Liberec – Mountfield HK 4:2 (kon.) | Olomouc – Plzeň 3:2 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 0:3 (kon.)
Zlín – Mladá Boleslav 2:4 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Pardubice – Třinec 4:1 (kon.)
K. Vary – Sparta 6:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:2 (0:2, 3:0, 1:0)
Mountfield HK
Neděle 20.09.2015, 15:00 • Home Credit Arena, Liberec. • Tipsport extraliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:11
    Další vyloučení. Po buly v libereckém obranném pásmu se Řepík dlouho dohadoval s rozhodčím, který mu nakonec po poradě s kolegy udělil trest za porušení postupu po vhazování.
    54:48. VAMPOLA - 4:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    54:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Že by pojistka na liberecké vítězství? Tygři se dnes potřetí trefují v přesilovce. Skvělou individuální akci předvedl PETR VAMPOLA, jenž prokličkoval snad přes půlku hřiště a střelu z mezikruží přitloukl pod břevno. Bez asistence – 4:2.
     
    53:35
    Se střídáním měl teď problém i Hradec a čárový sudí ho načapal v šesti. Trest za hráčskou lavici odsedí Courchaine.
     
    51:39
    Zbytečný prohřešek. Domácí hráli v šesti, trest odpyká Birner. Pokračuje se ve čtyřech na obou stranách, pak začne zkrácená přesilovka Mountfieldu.
     
    50:48
    Pláněk dle názoru sudích za vlastní klecí nedovoleně atakoval soupeře. Za svůj přestupek (hrubost) bude dvě minuty sedět na trestné lavici. Přesilovka pro Liberec.
     
    48:43
    Obrovská šance na druhé straně. Jelínek se zjevil zcela sám před Kacetlem, ale tváří v tvář brankáři nedotáhl svůj blafák do zdárného konce. A neuspěl ani Krenželok, jehož doťuknutí zneškodnil gólman betonem.
     
    45:07
    Jenže Rastislav Dej nabídnutou možností pohrdl. K Lašákovi přiklouzl pomalu a jeho klička postrádala rychlost. Liberecký gólman si připsal úspěšný zákrok a udržel svůj tým ve vedení.
     
    45:07
    Trestné střílení pro Hradec! Vitásek fauloval unikajícího Deje a hosté mají skvělou příležitost k vyrovnání.
     
    44:28
    Mountfield přidal a Lašák se má co ohánět. Hronkovu střelu vyrazil s potíži a později se přesouval kvůli dorážce Tvrdíka. Tu nakonec zastavil klečící bek.
     
    41:07
    Mountfield si vyzkouší hru v početní převaze. Jan Stránský vyhodil puk přes mantinel a dostal menší trest za zdržování hry.
    36:59. LAKATOŠ - 3:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    36:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Publikum bouří! Domácí otáčí skóre a poprvé v zápase vedou. Premiérovou extraligovou trefu si připisuje mladík DOMINIK LAKATOŠ, jenž z hranice brankoviště doklepl do sítě odraženou střelu Jonáka. Asistence: Vít Jonák, Jan Výtisk – 3:2.
    35:32. KRENŽELOK - 2:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    35:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! Severočeši podruhé v zápase využívají přesilovku. Parádní přihrávkou se blýskl Vampola, jenž z levé strany poslal puk před brankoviště, odkud ho mimo Kacetlův dosah tečoval chytře nastavenou čepelí LUKÁŠ KRENŽELOK. Asistence: Petr Vampola – 2:2.
     
    34:49
    Mezi mantinely se v posledních minutách hodně přiostřilo a rozhodčí zase vylučují. A opět na hradecké straně: Kudrna dostal dvě minuty za hrubost a osobní desetiminutový trest za nesportovní chování navrch.
     
    33:19
    Bílí Tygři mají velký tlak a Kacetla podruhé v utkání zastoupila branková konstrukce. Napálil ji Ševc od modré čáry, plachtící kotouč byl ještě zřejmě tečovaný.
     
    32:15
    Hosté budou hrát znovu v oslabení, Rudolf Červený obdržel dvouminutový trest za sekání. V ponechané výhodě ještě Kacetla pořádně protáhl Šimek. Královéhradecký gólman musel proti jeho pokusu vytasit lapačku.
     
    31:31
    Rozhodčí vylučují za vzájemnou potyčku. Knotek i Řepík dostali dvě minuty za hrubost po strkanici před Lašákem.
     
