Chabarovsk – Kazaň 1:0 (2:1 po s.n.) | Vladivostok – Toljatti 1:0 (kon.) | Novokuzněck – Jaroslavl 1:4 (kon.)
Novosibirsk – Soči 3:2 (2:1 po s.n.) | Jekatěrinburg – Minsk 1:4 (kon.) | Chanty-Mansijsk – N.Novgorod 3:2 (kon.)
CSKA Moskva – Omsk 2:0 (kon.) | Čerepovec – Barys 5:4 (po pr.) | Petrohrad – Riga 1:4 (kon.)
po prodl.
Severstal Čerepovec
5:4 (0:2, 3:1, 1:1 - 1:0)
Barys Nur-Sultan
Úterý 29.09.2015, 18:30 • Sports-Concerts Hall Almaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! Kontinentální hokejová liga má na programu své další pokračování. V jeho rámci změří síly celky Severstal Čerepovec a Barys Astana. Úvodní vhazování je ve Sports-Concerts Hall Almaz, tedy domovském stánku Čerepovce, naplánování na 18:30. Přeji příjemný sportovní zážitek!
     
    Pohled do statistik

    Severstal je zatím celkově druhým nejhorší celkem soutěže, neboť v dosavadních duelech posbíral pouze 13 bodů. Patří mu tak poslední příčka Západní konference. V posledním ligovém klání zaznamenal jedno ze svých tří vítězství, když v domácím prostředí zdolal Jugru v poměru 3:0.

    Astana je na tom o něco lépe, v rámci Východní konference jí náleží devátá pozice, a to se ziskem 17 bodů. V předchozí kole si však mužstvo vyšláplo na favorizovaného lídra konference, Avangard Omsk zdolalo 4:2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Severstal Čerepovec: Štěpánek (Magarilov) – Karlsson, Koněv, Stasenko, Blaťák, Kudako, Šefer, Lukin – Kagarlickij, Mons, Černov – Trubačjov, Vovčenko, Bučněvič – Berdnikov, Nikoncev, Monachov – Skorochodov, Trunjov, Vicharev

    Barys Astana: Ivanov (Laco) – Dallman, Lundin, Ellerby, Semjonov, Litviněnko, Savčenko, Trjasunov – Dawes, Boyd, Bochenski – Michajlis, Kajgorodov, Rymarev – Poliščuk, Puškarjov, St. Pierre – Jevdokimov, Grents, Baranov

    Rozhodčí: Gusev, Kadyrov – Michel, Strelcov.
     
    Oba celky jsou již na hrací ploše, utkání bude za malou chvíli zahájeno.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:31
    Hned v úvodní minutě se domácí dostali do zajímavé střelecké pozice, Kagarlickij měl na holi branku. Ivanov se ale stihl přesunout a pokus z pozice levého kruhu eliminovat.
     
    01:18
    Severstal pokračuje v tlaku, momentálně ale létají na branku Barysu dělovky z poměrně velké vzdálenosti. Hosté se zatím drží a soupeři odolávají.
     
    02:21
    Až nyní se bude poprvé přerušovat, Ivanov musel přikrýt přízemní pokus. Vhazovat se bude po jeho pravé levé ruce.
     
    02:39
    Poprvé zahrozili také hosté, když od modré čáry pálil Ellerby. Rána mu ale vůbec nesedla a zamířila vysoko nad. Buly tak bude vhozeno ve středním pásmu.
     
    03:33
    Domácí jsou o poznání lepším celkem, avšak zatím se do vážnějších příležitostí nedostávají. Na druhé straně ledového kolbiště lapil Štěpánek Bochenského pokus.
     
    04:29
    Michajlis dostal nabídku z pravé strany, ovšem touš netrefil ideálně, tudíž domácí muž v masce nemusel zasahovat. Barys pokračuje v ataku.
     
    04:57
    Domácí se snažili o rychlý přechod do ofenzivy, leč Berdnikov byl chycen v ofsajdové pasti. Kotouč tak bude uveden do hry ve středním pásmu.
     
    05:45
    Hra se nyní poněkud uklidnila, o puk se bojuje převážně v okolí středu pole. Uvidíme, co přinesou následující minuty tohoto poměrně aktivního zápasu.
     
