Vítkovice – Kometa Brno 5:1 (kon.) | K. Vary – Třinec 2:5 (kon.) | Liberec – Litvínov 4:1 (kon.)
Pardubice – Plzeň 1:4 (kon.) | Olomouc – Mountfield HK 0:2 (kon.) | Zlín – Sparta 3:5 (kon.)
Chomutov – Mladá Boleslav 2:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:1 (1:0, 0:1, 3:0)
HC VERVA Litvínov
Neděle 13.09.2015, 16:00Tipsport extraliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Petr VAMPOLA - 4:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    55:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    To pro Liberec vypadá nadějně! Krenželok vyvezl kotouč z obranné třetiny až téměř do té útočné, nahrál PETRU VAMPOLOVI a ten svou nechytatelnou dělovkou o levou tyč vsítil čtvrtý liberecký gól! Asistence: Lukáš Krenželok.
    Jakub VALSKÝ - 3:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    50:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberecká lavina jede naplno! Rychlý kontr Tygrů skončil tím, že kotouč z hole JAKUBA VALSKÉHO skončil na břevně, od nějž se odrazil zpět do brankoviště, odkud si ho nejspíše Janus sám srazil za svá záda. Gól pak ještě musel potvrdit videorozhodčí. Asistence: Ondřej Vitásek.
    Jakub VALSKÝ - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    48:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři jdou znovu do vedení. Jelínek středem hřiště zatáhl kotouč do útočného pásma, kde ho okamžitě předal JAKUBU VALSKÉMU, který s ním přistoupil blíže Janusově bráně a poté po krátké kličce na střed vystřelil nechytatelně k pravé tyči. Asistence: Petr Jelínek, Michal Plutnar.
    Viktor HÜBL - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    30:07
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Dvě vteřiny před návratem Bakoše Verva vyrovnává. Lašák se blýskl několika dobrými zákroky proti Lukešovi, ten se ale na závěr přesilovky rozhodl pro přihrávku zprava doleva, kde už čekal VIKTOR HÜBL. Ten už měl práci jednoduchou. Asistence: František Lukeš.
    Petr ULRYCH - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    17:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po bitvě na vhazování vydolovali Petr Vampola s Michalem Birnerem kotouč pro PETRA ULRYCHA, který svou dělovkou otevřel skóre dnešního zápasu. Asistence: Michal Birner, Petr Vampola.
    Marken.cz

    Jan Kousal

    Branky a nahrávky: 18. Ulrych (Birner, Vampola), 49. Valský (Jelínek, Plutnar), 51. Valský (Vitásek), 56. Vampola (Krenželok) – 31. Hübl (Lukeš)


    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Schwarz) – Šimek, Ševc, Plutnar, Derner, Vitásek, Výtisk (C), Ulrych – Řepík, Vampola, Birner – Bakoš, Bulíř, Radivojevič – Krenželok, Jelínek, Valský – Stránský, Lakatoš, Vlach
    HC VERVA Litvínov: Janus (Petrásek) – Kubát, Chaloupka, Sklenička, Pavlík, Pavelka, Gula – Lukeš, Hübl, Jánský – Trávníček (C), Hanzl, Martynek – Hořava, Gerhát, Jurčík – Šrámek, Piroš, Písařík

    Rozhodčí: Fraňo, Hrubý – Kajínek, Zavřel

    Diváci: 4 496
    bahis siteleri