Pohronie – Nitra 2:0 (kon.) | B. Bystrica – Trnava B 2:1 (kon.) | Bardejov – L. Mikuláš 3:0 (kon.)
Teplička n. Váhom – R. Sobota 0:0 (kon.) | Haniska – Lok. Košice 1:0 (kon.) | Poprad – Spiš. N. Ves 1:0 (kon.)
konec
FK Poprad
1:0 (0:0)
FK Spišská Nová Ves
sk Sobota 12.09.2015, 19:00 • NTC Poprad • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Želám vám príjemný sobotný večer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 7. kola DOXXbet ligy! Národné tréningové centrum v Poprade uvidí od 19:00 spišské derby medzi FK Poprad a FK Spišská Nová Ves. Je sa na čo tešiť, stretnutím vás prevedie Lukáš R. Ovšonka.

    FK Poprad
    Domáci futbalisti vstúpili do novej sezóny v pozitívnom zmysle, po šiestich zápasoch majú na konte 10 bodov a patria na 5. pozíciu ligovej tabuľky. Dovedna sa im podarilo vyhrať tri zápasy, jedenkrát remízovať a dva razy súperovi podľahnúť. Skóre Podtatrancov je aktuálne 9:4. Futbalistom FK Poprad sa v posledných troch zápasoch darilo rôzne, ešte 22. augusta doma zdolali Tepličku nad Váhom 3:1, následne prekvapivo nebodovali na štadióne FK Haniska po výsledku 1:0 a v poslednom zápase si domov priviezli jeden cenný bod zo štadióna aktuálneho vedúceho tímu tabuľky. V Liptovskom Mikuláši remízovali s Tatranom 0:0.

    FK Spišská Nová Ves
    Spišiaci, ktorí sa do druhej najvyššej súťaže prebojovali z tretej ligy, si zatiaľ v novom ročníku nepočínajú veľmi dobre. Sú na 10. priečke so ziskom piatich bodov. Zo šiestich zápasov vyhrali jeden, dva razy remízovali a trikrát nezískali ani bod. Dokopy strelili 6 gólov a 12 ich inkasovali. V posledných troch stretnutiach si počínali takto: výhra doma s Dolným Kubínom 3:1, remíza na ihrisku Tepličky nad Váhom 2:2 a nepríjemná domáca prehra s Haniskou 0:4.

    Ak chcete vedieť live priebeh tohto zaujímavého duelu medzi tímami zo Spiša, určite si náš prenos na Onlajny.eu zapnite o 19. hodine a budete informovaný. Prajem vám príjemné sledovanie!
     
    Úvodné zostavy:

    FK Poprad: Huszárik – Janigloš, Palša, Tropp, Bendík (C), Streňo, Zápotoka, Palutka, Ferenc, Ujčík, Lukáč
    Náhradníci: Malec – Jurčo, Durkot, Bilas, Šuľa

    FK Spišská Nová Ves: Gáborčík – Slejzák, Sedláček (C), Baranyi, Zekucia, Dunajčan, Sirko, Štefánik, Čekovský, Kiššák, Boroš
    Náhradníci: Stančák – Šoltés, Baldovský, Tomaščík, Kováč, Rychnavský, Lipták

    Rozhodca: Ochotnický – Hrdlička, Štrbo.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodného výkopu sa ujali domáci futbalisti, ktorí rozohrali na vlastnej polovice, ale pri poliacej čiare boli v prevahe Spišiaci a tí sa snažia zaútočiť.
     
    2
    Po centri z pravej strany sa v šestnástke blízko pri lopte ocitol Marko Lukáč, jeho zakončenie z ťažkej pozície bolo zblokované a nakoniec to bude odkop od brankára.
     
    3
    Boroš dával z pravej strany center do vnútra pokutového územia, zblokoval ho Bendík, no blízko pri lopte sa potom ocitol Čekovský, avšak pošmykol sa a už nedokázal vystreliť.
     
    4
    Spoza šestnástky vyslal na bránu ľahkú strelu Tomáš Čekovský, brankár Huszárik bezpečne tento prízemný projektil zachytil v náručí.
     
    5
    Erik Streňo sa rozbehol po ľavej strane, defenzívnym vypichnutím lopty ho však odstavil Dunajčan, Poprad zahrával aut a k akcii sa už nedostal.
     