    06:21
    Astana svírá svého soka v defenzivě, leč zatím spíše nahání touš po rozích. Zdá se, že nic kloudného nevymyslí, přístup borců z Čerepovce je příkladný.
     
    07:45
    Hosté pomalu, ale jistě přebírají iniciativu zápasu. Zatím se však tento fakt neprojevil na skóre. Z hlediště se také ozývá drobný pískot.
     
    08:28
    Domácí mají potíže především s aktivním napadáním celku v bílých dresech. To je skutečně pozoruhodné. Nyní hosté donutili Severstal k icingu, což znamená buly před Jakubem Štěpánkem.
     
    09:22
    Kajgorodov zkusil své štěstí z levé strany ledové plochy, ovšem Štěpánek si povyjel a švih hostujícího útočníka bez větších obtíží eliminoval.
     
    09:43
    Po následném tlaku Barysu se bude vylučovat. Na trestnou lavici míří Konstantin Puškarjov (AST), který se provinil zásahem do oblasti hlavy a krku. Dostává tak navíc desetiminutový osobní trest.
     
    10:16
    Dělovka od modré čáry byla zblokována, hosté se osvobodili vyhozením přes všechny čáry. Čerepovec tak musí začít od píky.
     
    11:21
    Severstal se do žádných vážnějších brankových příležitostí nedostává, tato přesilová hra zcela jistě nebude jedna z těch lepších.
     
    12:09
    Tentokráte naopak okusí početní výhodu hostující družina. Za podražení odjíždí pykat Jurij Trubačjov (CER).
     
    12:20
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté bleskově využívají přesilovou hru. Ránu od modré čáry vytěsnil Štěpánek pouze před sebe, kde operoval BRANDON BOCHENSKI. Snajpr Barysu poté bez větších obtíží doklepl touš za brankovou čáru. Asistence: Mike Lundin, Kevin Dallman.
    12:20 Brandon BOCHENSKI - 0:1
     
    13:32
    Astana je nadále lepším celkem, domácí branka poněkud zaskočila. Uvidíme, jak se bude utkání nadále vyvíjet.
     
    14:36
    Severstal se marně probíjí do defenzivy Barysu, ta je zatím striktní. Hosté jasně demonstrují svou pozici favorita.
     
    15:03
    Kotouč skončil mimo hrací plochu, následuje druhá komerční přestávka, po níž se bude vhazovat po levé ruce českého brankáře ve službách Čerepovce.
     
    15:57
    Barys se nikam nežene, pouze spíše kontroluje nabyté vedení. Ke střele se nakonec dostal Skorodochov, jehož projektil ale Ivanov vytěsnil do ochranné sítě.
     
    16:25
    Další lehké nahození od modré čáry bylo zblokováno, přesto ale Severstal pokračuje v mírném tlaku. Hostující muž v masce se musí mít na pozoru.
     
    17:49
    Astana právě vstřelila branku!
    Barys navyšuje své vedení. NIGEL DAWES sjížděl do útočného pásma z levé strany, načež se pokusil přihrát najíždějícímu Boydovi. Od domácího zadáka se ale puk odrazil zpět k borci s číslem 9, který následně překonal Štěpánka. Asistence: Brandon Bochenski.
    17:49 Nigel DAWES - 0:2
     
    18:41
    Domácí se nedá upřít snaha, z mezikruží nyní pálil Savčenko. Branku ale netrefil, a tak nemusel Ivanov prakticky vůbec zasahovat.
     
    19:23
    První perioda se jíž chýlí dos svého konce, domácí tráví čas před brankou Astany, Ivanov nyní musel eliminovat další pokus od pravého mantinelu. Následně raději přerušil hru.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Je za námi úvodní perioda, která zpočátku přinesla převahu Čerepovce. Poté se ale taktovky ujali hosté. Ti navíc dvakrát skórovali, prosadil se Brandon Bochenski a Nigel Dawes. Jak se bude klání nadále vyvíjet? Sledujte náš on-line přenos!

    Střely na branku: 11:3
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:31
    Druhé dějství začalo z obou stran poměrně aktivně, ovšem ani jeden z celků se nedostává do výraznějších střeleckých pozic.
     
