Plzeň – Kometa Brno 4:3 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 3:2 (1:0 po s.n.) | Chomutov – K. Vary 0:2 (kon.)
Pardubice – Vítkovice 1:6 (kon.) | Mountfield HK – Třinec 5:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:3 (1:1, 3:1, 1:1)
HC Oceláři Třinec
Pátek 02.10.2015, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:03 Jiří POLANSKÝ - 5:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    59:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom je na světě ještě jedna radost Ocelářů na závěr jinak nepovedeného utkání. Jeden z hráčů nabil na pravou stranu Eriku Hrňovi, který z první orazítkoval Svobodovu tyč. Od ní se kotouč odrazil k bojujícím hráčům před brankou a JIŘÍ POLANSKÝ ho snadno dorazil na místo určení pod skákajícím gólmanem – 5:3. Asistence: Erik Hrňa, Vladimír Svačina.
    50:53 Jaroslav KUDRNA - 5:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    50:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Platonická aktivita třineckých hokejistů opravdu nemohla vést ke kontaktní brance, místo ní přichází pátá hradecká trefa. A zase z přečíslení! Tomáš Knotek nabral rychlost na levém hrazení a když se přehnal přes půl stadionu, naservíroval puk jako na zlatém podnose JAROSLAVU KUDRNOVI. Ten se mohl Hamerlíka zeptat, kam to chce, a neomylně trefil prostor u druhé tyčky. Tohle už budou mít hosté proklatě těžké – 5:2! Asistence: Tomáš Knotek.
    37:32 Brian IHNAČÁK - 4:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    37:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    A taky že navyšuje! Kanadští rodáci předvádějí v posledních kolech skvělé výkony, což teď potvrzuje druhou brankou v krátkém rozmezí BRIAN IHNAČÁK. Hamerlík vyškrábl dorážku Zdeňka Čápa, pak si vzal puk Adam Courchaine, který chvíli počkal na pravé straně pásma. Po chvíli si všiml volného krajana Ihnačáka na levém kruhu, ten si přihrávku zpracoval a poslal přesně k bližší tyčce – 4:2! Asistence: Adam Courchaine, Zdeněk Čáp.
    35:27 Brian IHNAČÁK - 3:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    35:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tohle je pro třinecké hokejisty jasný trest za tři nevyužité přesilovky ve druhé třetině, Hradec Králové otáčí zápas a bere si zpátky vedení! V rychlém protiútoku dokázal hosty přečíslit a po přihrávce Karla Pilaře vybídl Jaroslav Kudrna od levého hrazení BRIANA IHNAČÁKA. Ten z mezikruží trefil přesně mezírku mezi betony Petera Hamerlíka – 3:2! Asistence: Jaroslav Kudrna, Karel Pilař.
    26:46 Karel PILAŘ - 2:2
     
    26:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Skvělá hokejová podívaná nám pokračuje vyrovnávací brankou Hradce Králové v ponechané výhodě! Domácí využili většího počtu hráčů k přečíslení, ve kterém ještě Hamerlík vytáhl Courchainovu střelu pár centimetrů vedle tyčky. Jenže Vašíček vrátil puk do brankoviště a důrazný KAREL PILAŘ ho pak dokázal protlačit za čáru. Jedeme zase od nuly – 2:2! Asistence: Jiří Vašíček.
    22:07 Zbyněk IRGL - 1:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    22:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Rychlý šachmat a Třinec krátce po přestávce otáčí skóre! Od modré poslal puk na branku kapitán Rostislav Klesla a před Svobodou se ho jako první ujal ZBYNĚK IRGL. Z dorážky se trefil přesně k bližší tyčce a je to 1:2! Asistence: Rosislav Klesla, Jiří Polanský.
    19:39 Kamil KREPS - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    19:39
    Třinec právě vstřelil branku!
    Pro hradecký stadion hodně studená sprcha, hosté vyrovnávají ve vlastním oslabení! Adamu Courchainovi přeskočil kotouč na obranné modré čáře hokejku a za zády mu čekal KAMIL KREPS. Okamžitě našlápl k brance a i přes drobný blok dvou soupeřů dokázal trefit přesně místo u druhé tyče – 1:1! Bez asistence.
    01:43 Adam COURCHAINE - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    01:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    To jsou věci, dnešní zápas začíná naprosto stejně jako předchozí hradecká bitva s Kometou – domácí brankou ve druhé minutě, o kterou se opět postaral ADAM COURCHAINE! Kanadský hokejista převzal kotouč od Köhlera, na levém křídle přebruslil obránce a i z velkého úhlu poslal puk přesně do bližšího vinglu Hamerlíkovy branky – 1:0! Asistence: Bedřich Köhler, Zdeněk Čáp.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 2. Courchaine (Köhler, Čáp), 27. K. Pilař (Vašíček), 36. Ihnačák (Kudrna, K. Pilař), 38. Ihnačák (Courchaine, Čáp), 51. Kudrna (Knotek) – 20. Kreps, 23. Irgl (Klesla, Polanský), 60. Polanský (Hrňa, Svačina)


    Mountfield HK: Svoboda (Pavelka) – Pláněk, Vydarený, K. Pilař, Čáp, Dietz, Vašíček, Hronek, Jank – Kudrna "C", Knotek, Dej – Köhler, Ihnačák, Courchaine – Pavlík, Troliga, Červený – Kopta, Tvrdík, R. Pilař. Trenér: Peter Draisaitl.
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Nosek, Klesla "C", Hrabal, M. Doudera, Adámek, Linhart, L. Doudera – Hrňa, Kreps, Orsava – Irgl, Polanský, Dravecký – Klepiš, Plíhal, Svačina – Rákos, Matuš, Chmielewski – Rufer. Trenér: Jiří Kalous.

    Rozhodčí: Šindler, Čech – Bláha, Špůr.

    Diváci: 5193
    bahis siteleri