    6
    Ujčík chcel v šestnástke nakrátko priťuknúť na Marka Lukáča, Novovešťania si priestor dobre postrážili a nedovolili strele.
     
    7
    Erik Stre§o rozohrával štandardku z miesta päť metrov za šestnástkovým oblúkom, no trafil iba priamo do múru.
     
    8
    Poprad sa ocitol v obrovskej šanci! Zápotoka pekne predĺžil do pokutového územia na Marka Lukáča, no jeho zakončenie bravúrne nohou zneškodnil brankár Gáborčík!
     
    9
    Ferenc posunul na kraj ihriska Streňovi, ktorý to spracoval už za postrannou čiarou, čo znamená, že aut budú vhadzovať Spišiaci.
     
    10
    Bendík zneškodnil pokus Kiššáka o prienik po ľavej strane ihriska. Spišská Nová Ves ostáva na útočnej polovici, belasí budú totižto vhadzovať aut.
     
    11
    Popradčania sa bezpečne ubránili akejkoľvek útočnej nástrahe a teraz môžu pokračovať smerom do ofenzívy.
     
    12
    Spoza pokutového územia vytiahol zo svojej nohy peknú strelu Lukáš Janigloš, jeho prízemná delovka šla tesne vedľa pravej žrde a poriadne ponaťahovala brankára Tomáša Gáborčíka.
     
    13
    Zápotoka preniesol hru na pravú stranu ku Bendíkovi, ten sa priblížil ku šestnástke, kde mu už kľučka nevyšla a loptu získali hostia.
     
    14
    Lukáš Kiššák si pri svojom páde po Bendíkovom zákroku na ľavej hranici šestnástky trochu pomohol, no rozhodca pridelil štandardku pre hostí z nebezpečnej pozície.
     
    15
    Hosťujúci Radoslav Sirko sa z tejto pozície rozhodol pre priamu strelu na bránu, lopta letela nejaký meter nad Huszárikovou bránou.
     
    17
    Sirko posúval na pravú stranu loptu pre Dunajčana, následne sa ale chytil za hlavu a oprávnene, pretože prihrávku na jeho spoluhráča nebola ani zďaleka presná.
     
    18
    Kamil Zekucia sa šikovne preštrikoval cez dvoch hráčov a nakonie sa odhodlal k strele spoza šestnástky, ale pálil mimo bránky.
     
    19
    Nová akvizícia Popradu Vladislav Palša šikovným zákrokom vo vzduchu zastavil Šimona Dunajčana a jeho center z pravej strany.
     
    20
    Domáci akosi nechali do pokutového územia prejsť Lukáša Kiššáka, nechali mu dosť priestoru a ten z tesnej blízkosti strieľal, Huszárik však zachránil Popradu od inkasovaného gólu.
     
    21
    Spišská Nová Ves zahrávala rohový kop, Čekovský od rohovej zástavky posunul priamo pred šestnástku na Radoslava Sirka, ktorý našiel voľný priestor na strelu, Huszárik mal slabší výhľad, no dokázal zachytiť loptu bezpečne do svojich rúk.
     
    22
    Ferenc odohral rohový kop pre domácich, na hlavičku v šestnástke skákal Tropp, jeho pokus smeroval vysoko a aj mimo brány.
     
    23
    Ferenc pekne vysunul po ľavej strane rýchleho Lukáča, ten prešiel popri protihráčovi až do vnútra šestnástky a z malého vápna prihrával bližšie pred bránu. Tam však už boli iba Novovešťania.
     
    24
    Janigloš chcel ísť do rýchleho útoku, potiahol však za dres Sirka a hlavný rozhodca pozastavil hru a daroval loptu Spišiakom.
     
    25
    Ujčík hľadal prihrávkou z rohovej zástavky ku bližšej žrdi Marka Lukáča, jemu sa v sklze nepodarilo zakročiť a všetko vyriešil až brankár Gáborčík.
     
    26
    Popradčania pochybili v zadných radoch, loptu pred pokutovým územím získal Richard Boroš a pálil, no jeho prízemná strela letela vedľa pravej žrde.
     
    27
    Ján Zápotoka pred vápnom až príliš vymýšľal, vykonal jednu kľučku a aj druhú, tie mu vyšli, no poslednou treťou už neprekabátil obrancu.
     
