Liberec – Pardubice 4:1 (kon.) | Kladno – K. Vary 2:7 (kon.) | HC Plzeň – Slavia 2:3 (kon.)
Olomouc – Vítkovice 1:3 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 5:3 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 1:3 (kon.)
Kometa Brno – Zlín 5:2 (kon.) | Třinec – Jihlava 6:3 (kon.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
2:7 (0:3, 1:0, 1:4)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 01.10.2015, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:58
    Osmou branku mohl přidat Jakub Vrána, který dostal pas z levé strany na střed, ale Jiroušek se tentokrát skvěle přemístil a pokryl prostor u vzdálenější tyče.
     
    57:41
    Nezbedný kotouč dopadl shora na Jirouškovu bránu a následně se odrazil za záda kladenského brankáře! Ten se po něm ještě hbitě vrhl a stihl jej přikrýt těsně, než se dostal k dorážce někdo z hostů!
     
    55:25
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Dnes už máme pravděpodobně rozhodnuto. MILAN DAVÍDEK dostal přistrčený kotouč na střed a přesnou střelou do bližšího růžku navyšuje náskok svého týmu. Asistence: Ladislav Zikmund.
     
    51:53
    Za úder do oblasti hlavy a krku je vyloučen Petr Patyk (KLA) na dvě plus deset minut.
     
    50:24
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tomu říkám nejlepší možná odpověď! Hosté nenechali soupeře nabýt nového sebevědomí vstřelenou brankou a zásluhou DANIELA BABKY přidávají šestou branku! Asistence: Filip Hauzr a Kamil Svoboda.
     
    50:07
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a alespoň snižují soupeřův náskok! Matyáš Zelingr poslal exkluzivní křižnou přihrávku pralesem hokejek až k DANIELU KRUŽÍKOVI. Ten ihned nezakončoval, ale ještě si zpracoval puk a až následně zakončil nad Frčkovo rameno! Asistence: Matyáš Zelingr a David Bunda.
     
    48:58
    Za držení protihráče je vyloučen Martin Osmík (KVA).
     
    44:28
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté završují pověstného "bůra" a odskakují již na rozdíl čtyř branek! MILAN DAVÍDEK zakončil z bezprostřední blízkosti brankoviště přesně ke vzdálenější tyči! Bez asistence.
     
    43:24
    Patyk mohl dorážet do odkryté klece, ale puk mu nejprve přeskočil hůl a následně už se Frček stihl alespoň trochu přesunout! Patyk to však zkusil ještě bekhendem, ale to už orazítkoval jen tyč karlovarské brány!
     
    43:02
    Osmík znovu předvedl svoji fantastickou ránu, když střelou mezi bruslemi bránícího hráče trefil tyč!
     
    41:03
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak taková parádní trefa se nevidí každý den! MARTIN OSMÍK se na levé straně dostal lehce před kladenské obránce a vynikající ranou do protějšího růžku nedal Jirouškovi ani nejmenší šanci! Asistence: Martin Weinhold.
     
    40:34
    Beránek naznačil obrovský nápřah a následně skutečně tvrdě vypálil, jenže Jiroušek zůstal ledově klidný a výborně zasáhl ramenem!
     
    40:34
    Za zalehnutí kotouč v brankovišti Petrem Patykem je nařízeno trestné střílení pro hosty!
     
    40:34
    Jeden z hostí pálil hodně tvrdě a puk zůstával volný poblíž Jirouška. Před brankou se strhla ostrá mela, při které hosté osekávali domácího gólmana, ale puk do brány nedostali!
     
    40:00
    Vincent Keszi (KLA) je vyloučen za sevření kotouče.
     
    31:52
    Domácí očividně branka probudila! Rytíři si vybojovali další přesilovou hru a Jakub Dudek (KVA) si odchází odpykat trest za hákování.
     
