Liberec – Č. Budějovice 4:3 (kon.) | Kladno – Chomutov 7:3 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 4:3 (kon.)
Sparta – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Jihlava – Zlín 4:5 (0:1 po s.n.) | Třinec – Vítkovice 3:2 (kon.)
Mountfield HK – Pardubice 2:4 (kon.) | K. Vary – Slavia 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 5:1 (kon.)
po s.n. (0:1)
HC Dukla Jihlava
4:5 (1:0, 1:4, 2:0 - 0:0)
Berani Zlín
Čtvrtek 17.09.2015, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým PSG Zlín.
    Jediným úspěšným střelcem v penaltovém rozstřelu byl JIŘÍ KARAFIÁT, který překonal Brože střelou mezi betony.
     
    59:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    To je neskutečné, Jihlava opět srovnává v samotném závěru zápasu. Na ukazateli času svítí 8,5 vteřin do konce, když Anděl nahodil kotouč od modré na Barvíka, ten jej vyrazil před sebe a ALEŠ DUFEK (2+1) záhadným odrazem puku přes lapačku gólmana posílá zápas do prodloužení. Asistence: Lukáš Anděl (0+2).
     
    51:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dramatizace zápasu je tu. PAVEL KOUSAL (3+3) ukázal, jak může být hokej jednoduchý, když si najel do útočného pásma a švihem propálil Barvíka kolem jeho lapačky. Asistence: Ondřej Najman (3+3).
     
    34:49
    Dukla právě vstřelila branku!
    Svůj první rychlý kontr ještě domácí nevyužili, když se Barvík prezentoval hezkým zákrokem pravým betonem. Napodruhé to už Jihlavě vyšlo. Po pasu Kousala si sjel na levý kruh JIŘÍ ONDRÁČEK (1+1) a poslal kotouč mezi betony gólmana. Asistence: Pavel Kousal (2+3), Ondřej Najman (3+2).
     
    31:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nyní se již hosté z přesilové hry prosazují. Procházka našel na modré DANIELA GAZDU, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Nyní nemohl Brož dělat vůbec nic, protože na puk absolutně neviděl. Asistence: Petr Procházka.
     
    27:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hostům nyní padne do branky vše, na co sáhnou. Dráhu puku po střele Karafiáta lehce změnil JAKUB SIROTA a spolupráce dvou starších dorostenců Zlína vedla ke třetímu gólu, když kotouč prošel kolem levé tyče do branky. Asistence: Jiří Karafiát.
     
    27:45
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tohle byla hrubice v jihlavské rozehrávce, po které získal kotouč mezi kruhy PATRIK DALAJKA a námaz využil naprosto přesně, trefil se mimo dosah Brože, který takovou chybu spoluhráčů rozhodně nečekal.
     
    25:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nevyužité trestné střílení může Duklu mrzet, hosté totiž krátce poté srovnávají stav. Souhra druhé lajny hostí přináší úspěch v podobě gólu MICHALA GAGA, který zblízka doklepl puk za záda Brože po střele Mika. Asistence: Petr Miko, Jiří Karafiát.
     
    11:24
    Dukla právě vstřelila branku!
    Aktivita domácích končí zaslouženým vedoucím gólem. ALEŠ DUFEK (1+1) dostal na modré kotouč od Anděla, pronikl po pravé straně do pásma, sjel si před branku a poslal kotouč nad pravým betonem Barvíka ke vzdálenější tyči. Asistence: Lukáš Anděl (0+1).

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 12. Dufek (Anděl), 35. Ondráček (Kousal, Najman), 52. Kousal (Najman), 60. Dufek (Anděl) – 26. Gago (Miko, Karafiát), 28. Dalajka, 28. Sirota (Karafiát), 32. Gazda (Procházka), rozh. náj. Karafiát

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Dufek (JIH)
    0:0   Gago (ZLN)
    2. série:
    0:0   Ondráček (JIH)
    0:1   Karafiát (ZLN)
    3. série:
    0:1   Anděl (JIH)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Kořenář) – Půza, Pospíchal, D. Váňa, Pražák, Hohl, Vlček – Najman, Ondráček, Dufek – Kolouch, Dvořák, Balaštík – Kousal, Marcilis, Bambula – Anděl, Jícha.Trenér: Patrik Augusta
    Berani Zlín: Barvík (Haloda) – Procházka, Gazda, Sirota, Kužílek, V. Váňa, Kosorin – Hlaváč, Hladiš, Dalajka – Gago, Karafiát, Miko – Stiksa, Vyoral, Hořanský – Řezníček, Kolařík, Strmiska. Trenéři: Radek Pšurný a Jiří Šolc.

    Rozhodčí: Doležal – Křivohlavý, Rampír
    bahis siteleri