    21:16
    Před dotírajícím Kagarlickým Ivanov raději ponechal kotouč ve své moci. Vhazovat se tak bude po levé ruce hostujícího gólmana.
     
    22:11
    Jakub Štěpánek musel nyní zasahovat proti ráně od modré čáry. Michajlisova dělovka ale brankáře Severstalu nikterak nevykolejila.
     
    22:37
    Bude se vylučovat, a to na domácí straně. Za držení protihráče putuje na lavici hanby Nikolaj Stasenko (CER). Jak Barys s touto možností naloží?
     
    22:46
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté jsou v početních výhodách skutečně fenomenální, a to především první útočná formace¨. Po nahození od modré čáry nastal před brankou velký závar, v němž se nejlépe zorientoval a zakončil DUSTIN BOYD. Asistence: Kevin Dallman.
    22:46 Dustin BOYD - 0:3
     
    23:43
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí vzápětí vykřesali jiskru naděje. Za pozice pravého kruhu pálil ostře Jevgenij Mons, jehož ránu za Ivanovova záda tečoval PAVEL ČERNOV. Asistence: Jevgenij Mons, Dmitrij Kagarlickij.
    23:43 Pavel ČERNOV - 1:3
     
    24:21
    Barys se ale nenechal inkasovanou brankou zaskočit a nadále hraje svou hru. Nyní se bude vhazovat před Štěpánkem, který srazil ránu do ochranné sítě.
     
    24:55
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tak to byla vynikající akce v podání domácích. IGOR SKOROCHODOV dostal hnedle po přejetí útočné modré čáry přihrávku, načež prudkým švihem do protipohybu hostujícího brankáře snížil na rozdíl jediné branky. Asistence: Vadim Berdnikov, Denis Vicharev.
    24:55 Igor SKOROCHODOV - 2:3
     
    25:31
    Momentálně se domácí snažili o rychlou protiofenzivu, která ale skončila zakázaným uvolněním. Vhazovat se tak bude po Štěpánkově pravici.
     
    26:21
    Nikoncev měl obrovskou možnost k vyrovnání, avšak zcela sám v mezikruží nedokázal Ivanova překonat, hostující brankář předvedl famózní výkop pravého betonu. Fantastickou hokejovou podívanou nyní přetne komerční přestávka.
     
    27:23
    Hra se nyní mírně uklidnila, hraje se převážně ve středním pásmu, kde ani jednomu z celků žádné vážnější nebezpečí nehrozí. Uvidíme, jak se bude utkání nadále vyvíjet.
     
    28:24
    Skorochodov zkusil opět své štěstí. ovšem nyní úspěšný nebyl, Ivanov kotouč podržel ve své moci a přerušil hru.
     
    29:43
    Astana stále pokračuje v aktivním výkonu, který ji provázel v první třetině a současně také na začátku části prostřední. Celkově ale sledujeme aktivní podívanou.
     
    30:21
    Monachov se protáhl po pravé straně do útočného pásma, kde byl ale obrán o puk. Ten tak vlastní opět hostující družina v bílých dresech.
     
    31:39
    Hosté byli chyceni v ofsajdové pasti, vhazovat se bude ve středním pásmu. Hektické herní momenty nyní alespoň na malou chvíli pominuly.
     
    32:31
    Zakázané uvolnění v podání Barysu Astana. Kotouč bude uveden do hry v útočném pásmu Severstalu. Hostující celek stále drží těsné vedení, ovšem Čerepovec je na dostřel.
     
    33:30
    Severstal aktivně napadá, ale zatím se mu příliš nedaří dostat se do výraznějších brankových příležitostí. Uvidíme, jak tomu bude nadále.
     
    34:54
    Utkání nyní plyne v rychlém sledu, ani jeden z celků nemá navrch. Hra je přerušena vinou kotouče na hostující střídačce. Ještě před dalším vhazováním následuje komerční přestávka.
     
    35:50
    Severstal zatím marně dobývá území Astany, která si jej střeží velice dobře. Domácí nemohou přejít útočnou modrou čáru.
     
    36:53
    Utkání momentálně spíše uspává, ani jedno z mužstev se nepouští do nějakých větších akcí. Druhá třetina se již zřejmě dohraje v poklidu.
     
