Lucembursko – S. Makedonie 1:0 (kon.) | Ukrajina – Bělorusko 3:1 (kon.) | Estonsko – Litva 1:0 (kon.)
San Marino – Anglie 0:6 (kon.) | Rusko – Švédsko 1:0 (kon.) | Španělsko – Slovensko 2:0 (kon.)
Švýcarsko – Slovinsko 3:2 (kon.) | Rakousko – Moldavsko 1:0 (kon.) | Černá Hora – Lichtenštejnsko 2:0 (kon.)
konec
Rusko
1:0 (1:0)
Švédsko
Sobota 05.09.2015, 18:00 • Otkrytie Arena, Moskva • Kvalifikace ME • Skupina G
Předzápasové kurzy
     
    84
    Následně ruská reprezentace provádí své poslední střídání v tomto zápase. Ze hřiště odchází křídelník Roman Širokov, kterého nahrazuje Alexej Berezuckij, který by se měl zatáhnout do obrany!
     
    80
    Rusové provádějí druhé střídání v tomto zápase! Nejedná se však o Smolnikova, který pokračuje v zápase! Ze hřiště odchází jediný střelec tohoto utkání, Arťom Dzjuba, kterého nahrazuje na posledních deset minut Ionov.
     
    71
    Rusové přichystali první střídání v tomto zápase! Velmi dobrý výkon odvedl zkušený Jurij Žirkov, který však své působení na trávníku právě ukončil. Na jeho místo přichází Oleg Kuzmin.
     
    61
    Švédský tým provádí druhé střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází obránce Pierre Bengtsson, který odvedl slušnou práci. Na jeho místo přichází útočník Markus Berg, což značí, že trenér Hamrén chce posílit ofenzivu!
     
    46
    Švédský trenér Erik Hamrén sahá hned v úvodu prvního poločasu k velmi překvapivému kroku! Ze hry odchází Zlatan Ibrahimović, který v prvním poločase skutečně nepodal ideální výkon. Na jeho místo přichází Ola Toivonen.

    Jan Havlovic

    Branky: 38. Dzjuba

    Karty:   34. Dzagojev (RUS), 81. Kuzmin (RUS) – 52. Wernbloom (SWE)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 4:3. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 6:8.
    Rusko: Akinfejev – Smolnikov, V. Berezuckij, Ignaševič, Žirkov (71. Kuzmin) – Igor Denisov, Širokov (84. A. Berezuckij) – Kokorin, Dzagojev, Šatov – Dzjuba (80. Ionov).
    Náhradníci: Lodygin, Rebrov – D. Kombarov, Čeryšev, Gazinskij, Glušakov, Ionov, Smolov, A. Berezuckij, Mamajev, Kuzmin, Jerochin.

    Švédsko: Isaksson – Bengtsson (61. Berg), Antonsson, Granqvist, M. Olsson – Wernbloom, Ekdal – Seb Larsson, Durmaz, Forsberg – Ibrahimović (46. Toivonen).
    Náhradníci: Nordfeldt, Olsen – Milošević, Zengin, E. Johansson, Wendt, Berg, Toivonen, Tinnerholm, Lewicki, Kiese Thelin, Khalili.

    Rozhodčí: Clattenburg – Beck, Burt (vš. ANG)
    bahis siteleri