obranným zákrokem TIkkanen!
     
    53:09
    Po delší době se přerušuje hra, neboť se do zakončení dostal hostující Minard, toho však vychytal Lassila. Následuje komerční přestávka.
     
    53:31
    Po levé straně ujel MInard, který přenechal kotouč pod sebe, kam si najel Daniel Kreutzer. Německý útočník však svou druhou branku nepřidal, neboť mířil mimo!
     
    54:15
    V rohu kluziště bojoval o kotouč Markus Kojo a Spina. Oba však neuspěli a dopředu může zamířit Düsseldorf.
     
    55:01
    Domácí se dokázali osvobodit z tlaku EG pouze vyhození kotouče na soupeřovu polovinu, naštěstí pro ně, z toho nebude zakázané uvolnění.
     
    55:28
    V tomto případe se již o zakázané uvolnění jedná! Düsseldorg je v posledních minutách daleko lepší! Následuje vhazování v pásmu TPS ...
     
    56:11
    Další obrovskou příležitost měl hostující Strodel, který se ocitl před brankou Lassily zcela nehlídaný. Ani nadvakrát však nedokázal dostat kotouč za záda finského brankáře!
     
    57:21
    Další obrovská šance hostujícího celku! Do samostatného úniku se dostal Minard, který byl však tísněn obráncem, a zakončení mu nevyšlo dle představ!
     
    57:30
    Následně se k puku dostal hostující Preibisch, který však Lassilu, který byl bez hokejky, nepřekonal.
     
    58:06
    Domácí celek se konečně osvobozuje z tlaku hostujícího týmu a rozehrává z vlastní poloviny! Utkání směřuje do prodloužení ...
     
    58:42
    Norman Milley si najel do středního pásma a pokoušel se kotouč nahodit na branku Lassily. Branku však netrefil!
     
    59:36
    TPS se opět nedokázalo ubránit tlaku EG, a vyhodilo kotouč do útočného pásma. Naštěstí pro domácí, rozhodčí neodpískal zakázané uvolnění.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Ani třetí třetina nerozhodla o vítězi dnešního utkání! Za malou chvíli tak uvidíme pětiminutové prodloužení!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:26
    Do útočného pásma najel domácí Karvonen, nicméně jeho postup zastavila obranná dvojice EG.
     
    60:51
    Do první šance v prodloužení se dostal také Düsseldorf! Milley dlouhou dobu operoval s pukem v útočném pásmu. Následně našel Tima Schuleho, který z mezikruží poslal kotouč nad branku!
     
    61:22
    Hostující tým si zahraje přesilovou hru! Za podražení Daniela Kreutzera si jde odsedět dvouminutový trest Tero Koskiranta!
     
    61:49
    Düsseldorf dlouhou dobu kombinoval v útočném pásmu, následně se ke střele dostal Norman Milley, avšak Goepferta nepřekonal!
     
    62:07
    Minard operoval s pukem před brankou. Jeho následný pas našel Collinse, nicméně kanadský útočník přestřelil!
     
    62:14
    Síly na ledě se vyrovnají! Na trestnou lavici míří hostující Timothy Conboy, který měl nějaké slovní připomínky na adresu rozhodčího.
     
    63:06
    Do slibné šance se dostal domácí Vainiola, který však z velké blízkosti branku Roberta Geopferta netrefil!
     
    63:31
    Domácí tým je již v plném počtu a má k dispozici zkrácenou přesilovou hru!
     
    64:19
    Turku však branku Düsseldorfu během přesilové hry ohrozit nedokázali, a německý celek je také v plném počtu!
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Ani prodloužení o vítězi tohoto utkání nerozhodlo! Na řadě jsou tak samostatné nájezdy!
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Alexej Dmitrijev se pokoušel Lassilu jednoduchou kličkou, avšak neuspěl.
     
    1. série
    0:0
    Spina neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Jako třetí v pořádí jel Daniel Kreutzer, avšak ani on neuspěl.
     
    2. série
    0:0
    Ani domácí Perrin se prosadit nedokázal a po čtyřech nájezdech jsme zatím neviděli branku!
     
    3. série
    0:0
    Kanaďan Collins se pokoušel o zajímaovu kličku, avšak Goepfert jeho myšlenku přečetl.
     
    3. série
    0:0
    Kallio neproměňuje.
     
    4. série
    0:0
    Ani Norman Milley se nedokázal prosadit!
     
    4. série
    0:0
    Vainiola neproměňuje.
     
    5. série
    0:1
    Lewandowski proměňuje.
    Eduard LEWANDOWSKI
     
    5. série
    0:1
    Vahatalo neproměňuje.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Düsseldorfer EG.
    Autorem vítězné branky je LEWANDOWSKI.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Jediným úspěšným střelcem v samostatných nájezdech se stal Eduard Lewandowski, který rozhodl o bonusovém bodu pro německý celek!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (20:06:50)

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 14. Kallio (Tallinder) – 19. Kreutzer (Collins), rozh. náj. Lewandowski

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Dmitrijev (DUS)
    0:0   Spina (TPS)
    2. série:
    0:0   Kreutzer (DUS)
    0:0   Perrin (TPS)
    3. série:
    0:0   Collins (DUS)
    0:0   Kallio (TPS)
    4. série:
    0:0   Milley (DUS)
    0:0   Vainiola (TPS)
    5. série:
    0:1   Lewandowski (DUS)
    0:1   Vahatalo (TPS)


    TPS Turku: Lassila (Setanen) – Tallinder, Mojžíš, Eronen, Friman, TIkkanen, Kojo, Virtanen, Forsström – Kallio, Koskiranta, Vahatalo – Vainiola, Pikkarainen, Karvonen – Ahtola, Spina, Perrin – Moisio, Salo, Lämsä
    Düsseldorfer EG: Goepfert (Niederberger) – Schule, Ronnberg, Davis, Conboy, Ebner, Daschner, Kammerer, Mapes – Turnbull, Strodel, Milley – Kreutzer, Minard, Collins – Dmitijev, Olimb, Lewandowski – Brandt, Preisbisch, Niedersberger

    Rozhodčí: Persson (SWE), Metsälä – Kiilunen, Saha (vš. FIN).
    bahis siteleri