    37:45
    Ivanov musel vytáhnout výborný zákrok proti neméně povedené ráně od modré čáry. Svůj tým ale udržel nad vodou a touš ve své síti nedopustil.
     
    38:31
    Michajlis tvrdě vypálil, leč Štěpánek byl pohotový a puk udržel ve své moci. Vhazovat se bude po jeho levé ruce. Druhá třetina míří ve svému konci.
     
    39:33
    Barys končí třetinu v útočném pásmu, kde je ale připoutaný k mantinelu. Zdá se, že se již nic moc závažného nestane a dějství se dohraje v poklidu.
     
    39:39
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Opak je ale pravdou, domácí srovnávají skóre! Po brilantní akci a rychlém přenesení hry v podání Sevrstalu se prosazuje DANIIL VOVČENKO. Asistence: Jurij Trubačjov, Pavel Bučněvič.
    39:39 Daniil VOVČENKO - 3:3
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá perioda byla velmi divoká! Nejprve hosté navýšili své vedení na rozdíl tří branek, načež se ale domácí vzchopili a těsně před končeným hvizdem srovnali stav duelu. Třetí část tak slibuje zajímavou podívanou! Sledujte i nadále náš on-line přenos!

    Střely na branku: 27:14
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:23
    Domácí hokejisté působí v úvodu třetí části živějším dojmem, ovšem Astana je nepouští do žádných výraznějších příležitostí.
     
    41:31
    Nyní naopak Astana, výsledkem bylo ale pouze zblokované nahození od modré čáry, které eliminoval jeden z domácích zadáků. Následně se hosté chytili do ofsajdové pasti.
     
    42:24
    Oba celky hrají velice opatrně, na prezentaci projevu je vidět strach z obdržené branky, která by mohla zvrátit vývoj duelu.
     
    43:17
    Karlsson vyslal jedovatý pokus z poměrně velké vzdálenosti, který Ivanov raději pokryl a následně ponechal kotouč ve své moci. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    44:47
    Barys operuje v útočném pásmu, Puškarjov obkroužil branku a pokusil se zakončit. Štěpánek byl ale proti a ponechal touš ve své moci.
     
    45:46
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tak to je vskutku znamenitý obrat, který nyní domácí hokejisté dokonali. Monachov obkroužil branku a nabil najíždějícímu SERGEJI KOVYRŠINOVI, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Sergej Monachov.
    45:46 Sergej KOVYRŠIN - 4:3
     
    46:55
    Severstal tato branka nakopla, domácí se stále více tlačí do ofenzivy. Astana je momentálně poměrně dost zaskočena.
     
    47:26
    Astana právě vstřelila branku!
    Vzápětí je ale vyrovnáno, utkání je skutečně velmi strhující. ROMAN SAVČENKO zachytil na modré čáře kotouč, který následně poslal na branku. Štěpánek nedokázala zareagovat na rychlý odraz a puk propustil za svá záda. Bez asistence.
    47:26 Roman SAVČENKO - 4:4
     
    47:58
    Na řadě je komerční přestávka. Utkání je opět vyrovnané, oba celky tak mají k vítězství stejně blízko. Velmi slyšet jsou také fanoušci Severstalu.
     
    48:21
    Miroslav Blaťák mohl opět strhnout vedení na stranu Čerepovce, ovšem Ivanov jeho pokus z těsné blízkosti lapil. Následně bleskurychle rozehrál.
     
    49:30
    Ránu z mezikruží Ivanov taktéž vytěsnil, domácí hokejisté mají opět navrch. Nakonec hostující muž v masce po Monachovově ráně přerušuje hru.
     
    50:21
    Stále sledujeme velmi aktivní podívanou, kde o něco málo více ze hry má Čerepovec. Astana však také dokáže překvapit.
     
    51:21
    Astana velice pomalu rozjíždí ofenzivní akci, která končí u Jakuba Štěpánka. Ten žádné komplikace nepřipustil a přerušil hru.
     
    52:26
    Berdnikov se chtěl vymanit od levého mantinelu, kde jej ale o kotouč obrali pozorní hostující zadáci. Hrát tak opět může Barys Astana.
     
