Liberec – Nitra 2:0 (kon.) | IFK Helsinky – Linköping 1:2 (kon.) | TPS – Düsseldorf 1:2 (0:1 po s.n.)
JYP – Frölunda 1:4 (kon.) | Košice – EC-KAC 2:1 (3:0 po s.n.) | SønderjyskE – HV71 1:2 (kon.)
Stavanger – Kuopio 3:0 (kon.) | Storhamar – Ženeva 5:1 (kon.) | Ingolstadt – Växjö 5:3 (kon.)
Krefeld – Vienna Capitals 5:6 (kon.) | Färjestad – Pardubice 4:3 (po pr.)
po s.n. (0:1)
TPS Turku
1:2 (1:1, 0:0, 0:0 - 0:0)
Düsseldorfer EG
Čtvrtek 03.09.2015, 17:30 • HK Areena, Turku • Hokejová Liga mistrů • Skupina 7
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Düsseldorfer EG.
    Autorem vítězné branky je LEWANDOWSKI.
     
    62:14
    Síly na ledě se vyrovnají! Na trestnou lavici míří hostující Timothy Conboy, který měl nějaké slovní připomínky na adresu rozhodčího.
     
    61:22
    Hostující tým si zahraje přesilovou hru! Za podražení Daniela Kreutzera si jde odsedět dvouminutový trest Tero Koskiranta!
     
    57:21
    Další obrovská šance hostujícího celku! Do samostatného úniku se dostal Minard, který byl však tísněn obráncem, a zakončení mu nevyšlo dle představ!
     
    56:11
    Další obrovskou příležitost měl hostující Strodel, který se ocitl před brankou Lassily zcela nehlídaný. Ani nadvakrát však nedokázal dostat kotouč za záda finského brankáře!
     
    53:31
    Po levé straně ujel MInard, který přenechal kotouč pod sebe, kam si najel Daniel Kreutzer. Německý útočník však svou druhou branku nepřidal, neboť mířil mimo!
     
    51:58
    Domácí tým byl již v plném počtu, i tak se však dostal do úniku Daniel Kreutzer, kterého však zastavil výborným obranným zákrokem TIkkanen!
     
    50:06
    Obrovskou příležitost měl domácí Vahatalo, který dostal přihrávku před branku, nicméně Goepferta nedokázal překonat!
     
    49:39
    Přesilovka domácího celku je však u konce! Nejlepší střelec domácích, Tomi Kallio, míří na trestnou lavici za nedovolené bránění!
     
    48:13
    Domácí tým měl dlouho signalizovanou výhodu, nicméně ji nedokázal využít. Na trestnou lavici putuje hostující Timothy Conbody a TPS tak má ideální příležitost na rozhodnutí tohoto utkání!
     
    42:00
    Düsseldorf si zahraje přesilovou hru! Za nedovolené bránění míří na trestnou lavici Tero Koskiranta!
     
    39:53
    V samotném závěru třetiny jsme ještě viděli velkou šanci Koskiranty, který se ocitl osamocený před Goepfertem. Bekhendovou kličkou však amerického brankáře nepřekonal!
     
    36:59
    Je to skutečně tak! Nejlepší střelec hostujícího celku, NOrman Milley, odchází na trestnou lavici za hrubost! Druhá přesilová hra pro domácí TPS.
     
    31:23
    To je lehká komplikace pro domácí celek! Domácí Markus Kojo zahákoval u mantinelu Daniela Kreutzera a odchází na trestnou lavici, již podruhé v tomto utkání!
     
    30:27
    Julius Vahatalo provedl trestné střílení velmi dobře a Robert Goepfert byl již na zemi, nicméně fisnký útočník nedokázal trefit puk do horní poloviny branky a americký gólman puk vyrazil!
     
    30:27
    Kallio vyslal přihrávkou o mantinel do úniku Vahatala, kterého však v zakončení fauloval Tim Schule a je tu trestné střílení!
     
    23:49
    Máme zde druhé vyloučení v tomto utkání! Na trestnou lavici míří domácí Markus Kojo, který podrazil Preibische.
     
    21:36
    Na druhé straně pálil od modré Tikkanen, jehož ránu vyrazil Goepfert pouze před sebe a kotouč se zmocnil Vahatalo. Finský útočník si povyjel a vystřelil do horních pater branky, Goepfert však zasáhl!
    Daniel KREUTZER - 1:1
     
    18:32
    Düsseldorfer EG právě vstřelil branku!
    Düsseldorf však dvě minuty před koncem první třetiny srovnávají stav! Na modrou čáru si pro odražený kotouč dojel Robert Collins, který poslal hned kotouč před branku, kde jej za záda Lassily tečoval DANIEL KREUTZER! Asistence: Robert Collins
    Tomi KALLIO - 1:0
     
    13:30
    TPS právě vstřelilo branku!
    Teď už se však domácí tým dostává do vedení! Hráči TPS vybojovali důležitý kotouč ve vlastním pásmo, kterého se zmocnil TOMI KALLIO, který projel celé hřiště a z mezikruží vypálil. Jeho rána se přesně vešla mezi betony Roberta Goepferta! Asistence: Henrik Tallinder
     
    04:22
    Němci i nadále hrozí z rychlých protiútoků! Miley našel skvělou přihrávkou Tima Schuleho, kteý mířil do horního růžku, avšak Lassila dokázal puk chytit!
     
    01:06
    Hostující celek však dokázal zahrozit i v oslabení. Po nepřesné rozehrávce Tallindera se k puku dostal hostující Olimb, který však Teemu Lassilu nepřekonal!
     
    00:38
    Máme zde první vyloučení! Na trestnou lavici míříí hostující Tim Schule, který podrazil domácího Koskirantu před brankou!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 14. Kallio (Tallinder) – 19. Kreutzer (Collins), rozh. náj. Lewandowski

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Dmitrijev (DUS)
    0:0   Spina (TPS)
    2. série:
    0:0   Kreutzer (DUS)
    0:0   Perrin (TPS)
    3. série:
    0:0   Collins (DUS)
    0:0   Kallio (TPS)
    4. série:
    0:0   Milley (DUS)
    0:0   Vainiola (TPS)
    5. série:
    0:1   Lewandowski (DUS)
    0:1   Vahatalo (TPS)


    TPS Turku: Lassila (Setanen) – Tallinder, Mojžíš, Eronen, Friman, TIkkanen, Kojo, Virtanen, Forsström – Kallio, Koskiranta, Vahatalo – Vainiola, Pikkarainen, Karvonen – Ahtola, Spina, Perrin – Moisio, Salo, Lämsä
    Düsseldorfer EG: Goepfert (Niederberger) – Schule, Ronnberg, Davis, Conboy, Ebner, Daschner, Kammerer, Mapes – Turnbull, Strodel, Milley – Kreutzer, Minard, Collins – Dmitijev, Olimb, Lewandowski – Brandt, Preisbisch, Niedersberger

    Rozhodčí: Persson (SWE), Metsälä – Kiilunen, Saha (vš. FIN).
    bahis siteleri