Chabarovsk – Kazaň 1:0 (2:1 po s.n.) | Vladivostok – Toljatti 1:0 (kon.) | Novokuzněck – Jaroslavl 1:4 (kon.)
Novosibirsk – Soči 3:2 (2:1 po s.n.) | Jekatěrinburg – Minsk 1:4 (kon.) | Chanty-Mansijsk – N.Novgorod 3:2 (kon.)
CSKA Moskva – Omsk 2:0 (kon.) | Čerepovec – Barys 5:4 (po pr.) | Petrohrad – Riga 1:4 (kon.)
po prodl.
Severstal Čerepovec
5:4 (0:2, 3:1, 1:1 - 1:0)
Barys Nur-Sultan
Úterý 29.09.2015, 18:30 • Sports-Concerts Hall Almaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:32 Igor SKOROCHODOV - 5:4
     
    63:32
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Domácí hokejisté to nakonec přece jenom dokázali a strhují utkání ve svůj prospěch. Miroslav Blaťák nalezl na pravé straně číhajícího IGORA SKOROCHODOVA, který přesnou ranou do pravého horního růžku hostující branky pečetil vítězství Čerepovce. Asistence: Miroslav Blaťák, Pavel Černov.
    47:26 Roman SAVČENKO - 4:4
     
    47:26
    Astana právě vstřelila branku!
    Vzápětí je ale vyrovnáno, utkání je skutečně velmi strhující. ROMAN SAVČENKO zachytil na modré čáře kotouč, který následně poslal na branku. Štěpánek nedokázala zareagovat na rychlý odraz a puk propustil za svá záda. Bez asistence.
    45:46 Sergej KOVYRŠIN - 4:3
     
    45:46
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tak to je vskutku znamenitý obrat, který nyní domácí hokejisté dokonali. Monachov obkroužil branku a nabil najíždějícímu SERGEJI KOVYRŠINOVI, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Sergej Monachov.
    39:39 Daniil VOVČENKO - 3:3
     
    39:39
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Opak je ale pravdou, domácí srovnávají skóre! Po brilantní akci a rychlém přenesení hry v podání Sevrstalu se prosazuje DANIIL VOVČENKO. Asistence: Jurij Trubačjov, Pavel Bučněvič.
    24:55 Igor SKOROCHODOV - 2:3
     
    24:55
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tak to byla vynikající akce v podání domácích. IGOR SKOROCHODOV dostal hnedle po přejetí útočné modré čáry přihrávku, načež prudkým švihem do protipohybu hostujícího brankáře snížil na rozdíl jediné branky. Asistence: Vadim Berdnikov, Denis Vicharev.
    23:43 Pavel ČERNOV - 1:3
     
    23:43
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí vzápětí vykřesali jiskru naděje. Za pozice pravého kruhu pálil ostře Jevgenij Mons, jehož ránu za Ivanovova záda tečoval PAVEL ČERNOV. Asistence: Jevgenij Mons, Dmitrij Kagarlickij.
    22:46 Dustin BOYD - 0:3
     
    22:46
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté jsou v početních výhodách skutečně fenomenální, a to především první útočná formace¨. Po nahození od modré čáry nastal před brankou velký závar, v němž se nejlépe zorientoval a zakončil DUSTIN BOYD. Asistence: Kevin Dallman.
    17:49 Nigel DAWES - 0:2
     
    17:49
    Astana právě vstřelila branku!
    Barys navyšuje své vedení. NIGEL DAWES sjížděl do útočného pásma z levé strany, načež se pokusil přihrát najíždějícímu Boydovi. Od domácího zadáka se ale puk odrazil zpět k borci s číslem 9, který následně překonal Štěpánka. Asistence: Brandon Bochenski.
    12:20 Brandon BOCHENSKI - 0:1
     
    12:20
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté bleskově využívají přesilovou hru. Ránu od modré čáry vytěsnil Štěpánek pouze před sebe, kde operoval BRANDON BOCHENSKI. Snajpr Barysu poté bez větších obtíží doklepl touš za brankovou čáru. Asistence: Mike Lundin, Kevin Dallman.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 24. Černov (Mons, Kagarlickij), 25. Skorochodov (Berdnikov, Vicharev), 40. Vovčenko (Trubačjov, Bučněvič), 46. Kovyršin (Monachov), 64. Skorochodov (Blaťák, Černov) – 13. Bochenski (Lundin, Dallman), 18. Dawes (Bochenski), 23. Boyd (Dallman), 48. Savčenko


    Severstal Čerepovec: Štěpánek (Magarilov) – Karlsson, Koněv, Stasenko, Blaťák, Kudako, Šefer, Lukin – Kagarlickij, Mons, Černov – Trubačjov, Vovčenko, Bučněvič – Berdnikov, Nikoncev, Monachov – Skorochodov, Trunjov, Vicharev
    Barys Nur-Sultan: Ivanov (Laco) – Dallman, Lundin, Ellerby, Semjonov, Litviněnko, Savčenko, Trjasunov – Dawes, Boyd, Bochenski – Michajlis, Kajgorodov, Rymarev – Poliščuk, Puškarjov, St. Pierre – Jevdokimov, Grents, Baranov

    Rozhodčí: Gusev, Kadyrov – Michel, Strelcov

    Diváci: 2900
    bahis siteleri