    28
    Marko Lukáč si zbiehal po ľavej strane, akonáhle prechádzal cez Tomáša Baranyiho, tak ten ho zozadu jemne potkol, no hlavný rozhodca vytiahol bez váhania žltú kartu.
     
    29
    Ján Zápotoka to opäť skúšal sebecky a individuálne, tentokrát mu na to neskočil Štefánik a nedal hráčovi Popradu minimálnu šancu.
     
    30
    Ferenc posúval pred hranicu šestnástky Lukáčovi, tomu sa už viac vpredu objavoval Ujčík, lenže Lukáč z obkliesnenia Tomáša Baranyiho nedokázal vyťažiť nič.
     
    32
    Popradčanom sa pred chvíľou nepodarilo prihrať si presne na malom priestore, potom Spišiaci odkopli loptu na súperovu polovicu.
     
    34
    Ferenc sa rozbehol po ľavej strane, následne ho sklzom jednoznačne odstavil Dunajčan, Poprad získal iba aut.
     
    35
    Palutka získal loptu na pravej strane a okamžite chcel do šestnástky vysunúť Róberta Ujčíka. Čiarový rozhodca odmával ofsajd.
     
    36
    Lukáš Janigloš vypálil ďalekonosnú strelu, jeho zakončenie smerovalo ale vysoko nad bránu.
     
    36
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Filip Palutka, prichádza Rudolf Bilas.
     
    37
    Ujčík sa hrnul po pravej strane ihriska, pri rohovej zástavke ho však jednoznačne Sedláček, nedovolený zákrok to nebol.
     
    38
    V dobrej príležitosti na skóroavnie sa ocitol Radoslav Sirko, ktorý si našiel priestor vo vápne, spracoval si prihrávku a pálil, strieľal však nad bránu!
     
    40
    Ferenc si na útočnej polovici neporozumel s Ujčíkom, Novovešťania vyštartovali do protiútoku, skončili však ešte asi desať metrov pred šestnástkou.
     
    41
    Na útočnej polovici Lukáč fauloval protihráča, Spišiaci majú k dispozícii rozohrávku a smerujú dopredu.
     
    42
    Marián Ferenc sa rozbiehal po ľavej strane, no vtedy ho nepríjemne zozadu stiahol Dávid Slejzák a za zákrok dostáva žltú kartu.
     
    44
    Ujčík našiel krátkou prihrávkou v pokutovom území Janigloša, od lopty ho ale odstavil Sedláček a urýchlene odkopol za postrannú čiaru.
     
    44
    Marián Ferenc zahral rohový kop do malého vápna, odkiaľ hlavičkoval nestrážený Marko Lukáč, ale trafil iba priamo do Gáborčíka. Následne od bránkovej čiary Spišiaci ihneď odpratali loptu preč!
     
    45+1
    Rozhodcovia nadstavujú jednu minútu.
     
    45+1
    Záverečnou akciu bol rohový kop Popradčanov. Zápotoka ho zahral k bližšej žrdi, kde bol pripravený iba hosťujúci Sedláček.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvú polovicu prvého polčasu boli jednoznačne lepší hostia, neskôr však viac prebrali iniciatívu Popradčania, mali asi dve vyložené šance, no nedokázali sa presadiť.
    Druhý polčas sa začne približne o 20:01.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    47
    Novovešťania hneď na úvod polčasu zahrávali štandardku, po menšej trme-vrme pred Huszárikom sa podarilo domácim odpratať loptu do bezpečia.
     
    48
    Sirko posunul na pravú stranu Dunajčanovi, ktorý pri rohovej zástavke síce nasadil jasličky Streňovi, ale ďalej sa už ku bránke nedostal.
     
    49
    Huszárik chvíľu zaváhal, leteli k nemu dvaja hráči, netrúfol si prihrať na spoluhráča Bendíka, a tak iba odkopol za postrannú čiaru.
     
    50
    Spoza šestnástky vyslal ďalekonosnú strelu zo svojej lapačky Rudolf Bilas, ktorú ešte poľahky tečoval protihráča, no lopta letela tesne vedľa brány!
     