    31:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají bleskový protiútok a snižují! Hrabíkovi se ještě vrhl pod nohy bránící hráč, který jej podrazil, ale kotouč se dostal ke Kaprálovi a ten zachoval chladnou hlavu a parádní křižnou přihrávkou našel volného VINCENTA KESZIHO, který už dokázal domést puk za Frčka! Asistence: Jakub Kaprál a Kryštof Hrabík.
     
    28:39
    Střela od modré čáry se z chumlu těl vyrazila k volnému Havlůjovi a ten křižnou zadovkou ještě hledal Miuru! Rozhozený Frček však ještě dokázal natáhnout beton a japonský útočník nedokázal ideálně trefit hopsající kotouč!
     
    28:05
    Další početní výhoda pro Rytíře. Za hákování si odchází odpykat trest Petr Vodička (KVA).
     
    25:38
    Adam Rulík (KVA) je vyloučen za hákování.
     
    19:18
    Martin Weinhold (KVA) je vyloučen za sekání.
     
    19:14
    Havlůj ujížděl na Frčka, ale nakonec se s ním pouze srazil a nedokázal zakončit! Po chvíli se však ke kladenskému útočníkovi kotouč ještě odrazil, ale to už se Frček výborně přesunul a poradil si s jeho dorážkou.
     
    14:21
    Za hákování je vyloučen Matyáš Zelingr (KLA.
     
    12:43
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    O kotouč se vedl lítý boj za Jirouškovou brankou, ale hosté se k němu dokázali dostat a následně jej už jen posunuli před branku, kde byl DANIEL BABKA, který donutil kladenského gólmana potřetí kapitulovat! Asistence: Filip Hauzr a Kamil Svoboda.
     
    11:31
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tuto přesilovku už hosté využívají! Nastřelený kotouč se odrazil od připravených betonů gólmana Jirouška na pravý kruh, kde byl postavený ONDŘEJ BERÁNEK! Kladenský gólman se ještě vrhl proti střelci, ale nejproduktivnější hráč Karlových Varů jej dokázal prostřelit! Asistence: Martin Weinhold.
     
    11:03
    Jakub Čermák (KLA) je vyloučen za podražení.
     
    09:58
    Miura se dostal do úniku a už ujížděl tváří v tvář Frčkovi, kterého se pokusil si potáhnout a následně zakončit forhendem, jenže hostující gólman se výborně přemístil a nataženým betonem zabránil kotouči v cestě do brány!
     
    08:45
    Štěpán Bláha (KLA) je vyloučen za držení protihráče.
     
    04:56
    Přesilová hra rovněž pro Energetiky. Yuki Miura (KLA) je vyloučen za hákování.
     
    03:00
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A hosté se prosazují v oslabení! Jiroušek si vybral slabší moment, když propustil za svá záda pokus z hole MARTINA WEINHOLDA! Hostující obránce přitom nahazoval kotouč od vlastní modré čáry! Bez asistence.
     
    02:35
    Domácí si jako první vyzkoušejí početní výhodu. Kamil Svoboda (KVA) je vyloučen za hákování.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 32. Keszi (Kaprál, Hrabík), 51. Kružík (Zelingr, Bunda) – 3. Weinhold, 12. Beránek (Weinhold), 13. Babka (Hauzr, Svoboda), 42. Osmík (Weinhold), 45. Davídek, 51. Babka (Hauzr, Svoboda), 56. Davídek (Zikmund)


    Rytíři Kladno: Jiroušek (Zázvorka) – Havelka, Zelingr, Bunda (A), Matula (C), Chládek – Hrabík, Pivovarči, Slánský, Křepelka (A), Patyk, Bláha, Čermák, Borkovec, Havlůj, Keszi, Kaprál, Miura, Kružík. Trenér: Petr Tatíček
    HC Energie Karlovy Vary: Frček (Kuchař) – Beer, Pajk, Rulík (C), Dudek, Vodička, Weinhold – Osmík (A), Beránek (A), Zikmund, Svoboda, Čejka, Vrána, Davídek, Hauzr, Babka. Trenér: Jiří Žůrek

    Rozhodčí: Jechoutek – Svoboda, Žídek
    bahis siteleri