Zlín – Třinec 0:3 (kon.) | Chomutov – Č. Budějovice 4:0 (kon.) | HC Plzeň – Kladno 6:3 (kon.)
Mountfield HK – Liberec 4:2 (kon.) | Vítkovice – Vsetín 8:4 (kon.) | Pardubice – Letňany 3:1 (kon.)
Olomouc – Poruba 6:2 (kon.) | Havířov – Opava 4:0 (kon.) | Slavia – Sparta 2:3 (kon.)
Jihlava – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
BK Havlíčkův Brod
Pátek 02.10.2015, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 9. kolo
Partner:
     
    59:24
    Až nyní se hosté dostali na druhou stranu před Kořenáře. Po pasu Michálka před branku poskakoval kotouč před jihlavským mužem v masce, kde jej sebrali hráči Dukly.
     
    52:16
    Jihlava si vyžádala oddechový čas.
     
    52:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se prosazují z rychlého protiútoku. Po pasu Havelky se podél pravého mantinelu prosmýkl do pásma Heinrich. Přímo od pravého mantinelu poslal přesný pas před branku na DAVIDA ČERMÁKA (4+3), který si sjel před branku a blafákem do bekhendu nedal Kulichovi šanci. Asistence: Aleš Heinrich (2+5), Oliver Havelka (0+3).
     
    51:20
    Hosté ostřelují svého soupeře ze všech možných pozic, nejvíce od modré. To je vodopád střel, který míří na Kořenáře, jenž zatím odolává.
     
    51:05
    U pravé tyče Kořenáře dostal pas nikým nehlídaný Jiří Vlach, kterému nechybělo moc k tomu, aby trefil kotout a srovnal průběžný stav zápasu.
     
    50:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Na Horáckém zimním stadionu nás čeká ještě pořádné drama. Už se zdálo, že se Vlach do svého průniku zamotal a nedostane se ke střele. Nakonec se mu to podařilo a v nepřehledné situaci před brankou doklepnul JIŘÍ KOPIC puk v pádu k pravé tyči Kořenáře. Asistence: Jiří Vlach.
     
    45:49
    Dukla právě vstřelila branku!
    JOSEFU VRÁTNÉMU (3+1) se vyplatilo, že šel za kotoučem a nevyhodnotil situaci jako ztracenou. Před útočníkem Dukly byly dva beci, účastník IIHS 2012 si hodil puk mezi ně, těsně před Kulichem jej dojel, lehce do něj "píchnul" a kus černé gumy prošel pod betony gólmana do sítě. Asistence: Jiří Slabý (1+1).
     
    42:01
    Jiří Přibyl byl ve slibné příležitosti, když se dostal mezi kruhy ke kotouči. Počkal si, srovnal si puk ke střele, ale mířil jen do zástěry Kořenáře.
     
    37:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté střílí kontaktní branku, a to hodně šťastně, když si domácí srazili kotouč před brankou do vlastní sítě. Gól je přiznán JIŘÍMU VLACHOVI. Bez asistence.
     
    37:13
    Jiří Benák předvedl dva rychlé kroky a ujel svým strážcům. Mířil mezi beton a lapačku Kořenáře, jenž jeho pokus schoval právě do lapačky.
     
    35:28
    Patrik Hrabaň vystřelil z pravé strany a jeho pokus, který byl před brankou jedním z hráčů tečován, prošel těsně vedle pravé tyče.
     
    33:47
    Oliver Havelka si odsedí dvě minuty za hrubost po tom, co David Michálek vystřelil z levého kruhu a domácí bek jej za brankou dojel. Tentokrát již oba hráči projevili zájem o pěstní souboj, který skončil dříve, než začal. Na trestnou lavici jde domácí hráč a Havlíčkův Brod bude mít první přesilovku zápasu.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    32:16
    Na obou stranách se mohlo měnit skóre. Nejprve z levého kruhu minul levý horní roh Kulicha domácí Aleš Heinrich, na druhé straně z prostoru mezi kruhy přestřelil branku Vojtěch Veverka.
     
    30:34
    V prostoru před brankou se snažil dorazit puk Tomáš Mejzlík a zřejmě zasáhl brankáře Tomáše Kulicha, což se samozřejmě nelíbilo Pavlu Hendrychovi a málem došlo na pěstní souboj, což by bylo v kategorii staršího dorostu nevídané.
     