    51
    Zápotoka si myslel, že Lukáč bude bežať po pravej strane ihriska, a tak pre neho pripravil prihrávku dopredu, lenže nakoniec Lukáč konaniu svojho spoluhráča nerozumel a za loptou nešiel.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 2 182 divákov.
     
    52
    Sirko potiahol akciu hostí cez stred ihriska, následne sa na pravú stranu vysunul Zekucia, lenže jeho ostatná prihrávka do šestnástky skončila v náručí brankára Huszárika.
     
    53
    Zápotoka si vytvoril miesto v šestnástkovom oblúku a následne vypálil na bránu, no mieril nad. Za jeho následné protesty dostáva od rozhodcu žltú kartu.
     
    54
    Streňo posielal krížny center ku Markovi Lukáčovi z obrannej na útočnú polovicu, dobrou obrannou hlavičkou reagoval hráč Spišskej Novej Vsi a Poprad má aut.
     
    55
    Za faul na Rudolfa Bilasa z ruky hlavného rozhodcu dostal Richard Boroš okamžite žltú kartu.
     
    56
    Zápotoka prihral Ujčíkovi na hranicu šestnástky, následne sa priblížil ku bráne a Ujčík sa mu snažil vrátiť pätičkou, no nakoniec to tejto dvojici nevyšlo.
     
    57
    Striedanie v tíme FK Spišská Nová Ves: z ihriska odchádza Dávid Slejzák, prichádza Lukáš Kováč.
     
    58
    Poprad dal gól!
    Poprad v 58. minúte strieľa vedúci gól! Z nič netušiacej akcie je tu presný zásah. Bilas zahrával rohový kop presne do malého vápna, kde sa dostal do zakončenia MARKO LUKÁČ a prekvapivou hlavičkou skóroval!
     
    60
    Lukáč posunul z pravej strany krížnym centrom na opačný kraj ihriska, kde si v šestnástke pýtal loptu Ferenc, svojom nízkym vzrastom ale nedokázal odolať vyššiemu protihráčovi.
     
    61
    V pokutovom území domáceho mužstva nastal menší zmätok, situáciu však dokázali domáci upokojiť a loptu upratať von z nebezpečného priestoru.
     
    63
    Ďalším potrestaným hráčom v zápae je Erik Streňo, ktorý v blízkosti poliacej čiary zasiahol faulom protihráča.
     
    64
    Čekovský zahrával rohový kop SNV, Bendík odrazil okamžite a je tu teda ďalší roh pre hosťujúci celok.
     
    64
    Lopta len tak presvišťala šestnástkou a nezasiahol ju dôrazne nik z hráčov hostí! Popradčania si teda poriadne vydýchli.
     
    66
    Hostia zahrávali štandardku, center z kopačky Sirka však bezpečne skončil na hlavičke Vladislava Palšu a loptu domáci vyprevadili za polovicu.
     
    67
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Marko Lukáč, prichádza Ľubomír Jurčo.
     
    68
    Zápotoka rozohral rohový kop Popradu, do malého vápna si nabehol Vladislav Palša, hlavičkoval nakoniec ďaleko vedľa brány. Od brány bude odkopávať brankár Gáborčík.
     
    69
    Róbert Ujčík získal loptu na krajnej hranici šestnástky, Gáborčík už vybehol proti nemu, ale predsa len ešte dokázal domáci hráči získať rohový kop pre tím.
     
    70
    Center z kopačky Mariána Ferenca bezpečne hosťujúci hráči zablokovali a vyhostili Popradčanov zo šestnástky.
     
    71
    Striedanie v tíme FK Spišská Nová Ves: z ihriska odchádza Šimon Dunajčan, prichádza Samuel Lipták.
     
    72
    Zápotoka získal pre svoj tím rohový kop po nastrelení protihráča a odchádza si ho aj sám realizovať.
     
    72
    Na Zápotokov center ku vzdialenejšej žrdi skákala dvojica popradských futbalistov, ani jeden z nich však ideálne loptu netrafil.
     
    74
    Center z rohového kopu v podaní Rudolfa Bilasa hráči SNV bezpečne odrazili, domáci celok bude zahrávať ešte jeden roh.
     
