Liberec – Pardubice 4:1 (kon.) | Kladno – K. Vary 2:7 (kon.) | HC Plzeň – Slavia 2:3 (kon.)
Olomouc – Vítkovice 1:3 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 5:3 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 1:3 (kon.)
Kometa Brno – Zlín 5:2 (kon.) | Třinec – Jihlava 6:3 (kon.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
2:7 (0:3, 1:0, 1:4)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 01.10.2015, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:25
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Dnes už máme pravděpodobně rozhodnuto. MILAN DAVÍDEK dostal přistrčený kotouč na střed a přesnou střelou do bližšího růžku navyšuje náskok svého týmu. Asistence: Ladislav Zikmund.
     
    50:24
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tomu říkám nejlepší možná odpověď! Hosté nenechali soupeře nabýt nového sebevědomí vstřelenou brankou a zásluhou DANIELA BABKY přidávají šestou branku! Asistence: Filip Hauzr a Kamil Svoboda.
     
    50:07
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a alespoň snižují soupeřův náskok! Matyáš Zelingr poslal exkluzivní křižnou přihrávku pralesem hokejek až k DANIELU KRUŽÍKOVI. Ten ihned nezakončoval, ale ještě si zpracoval puk a až následně zakončil nad Frčkovo rameno! Asistence: Matyáš Zelingr a David Bunda.
     
    44:28
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté završují pověstného "bůra" a odskakují již na rozdíl čtyř branek! MILAN DAVÍDEK zakončil z bezprostřední blízkosti brankoviště přesně ke vzdálenější tyči! Bez asistence.
     
    41:03
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak taková parádní trefa se nevidí každý den! MARTIN OSMÍK se na levé straně dostal lehce před kladenské obránce a vynikající ranou do protějšího růžku nedal Jirouškovi ani nejmenší šanci! Asistence: Martin Weinhold.
     
    31:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají bleskový protiútok a snižují! Hrabíkovi se ještě vrhl pod nohy bránící hráč, který jej podrazil, ale kotouč se dostal ke Kaprálovi a ten zachoval chladnou hlavu a parádní křižnou přihrávkou našel volného VINCENTA KESZIHO, který už dokázal domést puk za Frčka! Asistence: Jakub Kaprál a Kryštof Hrabík.
     
    12:43
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    O kotouč se vedl lítý boj za Jirouškovou brankou, ale hosté se k němu dokázali dostat a následně jej už jen posunuli před branku, kde byl DANIEL BABKA, který donutil kladenského gólmana potřetí kapitulovat! Asistence: Filip Hauzr a Kamil Svoboda.
     
    11:31
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tuto přesilovku už hosté využívají! Nastřelený kotouč se odrazil od připravených betonů gólmana Jirouška na pravý kruh, kde byl postavený ONDŘEJ BERÁNEK! Kladenský gólman se ještě vrhl proti střelci, ale nejproduktivnější hráč Karlových Varů jej dokázal prostřelit! Asistence: Martin Weinhold.
     
    03:00
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A hosté se prosazují v oslabení! Jiroušek si vybral slabší moment, když propustil za svá záda pokus z hole MARTINA WEINHOLDA! Hostující obránce přitom nahazoval kotouč od vlastní modré čáry! Bez asistence.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 32. Keszi (Kaprál, Hrabík), 51. Kružík (Zelingr, Bunda) – 3. Weinhold, 12. Beránek (Weinhold), 13. Babka (Hauzr, Svoboda), 42. Osmík (Weinhold), 45. Davídek, 51. Babka (Hauzr, Svoboda), 56. Davídek (Zikmund)


    Rytíři Kladno: Jiroušek (Zázvorka) – Havelka, Zelingr, Bunda (A), Matula (C), Chládek – Hrabík, Pivovarči, Slánský, Křepelka (A), Patyk, Bláha, Čermák, Borkovec, Havlůj, Keszi, Kaprál, Miura, Kružík. Trenér: Petr Tatíček
    HC Energie Karlovy Vary: Frček (Kuchař) – Beer, Pajk, Rulík (C), Dudek, Vodička, Weinhold – Osmík (A), Beránek (A), Zikmund, Svoboda, Čejka, Vrána, Davídek, Hauzr, Babka. Trenér: Jiří Žůrek

    Rozhodčí: Jechoutek – Svoboda, Žídek
    bahis siteleri