    29:39
    Brodští nyní tlačí svého soupeře. Před Kořenářem dvakrát poskakoval kotouč, který nedokázali dopravit do sítě Hendrych, Veverka ani Holenda.
     
    27:46
    David Michálek je nejen suverénním lídrem kanadského bodování Havlíčkova Brodu, ale také nejnebezpečnější muž hostí v dnešním zápase. Nyní se prodral přes dva hráče k zakončení, při kterém byl možná lehce seknut. Přesto vystřelil a Kořenář výborným zákrokem vyrážečkou zachránil svůj tým.
     
    25:55
    V situaci dva na jednoho poslal Dominik Adam přihrávku před branku na Davida Čermáka, jenž ani nyní nepřidává svůj druhý gól dnešního zápasu, Kulich jeho pokus vyrazil.
     
    25:25
    Ostrá rána Daniela Králíčka z vrcholu levého kruhu prolétla těsně vedle vzdálenější tyče Kořenáře!
     
    23:01
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní se již domácí prosazují a jejich tlak logicky ústí v druhý gól. Nepřehledná situace před brankou se stala pro Brod osudnou, Vrátný našel JIŘÍHO SLABÉHO (1+0), jenž posílá Duklu do dvoubrankového vedení a protrhává svojí střeleckou mizérii této sezony. Asistence: Josef Vrátný (2+1), Milan Strnad (3+5).
     
    19:03
    Tomáš Mejzlík dorážel v prostoru u pravé tyče puk do branky Kulicha, ale znovu se mu to nepodařilo, byl na poslední chvíli zastaven.
     
    18:28
    Vladimír Oščádal se zblízka nedostal ke střele, měl před sebou už pouze gólmana.
     
    14:09
    David Michálek si z prostoru mezi kruhy sjel před Kořenáře, zblízka pod jeho betony puk do sítě neprotlačil.
     
    09:05
    Již to mohlo být o dva góly. Jiří Slabý posunul kotouč před branku na Josefa Vrátného, který již zakončoval do volné klece. Radovat se však nemohl, hokejkou totiž promáchl do ztracena.
     
    08:24
    Dukla právě vstřelila branku!
    Už to není pravda. Po šťastném odrazu puku napřáhl u levé tyče Kulicha ke golfáku Heinrich, jenže rána mu nesedla. Jihlava znovu vybojovala puk, Stark vypálil od modré, Adam poslal puk před branku na DAVIDA ČERMÁKA (3+3) a ten se trefil podél ležícího Kulicha do klece. Asistence: Dominik Adam (1+3), David Stark (0+1).
     
    06:29
    Obrovská šance hostí. V situaci téměř dva na nikoho si Vojtěch Veverka vyměnil mezi kruhy puk s Pavlem Hendrychem, jenž si sjel před branku a zblízka zakončil těsně vedle levé tyče Kořenáře.
     
    05:26
    Jeden z domácích hráčů posílal puk naslepo před branku, kde nebyl žádný z jeho spoluhráčů, nýbrž David Michálek. Nejproduktivnější hráč Brodu už byl blízko před brankou Kořenáře a prostor pro lepší zakončení neměl.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 9. Čermák (Adam, Stark), 24. J. Slabý (Vrátný, Strnad), 46. Vrátný (J. Slabý), 53. Čermák (Heinrich, Havelka) – 38. Vlach, 51. Kopic (Vlach)


    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Šťastný) – Huňáček, Mareš, Stark, Vála, Srnský, P. Slabý, Havelka – Oščádal, Mejzlík, Berka – Adam, Heinrich, Čermák – Strnad, J. Slabý, Vrátný – Kadleček, Jindra, Hrbatý. Trenér: Štěpán Moravec
    BK Havlíčkův Brod: Kulich (Hanák) – Hrabaň, Němec, Kopic, Polák, Lachman, Jančařík – Michálek, Vlach, Beran – Holenda, Veverka, Hendrych – Králíček, Benák, Přibyl. Trenér: Václav Adam

    Rozhodčí: Kopeček – Klouda, Zídek
    bahis siteleri