Everton – Chelsea 3:1 (kon.) | Norwich – Bournemouth 3:1 (kon.) | Crystal Palace – Manchester City 0:1 (kon.)
West Brom – Southampton 0:0 (kon.) | Arsenal – Stoke 2:0 (kon.) | Watford – Swansea 1:0 (kon.)
Manchester Utd. – Liverpool 3:1 (kon.)
konec
West Bromwich Albion
0:0 (0:0)
Southampton FC
Sobota 12.09.2015, 16:00 • The Hawthorns, West Bromwich • Anglická Premier League • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Velmi vyrovnané utkání na The Hawthors mezi West Bromwichem Albion a Southamptonem FC skončil bezbrankovou remízou!

    První poločas toho bohužel příliš zajímavého nenabídl! O první vzrušení se podařil domácí Callum McManaman, který spadl ve vápně po skluzu Targetta. Hlavní rozhodčí však penaltu neodpískal. V závěru poločasu mohl udeřit hostující Jay Rodriguez, který však ve vápně poslal svou hlavičku mimo branku!

    Ve druhém poločas jsme registrovali dvě velké příležitosti! Nejdříve dostal míč za obranu Salomón Rondón, který však mířil nad! Následně předvedl velkou chybu Stekelenburg, když málem pustil za svá záda lehkou hlavičku Evanse!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (17:54:36)
     
    Je konec! Velmi vyrovnané utkání na The Hawthors mezi West Bromwichem Albion a Southamptonem FC skončil bezbrankovou remízou!

    První poločas toho bohužel příliš zajímavého nenabídl! O první vzrušení se podařil domácí Callum McManaman, který spadl ve vápně po skluzu Targetta. Hlavní rozhodčí však penaltu neodpískal. V závěru poločasu mohl udeřit hostující Jay Rodriguez, který však ve vápně poslal svou hlavičku mimo branku!

    Ve druhém poločas jsme registrovali dvě velké příležitosti! Nejdříve dostal míč za obranu Salomón
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    West Bromwich kontroluje hru na vlastní polovině a vypadá to, že zápas opravdu skončí bezbrankovou remízou. Mezitím se ještě stoper Olsson odhodlal k dlouhému nákopu na Rondóna, ten však míč na hrací ploše nedostihl!
     
    90+2
    Velmi aktivně napadal Salomón Rondón, který již vypadá, že toho má dost. Před malou chvílí kolumbijský záložník srazil odkop van Dijka do zámezí.
     
    90+1
    Po dobrém napadání se k míči dostal Steven Davis, který postupoval po levé straně. Jeho následná přihrávka našla na hranici vápna Dušana Tadiće, jehož ránu však zablokovala domácí obrana!
     
    90
    Saido Mané se velmi rychle přesunul na útočnou polovinu a ve středu hřiště byl pravděpodobně faulovaný. Hlavní rozhodčí však nedovolený zákrok neodpískal, což se lavičce Southamptonu vůbec nelíbilo.
     
    89
    Další útok domácího celku zastavuje hvizd hlavního rozhodčího, který zcela správně odpískal nedovolený zákrok domácího Cladia Yacoba, který ve vzdušném souboji fauloval Maného.
     
    88
    Na druhé straně dovedl West Bromwich svůj útok do zakončení! Salomón Rondón postupoval středem hřiště a následně přenechal míč Gardnerovi, který vystřelil. Jeho přízemní střela však mířila mimo!
     
    87
    Darren Fletcher ztratil míč na pravé straně a nabídl jej Pellému, který naběhl do vápna a vystřelil. Jeho ránu však zpomalil právě střídající Olsson a Myhill předvedl jednoduchý zákrok!
     
    86
    Domácí West Bromwich provádí své poslední střídání dnešního zápasu. Tony Pulis posílá ze hry Jonnyho Evanse, který si přivodil lehčí zranění v souboj s Maném a raději střídá. Na poslední minuty jde na hřiště švédský obránce Jonas Olsson.
     
    85
    Neúspěšný útok Southamptonu skončil u brankáře Clyna Myhilla, který s rozehrávkou rozhodně nespěchá. Následně americký brankář vykopl a jeho nákop hledal na levé straně McCleana. Irský záložník však míč na hrací ploše nestihl!
     
    84
    Po delší době se na útočnou polovinu dostal také domácí celek. Na levé straně se pokoušel něco vymyslet střídající James McClean, proti kterému však vyběhl Jošida a o míč ho obral!
     
    82
    I další akce hostujícího celku vedla přes levou stranu, kam si naběhl opět Tadić. Srb si následně naběhl do středu a našel na pravé straně vápna Maného, jeho zakončení bylo tečováno, avšak se ukázalo, že se poslední dotkl míče právě hostující hráč!
     
    81
    Dušan Tadić je velmi aktivní a před malou chvílí si naběhl na levou stranu na přihrávku Stevena Davise. Centr srbského záložníka však našel pouze stoper Jonnyho Evanse, který míč odhlavičkoval do bezpečí.
     
    80
    Domácí celek se opět probouzí a je Southamptonu vyrovnaným celkem. Momentálně jsou to však opět hosté, kteří se pokouší něco kloudného vymyslet před vápnem Clyna Myhilla.

    Jan Havlovic

    Branky:

    Karty:   79. Brunt (WBA)


    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 7:8. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 5:4.
    West Bromwich Albion: Myhill – Dawson, McAuley, J. Evans (86. J. Olsson), Brunt – Yacob – Rondón, C. Gardner, D. Fletcher, McManaman (61. McClean) – Lambert (55. Berahino).
    Náhradníci: Lindegaard – J. Olsson, Chester, J. Morrison, McClean, Berahino, Gnabry.

    Southampton FC: Stekelenburg – Soares (75. Jošida), Fonte, van Dijk, Targett – Wanyama, S. Davis – Ward-Prowse, Tadić, Jay Rodriguez (67. Mané) – Pellè.
    Náhradníci: K. Davis – Jošida, Long, Mané, Romeu, Juanmi, Caulker.

    Rozhodčí: Attwell – Scholes, Collin (vš. Anglie)
    bahis siteleri