    75
    Lopta putovala k vzdialenejšej žrdi, Streňo nedokázal do tejto výšky vyskočiť a hlavičkovať.
     
    75
    Do dobrej šance z vnútra šestnástky sa dotal Róbert Ujčík, jeho zakončenie ešte v poslednej chvíli zastavil hráč Spišskej Novej Vsi!
     
    76
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Ján Zápotoka, prichádza René Durkot.
     
    77
    Ujčík hľadal prihrávkou dopredu Ferenca, ktorý si zbehol do vápna, tam ale v súboji s Tomášom Baranyiom spadol, no na pokutový kop to nebude.
     
    78
    Bendík spoľahlivo upokojil hru a od poliacej čiary prihral prudko na brankára Huszárika, ktorý sa po dlhšom čase môže dostať na istý čas ku lopte.
     
    79
    Kamil Zekucia sa vydal do útoku po zbabranom pokuse domácich v šestnástke, následne sa ale hráč hosťujúceho tímu dostal iba pred šestnástku a tam mu Jurču vzal loptu.
     
    80
    Hosťujúci hráč Boroš fauloval na útočnej polovici Troppa, domáci teda môžu v pokoji bez problémov rozohrať napred.
     
    81
    Zápotoka poslal z priestoru rohovej zástavky center ku Durkotovi, ktorý sa hľadal vo vápne, loptu mu nakoniec spoluhráč doručil nepresnú.
     
    83
    Spišiaci sa dostali pred šestnástku, rozhodili si to vo štvorici a nakoniec strieľal Jaromír Štefánik, no Huszárik bezpečne zachytil loptu na hrudi.
     
    85
    Bilas poslal z rohového kopu center k bližšej žrdi, tam ho ale zachytili hostia a snažili sa o rýchly protiútok. Nakoniec sa im podarilo získať roh.
     
    87
    Bendík rozohral štandardku pre Poprad z útočnej polovice, Spišiaci si priestor pozorne ustrážili a smerujú dopredu.
     
    88
    Kopnutú loptu z pravej strany bezpečne zachytil vo svojom náručí Huszárik a snaží sa upokojiť hru a zbierať cenné sekundy, domáci to už chcú udržať za takéhoto stavu až do konca.
     
    89
    Hostia si pripravujú štandardku, všetci sú pri šestnástke okrem brankára a jedného hráča.
     
    90
    Tvrdú loptu od Tomáša Čekovského nakoniec zablokoval múr popradských hráčov.
     
    90
    V pokutovom území bol riadny pretlak hráčov, Spišská Nová Ves sa dostala do dvoch nebezpečných zakončení, defenzíva Popradu si počínala skvelo.
     
    90+1
    Rozhodcovia nadstavujú dve minúty.
     
    90+1
    Ferenc získal loptu, snažiť sa vysunúť do koncovky Durkota, toho ale predstihol ešte Baranyi a odobral mu loptu.
     
    90+2
    Hostia sa ocitli v ofsajde, ku loptu pomaličky dostupuje brankár Huszárik, v pokoji si pripravuje odkop a to bude pravdepodobne posledný úkon v zápase.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    V druhom polčase mali jasnú prevahu domáci futbalisti, skórovali v 58. minúte, vytvorili si aj ďalšie šance, no od 70. minúty už poľavili a v oddychovom tempe dohrali toto stretnutie a získali tri body.

    Ďakujeme vám za pozornosť a prajeme pekný zvyšok večera. (20:49:12)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky: 58. Lukáč

    Karty:   53. Zápotoka (PPD), 63. Streňo (PPD) – 28. Baranyi (SNV), 42. Slejzák (SNV), 55. Boroš (SNV)


    FK Poprad: Huszárik – Janigloš, Palša, Tropp, Bendík (C), Streňo, Zápotoka, Palutka, Ferenc, Ujčík, Lukáč
    Náhradníci: Malec – Jurčo, Durkot, Bilas, Šuľa

    FK Spišská Nová Ves: Gáborčík – Slejzák, Sedláček (C), Baranyi, Zekucia, Dunajčan, Sirko, Štefánik, Čekovský, Kiššák, Boroš
    Náhradníci: Stančák – Šoltés, Baldovský, Tomaščík, Kováč, Rychnavský, Lipták

    Rozhodčí: Ochotnický – Hrdlička, Štrbo

    Diváci: 2 182
    bahis siteleri