    31:23
    Mountfield po delší době výrazněji zahrozil. Jmenovitě Tvrdík, na němž sice viseli dva spoluhráči, ale přesto z mezikruží vystřelil. V nepřehledné situaci na brankovišti pak v tísni dorážel Troliga a kotouč proklouzl několik centimetrů vedle tyčky.
    25:08. ŠEVC - 1:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    25:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři nakonec nabídnutou početní převahu přeci jen využívají a snižují na 1:2. Trefil se MARTIN ŠEVC, který tak odčinil svoje zaváhání z předchozí třetiny. Řepík mu přesně přihrál a Ševc příklepem propálil Kacetla. Asistence: Michal Řepík, Lukáš Krenželok.
     
    23:38
    Hra zatím nemá takové tempo jako v úvodní části. Často se přerušuje a hráči na obou stranách kupí hodně chyb. Sudí teď navíc znovu vylučují na hostující straně – Pavlík, dvě minuty za držení.
     
    22:18
    Hradecké hokejisty zastavil ofsajd. Pilař po jeho odpískání ihned vystartoval za čárovým sudím a vehementně gestikuloval. Jako "odměnu" vyfasoval osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    19:54
    Znovu se vylučuje. Rozhodčí posílají za katr Vydareného, který za vlastní brankou přidržel protihráče.
    17:51. KUKUMBERG - 0:2
     
    17:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se trefují v oslabení a odskakují do dvoubrankového vedení. Gól jde na vrub Ševce, jenž na středovém kruhu vymýšlel složitou kličku a kotouč přišel. Dej ho naservíroval ROMANU KUKUMBERGOVI, který v samostatném úniku vymíchal Lašáka. Asistence: Rastislav Dej – 0:2.
     
    16:24
    Bílí Tygři budou hrát 34 vteřin početní převahu pět na tři. Obránce Zdeněk Čáp dostal dvouminutový trest za hákování.
     
    14:58
    Počet sil na ledě se vyrovná. Hronek v nouzi sekl protihráče a už vydechuje na trestné lavici.
     
    14:30
    Bílí Tygři hrozí v oslabení. Řepík se protáhl po křídle až do šance a bekhendem zleva nastřelil vzdálenější tyč. O několik vteřin později míchal s pukem v brankovišti úplně volný Vampola, ale fantastický Kacetl opět zakročil.
     
    13:38
    Domácí fanoušci pískají, zlobí se i liberecká střídačka. Sudí přesto vyhodnotil zákrok Ševce jako faul, bek tak pyká za nedovolené bránění a Hradec hraje přesilovku.
     
    08:00
    Liberecká aktivita vyústila v početní převahu. Karel Pilař, autor úvodní trefy, vyfasoval menší trest za držení protihráče.
     
    06:51
    První velká šance domácího celku! Vampola ujel s Řepíkem do přečíslení a druhý jmenovaný pálil po spoluhráčově přihrávce z první. Jeho pokus ze spodní části kruhu ovšem přesouvající se Kacetl zneškodnil.
    02:00. PILAŘ - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    02:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield využívá dvojnásobnou přesilovku za čtrnáct vteřin. Prosadil se zadák KAREL PILAŘ, jenž si sjel na přihrávku Bednáře a přízemní střelou propálil Lašáka. Liberecká trojice nechala střelci mezi kruhy příliš prostoru. Asistence: Jaroslav Bednář, Peter Frühauf – 0:1.
     
    01:46
    Bílí Tygři se budou bránit ve třech! Výtisk šel pykat za krosček a hosté mají skvělou příležitost k tomu, aby otevřeli skóre.
     
    00:50
    Rozhodčí poprvé v dnešním utkání vylučují. Na trestnou lavici odchází domácí Derner, který se za vlastní brankou provinil držením.
    Marken.cz

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 26. Ševc (Řepík, Krenželok), 36. Krenželok (Vampola), 37. Lakatoš (Jonák, Výtisk), 55. Vampola – 2. Pilař (Bednář, Frühauf), 18. Kukumberg (Dej)


    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Schwarz) – Šimek, Ševc, Vitásek, Derner, Plutnar, Výtisk "C", Ulrych – Řepík, Vampola, Birner – Bakoš, Bulíř, Radivojevič – Stránský, Jelínek, Krenželok – Jonák, Lakatoš, Špaček.
    Mountfield HK: Kacetl (Svoboda) – Pláněk, Vydarený, Pilař, Čáp, Frühauf, Dietz, Hronek – Kudrna, Knotek, Courchaine – Bednář "C", Ihnačák, Červený – Köhler, Kukumberg, Dej – Troliga, Tvrdík, Pavlík.

    Rozhodčí: Pešina, Svoboda – Flegl, Frodl.

    Diváci: 4 073
    bahis siteleri