Everton – Chelsea 3:1 (kon.) | Norwich – Bournemouth 3:1 (kon.) | Crystal Palace – Manchester City 0:1 (kon.)
West Brom – Southampton 0:0 (kon.) | Arsenal – Stoke 2:0 (kon.) | Watford – Swansea 1:0 (kon.)
Manchester Utd. – Liverpool 3:1 (kon.)
konec
West Bromwich Albion
0:0 (0:0)
Southampton FC
Sobota 12.09.2015, 16:00 • The Hawthorns, West Bromwich • Anglická Premier League • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    86
    Domácí West Bromwich provádí své poslední střídání dnešního zápasu. Tony Pulis posílá ze hry Jonnyho Evanse, který si přivodil lehčí zranění v souboj s Maném a raději střídá. Na poslední minuty jde na hřiště švédský obránce Jonas Olsson.
     
    79
    První žlutou kartu tohoto zápasu dostává domácí Chris Brunt, který poslal k zemi střídajícího Maného. Mladý senegalský záložník by však měl být v pořádku!
     
    75
    Ronald Koeman sahá ke druhém změně v tomto utkání! Ze hřiště odchází portugalský zadák Cédric Soares, na jehož místo příchází japonský obránce Jošida!
     
    67
    Ronald Koeman skutečně poprvé střídá! Ze hřiště odchází anglický záložník Jay Rodriguez, který dnes nepodal ideální výkon a navíc zahodil vyloženou příležitost. Na jeho místo přichází již zmiňovaný Saido Mané!
     
    61
    Tony Pulis vzápětí provádí druhou změnu v tomto zápase! Ze hřiště jde právě Callum McManaman, který podal velmi dobrý výkon, byl aktivní, nicméně branku nevstřelil. Na jeho místo přichází James McClean!
     
    57
    Na pravé straně fauloval Ward-Prowse. Rozehrávky se ujal Steven Fletcher, který ve vápně našel hlavu Evanse. Hlavička bývalého hráče Manchesteru United letěla do vzduchu a všichni očekávali jistý zákrok Stekelenburga. Nizozemský brankář však zaváhal a míč mu spadl na brankovou čáru, své zaváhání však velmi rychle napravil!
     
    56
    Do velké příležitosti se dostal domácí Salomón Rondón, ke kterému propadl míč za obranu Saint. Kolumbijský záložník byl však lehce tísněn van Dijkem a jeho rána letěla vysoko nad branku!
     
    55
    Tony Pulis jistě čekal lepší výkon od svého jediného útočníka. Rickie Lambert dnes nepodal ideální výkon a hned na začátku druhého poločasu odchází ze hry. Na jeho místo přichází mladý Angličan Saido Berahino!
     
    37
    Před malou chvílí přišla jednoznačně největší šance dosavadního průběhu dnešního zápasu! Na pravé straně se dokázal uvolnit Srb Dušan Tadić, který svým přesným centrem našel ve vápně Jaye Rodrigueze, ten však svou hlavičku nasměroval těsně mimo branku!
     
    16
    Skvělou přihrávku dostal na pravou stranu domácí Callum McManaman, který postupoval do vápna. Před brankou Stekelenburga ho poslal k zemi Matt Targett, nicméně penalta se nepíská! Tony Pulis se chytá za hlavu, avšak s rozhodnutím rozhodčího už nic neudělá!

    Jan Havlovic

    Branky:

    Karty:   79. Brunt (WBA)


    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 7:8. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 5:4.
    West Bromwich Albion: Myhill – Dawson, McAuley, J. Evans (86. J. Olsson), Brunt – Yacob – Rondón, C. Gardner, D. Fletcher, McManaman (61. McClean) – Lambert (55. Berahino).
    Náhradníci: Lindegaard – J. Olsson, Chester, J. Morrison, McClean, Berahino, Gnabry.

    Southampton FC: Stekelenburg – Soares (75. Jošida), Fonte, van Dijk, Targett – Wanyama, S. Davis – Ward-Prowse, Tadić, Jay Rodriguez (67. Mané) – Pellè.
    Náhradníci: K. Davis – Jošida, Long, Mané, Romeu, Juanmi, Caulker.

    Rozhodčí: Attwell – Scholes, Collin (vš. Anglie)
    bahis siteleri