Minnesota – Winnipeg 8:1 (kon.) | Colorado – Los Angeles 1:2 (1:2 po s.n.) | Dallas – Florida 2:4 (kon.)
konec
Minnesota Wild
8:1 (4:0, 3:0, 1:1)
Winnipeg Jets
Pondělí 28.09.2015, 00:05 • Xcel Energy Center, St. Paul • Příprava NHL
Partner:
    52:30 Mathieu PERREAULT - 8:1
     
    52:30
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté se konečně prosazují a nebude to zas tak velká ostuda. MATHIEU PERREAULT to vzal na sebe a z pravého kruhu trefil švihem přesně nad Dubnykovu lapačku! Asistence: Anthony Peluso, Adam Pardy.
    49:07 Jonas BRODIN - 8:0
     
    49:07
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A tak se prosazují domácí hokejisté, kteří se pomalu přibližují nepopulární "desítce". JONAS BRODIN vypálil přesně k pravé tyči Hellbuyckovy branky, který toho příliš neviděl a s jeho střelou nemohl udělat vůbec nic. Asistence: Zach Parise, Matt Dumba.
    34:01 Matt DUMBA - 7:0
     
    34:01
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovou hru sice nevyužili, krátce po jejím konci se ale znovu prosazují. Spurgeon nabil do levého kruhu MATTU DUMBOVI, který tvrdou ranou bez přípravy poslal puk znovu do hostující branky! Asistence: Jared Spurgeon, Charlie Coyle.
    30:16 Zach PARISE - 6:0
     
    30:16
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hutchinson sice nejprve vyrazil střelu ZACHA PARISEHO z pravého kruhu, puk do vlastní branky pak následně nechtěně uklidil bruslí dojíždějící obránce Trouba. Asistence: Matt Dumba.
    24:29 Mikko KOIVU - 5:0
     
    24:29
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí odskakují na rozdíl pěti branek poté, co MIKKO KOIVU vybruslil z levého kruhu až před kruhy a přesnou střelou švihem nad levý beton brankáře Hutchinsona poslal puk do branky!
    18:20 Matt DUMBA - 4:0
     
    18:20
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nyní to už však neplatí a hosté jsou dnes zralí na ručník! Hutchinson si připsal tři dobré zákroky, jenže další už nepřidal. MATT DUMBA byl zcela nehlídaný a dostal přihrávku zpoza branky, kterou uklidil přesným švihem k levé tyči! Asistence: Nino Niederreiter.
    13:26 Mikael GRANLUND - 3:0
     
    13:26
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak dnes to na prodloužení rozhodně nevypadá! Domácí se na dvě přihrávky dostali do brejku dvou proti jednomu, který po přihrávce Pominvillea úspěšně zakončil MIKAEL GRANLUND! Asistence: Jason Pominville, Zach Parise.
    10:08 Charlie COYLE - 2:0
     
    10:08
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Už to vypadalo, že domácí přesilovou hru nestihnou využít, nakonec se to však přeci jen povedlo! Hokejisté Minnesoty se dostali do rychlého přečíslení, které vyřešil skvělou přihrávkou z pravé strany před branku Brodin, kterou z první uklidil za Hutchinsonova záda CHARLIE COYLE! Asistence: Jonas Brodin, Thomas Vanek.
    03:27 Nino NIEDERREITER - 1:0
     
    03:27
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tohle snad ani nemohlo dopadnout jinak, domácí svého soupeře dlouhé minuty drtili v jejich pásmu a tak nakonec udeřili. Koivu pálil tvrdě od modré čáry, jeho pokus ještě před brankou tečoval NINO NIEDERREITER a Hutchinson byl bez šance! Asistence: Mikko Koivu, Nate Prosser.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 4. Niederreiter (Koivu, Prosser), 11. Coyle (Brodin, Vanek), 14. Granlund (Pominville, Parise), 19. Dumba (Niederreiter), 25. Koivu (Niederreiter), 31. Parise (Dumba), 35. Dumba (Spurgeon, Coyle), 50. Brodin (Parise, Dumba) – 53. Perreault (Peluso, Pardy)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Backstrom) – Reilly, Suter "A", Dumba, Brodin, Prosser, Spurgeon – Coyle, Koivu "C", Schroeder, Parise "A", Carter, Niederreiter, Vanek, Pominville, Graovac, Bulmer, Haula, Granlund.
    Winnipeg Jets: Hutchinson (31. Hellebuyck) – MacWilliam, Kichton, Pardy, Trouba, Morrisey, Košťálek – Perreault "A", Lowry "A", Ehlers, Peluso, Halischuk, Raffl, Fraser, Cormier, Petan, Armia, Scheifele "A", Olsen.

    Rozhodčí: Joannette, Lewis – Henderson, Sericolo

    Diváci: 17710
    bahis siteleri