    53:11
    Po nechtěném Vicharovově nájezdu je posunutá branka Astany. Hra je tak přerušena, musí se sjednat náprava.
     
    54:32
    Nikoncev zachytil puk na modré čáře, načež se snažil zakončit do Ivanovova protipohybu. Branku ale vůbec netrefil, a tak budou hrát opět hostující hokejisté.
     
    55:28
    Domácí měli obrovskou příležitost, ovšem Skorochodov svou druhou branku v utkání nepřidal, neboť vůbec netrefil branku. Vhazovat se bude po Ivanovově pravici.
     
    56:11
    Další Ivanovův zásah, tentokráte proti švihu Nikonceva. Hostující brankář byl opět pozorný a ránu v klidu zlikvidoval.
     
    56:33
    Před brankou Barysu nastal velký závar, který ale nakonec brankou nekončí, gólman Astany aktivně zalehl kotouč a nepřipustil komplikace.
     
    58:35
    Třetí dějství spěje ke svému konci, zdá se, že o vítězi bude muset rozhodnout prodloužení, případně samostatné nájezdy.
     
    59:59
    Dmitrij Kagarlickij zůstal ležet na hrací ploše, nakonec se zvedá a odjíždí a pomoci klubového lékaře. Zdá se ale, že bude v pořádku. Hosté jsou navíc potrestáni, Jaroslav Jevdokimov (AST) dostává pět minut + trest do konce utkání. Severstal tak bude prodloužení zahajovat přesilovou hrou.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Je za námi třetí perioda, která přinesla po jedné brance na obou stranách. O osudu utkání tak bude muset rozhodnout nastavený čas, případně nájezdy. Jak klání dopadne? Sledujte náš on-line přenos!

    Střely na branku: 39:25
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:31
    Astana se zatím brání dobře, do zakončení z levé strany se nakonec dostal Kagarlickij, jehož ránu ale Ivanov kryje.
     
    61:45
    Astana zatím odolává, Severstal se nemůže dostat do vážnějších příležitostí.
     
    62:44
    Bučněvič měl na holi rozhodnutí, leč z mezikruží netrefil ideálně. Severstal ale pokračuje v těžkém sevření.
     
    63:32
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Domácí hokejisté to nakonec přece jenom dokázali a strhují utkání ve svůj prospěch. Miroslav Blaťák nalezl na pravé straně číhajícího IGORA SKOROCHODOVA, který přesnou ranou do pravého horního růžku hostující branky pečetil vítězství Čerepovce. Asistence: Miroslav Blaťák, Pavel Černov.
    63:32 Igor SKOROCHODOV - 5:4
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Strhující utkání nakonec vyznělo ve prospěch domácího celku, který smazal třígólové manko, načež se dokonce ujal vedení. Astana sice vyrovnala, ovšem nedovolený zákrok na konci třetí části se jí stal osudným. V prodloužení rozhodl o vítězství Čerepovce v poměru 5:4 Igor Skorochodov. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu!

    Střely na branku: 43:26 (21:00:36)

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 24. Černov (Mons, Kagarlickij), 25. Skorochodov (Berdnikov, Vicharev), 40. Vovčenko (Trubačjov, Bučněvič), 46. Kovyršin (Monachov), 64. Skorochodov (Blaťák, Černov) – 13. Bochenski (Lundin, Dallman), 18. Dawes (Bochenski), 23. Boyd (Dallman), 48. Savčenko


    Severstal Čerepovec: Štěpánek (Magarilov) – Karlsson, Koněv, Stasenko, Blaťák, Kudako, Šefer, Lukin – Kagarlickij, Mons, Černov – Trubačjov, Vovčenko, Bučněvič – Berdnikov, Nikoncev, Monachov – Skorochodov, Trunjov, Vicharev
    Barys Nur-Sultan: Ivanov (Laco) – Dallman, Lundin, Ellerby, Semjonov, Litviněnko, Savčenko, Trjasunov – Dawes, Boyd, Bochenski – Michajlis, Kajgorodov, Rymarev – Poliščuk, Puškarjov, St. Pierre – Jevdokimov, Grents, Baranov

    Rozhodčí: Gusev, Kadyrov – Michel, Strelcov

    Diváci: 2900
    bahis siteleri