Arménie – Dánsko 0:0 (kon.) | Polsko – Gibraltar 8:1 (kon.) | Irsko – Gruzie 1:0 (kon.)
Skotsko – Německo 2:3 (kon.) | Finsko – Faerské ostrovy 1:0 (kon.) | Sev. Irsko – Maďarsko 1:1 (kon.)
Rumunsko – Řecko 0:0 (kon.) | Albánie – Portugalsko 0:1 (kon.)
konec
Arménie
0:0 (0:0)
Dánsko
Pondělí 07.09.2015, 18:00 • Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht, Jerevan • Kvalifikace ME
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Arménie sehrála s Dánskem velmi vyrovnané utkání, které nakonec skončilo bezbrankovou remízou!

    První poločas v Jerevanu nabídl velmi zajímavý a rychlý kombinační fotbal! Šancí jsme však příliš neviděli! Hned ve třetí minutě ohrozil branku Kasparova z volného přímého kopu Durmisi, avšak domácí gólman střelu vyrazil. Velkou šanci měla po dvaceti minutách hry i Arménie. Do vápna dostal ideální centr Kazarjan, avšak hlavička mu nesedla!

    V 66. minutě mohl domácí Movsisjan poslat svůj tým do vedení! Jeho zakončení však mířilo pouze do boční sítě! O dvě minuty později pálil Bendtner, avšak Kasparov byl na místě. Další velkou šanci domácího celku měl v závěru Simonjan, který však branku Schmeichela minul!

    Dánsko tak neprohrálo ani v druhém zápase kvalifikace, nicméně opět nevstřelilo branku! Momentálně jsou tak Dánové na druhém místě tabulky se ziskem dvanácti bodů. První Portugalsko a třetí Albánie však mají o dvě utkání méně!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (19:56:03)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Dánský tým si v samotném závěru vybojoval zřejmě poslední akci dnešního zápasu. Rozehrávky se ujal Jacob Poulsen, jehož centr směřoval na zadní tyč, kde se však nacházel Andonian, který míč odhlavičkoval!
     
    90+3
    Arménie vybojovala rohový kop, kterého se ujal Kazarjan. Jeho centr našel na hranici vápna osamoceného Mchitarjana, který však svou střelu poslal pouze do připravených rukavic brankáře Schmeichela!
     
    90+2
    Standardní situaci na levé straně rozehrál hostující Jacob Poulsen, jehož nadýchaný centr však odvrátila domácí obrana! Následně se dostala Arménie do dalšího protiútoku! Z pravé strany centroval Simonjan, nicméně Özbiliz na jeho centr těsně nedosáhl!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby, což je způsobeno zejména ošetřováním Simona Kjaera!
     
    90
    Další centr do vápna dostal Braithwaite, ten byl však zablokovaný. Následně mohla Arménie opět zahrozit z rychlého protiútoku, nicméně křížný centr Simonjana Henrikh Mchitarjan na hrací ploše nedostihl!
     
    89
    Na druhé straně se k odcentrování míče dostal hostující Riza Durmisi, který svým centrem našel ve vápně hlavu Daniela Aggera. Zkušený stoper však poslal míč nad branku!
    88. Obrovská šance střídajícího Simonjana
     
    88
    Arménie mohla rozhodnout dnešní utkání opět z rychlého protiútoku! Michtarjan našel na pravé straně volného střídající Simonjana, který nejdříve podklouzl. Následně se však ke střele dostal, ta však prolétla těsně mimo!
     
    87
    Arménie provádí své poslední střídání v tomto zápase! Trenér Sargis Hovsepjan posílá ze hry Kama Hovhannisjana, kterého nahrazuje SImonjan.
     
    86
    Do dalšího zajímavého protiútoku se dostal domácí tým. Po pravé straně postupoval Hovhannisjan, který však akci nepochopitelně zabrzdil a jeho následný centr skončil v zámezí.
    84. Bendtner se nacházel v ofsajdu
     
    84
    Na levé straně se dokázal ze souboje s Mkojanem uvolnil zkušený Daniel Agger, který následně poslal střílenou přihrávku před branku. Bendtner se v ofsajdu nacházel, nicméně míč netečoval. Kasparov však měl výhled zakrytý, a pomezní nakonec ofsajdu odmával! Domácí brakář však i tak míč vyrazil!
     
    83
    Arménie provádí sedm minut před koncem základní hrací doby své druhé střídání! Ze hřiště odchází Jura Movsisjan, ketrý měl na noze rozhodnutí, avšak minul! Na jeho místo přichází Özbiliz!
     
    82
    Střídající Bratihwaite se na levé straně dobře uvolnil a následně poslal míč do středu hřiště, kam si naběhl Højbjerg. Centr záložníka Schalke však ve vápně našel pouze domácího Arzumanjana.
     
    81
    Domácí brankář Gevorg Kasparov hodně dlouho váhal s rozehávkou a velmi blízko se dostal napadající Nicklas Bendtner, který však míč těsně nezasáhl! Kasparov nicméně domácí fanoušky pořádně vystrašil!

    Jan Havlovic

    Branky:

    Karty:   10. Kazarjan (ARM), 44. Mkrtčjan (ARM), 77. Movsisjan (ARM) – 63. Jørgensen (DEN)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 6:4. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 15:16.
    Arménie: Kasparov – Mkojan, Arzumanjan, Andonian, Harojan – Mchitarjan, Mkrtčjan – Hovhannisjan (87. Simonjan), Pizzelli (62. Korjan), Kazarjan – Movsisjan (83. Özbiliz).
    Náhradníci: Beglarjan, Prazyan – Özbiliz, Aslanjan, M. Voskanjan, Simonjan, Korjan, Hambardzumjan, Grigoryan, Juspašjan, Pogosyan.

    Dánsko: Schmeichel – Jacobsen, Kjaer (80. Sviatchenko), Agger, Durmisi – Højbjerg, J. Poulsen – Y. Poulsen, Krohn-Dehli (57. Delaney), Jørgensen (64. Braithwaite) – Bendtner.
    Náhradníci: Andersen, Lössl – Vibe, Braithwaite, Hansen, Delaney, M. Rasmussen, Svjatčenko, Christensen, Sisto, Wass, Kvist.

    Rozhodčí: Moen – Haglund, Andas (vš. Norsko)
    bahis siteleri