Poprad – Piešťany 3:4 (po pr.) | Banská Bystrica – Žilina 0:1 (kon.) | Zvolen – Martin 3:4 (kon.)
Trenčín – Košice 2:1 (1:0 po s.n.) | Skalica – Nitra 3:2 (kon.)
po prodl.
HK Poprad
3:4 (0:0, 1:1, 2:2 - 0:1)
ŠHK 37 Piešťany
sk Pátek 02.10.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:11
    Piešťany dali gól!
    Piešťany strieľajú gól v predĺžení z hokejky MARCELA HOLOVIČA, ktorý vystrelil od modrej čiary a puk sa dokotúľal do brány, no hlavný rozhodca si šiel ešte presný zásah potvrdiť pomocou videorozhodcu!
    Bez asistencie.
     
    59:46
    Piešťany dali gól!
    A bleskovo sa "havranom" podarilo vyrovnať! Popradskí hokejisti absolútne školácky prepadli v obrannom pásme, puk získal Ručkay, ktorý pred bránkou našiel JOZEFA BALEJA. Ten si ideálne položil Kostúra a zakončil ukážkovo!
    Asistencia: Jakub Ručkay.
     
    59:34
    Piešťany dali gól!
    Hostia znižujú vedenie a ešte sa im môže aj podariť vyrovnať! Piešťany predviedli peknú akciu v útočnom pásme. Spoza bránky nahral na ľavý kruh Holovič na Baleja. Ten najprv naznačil strelu, no potom krížnou prihrávkou pekne našiel RICHARDA FILIPA a ten tvrdou strelou prekonal Kostúra!
    Asistencie: Jozef Balej a Marcel Holovič.
     
    58:56
    Brankár Andrej Košarišťan schádza dole z ľadu. Piešťany budú hrať 35 sekúnd v power-play o dvoch hráčov!
     
    58:56
    Oddychový čas pre Piešťany!
     
    57:03
    Poprad dal gól!
    Popradčania vo vlastnom oslabení zvyšujú svoje vedenie! Hrubú chybu v obrannom pásme urobil Gachulinec, ktorý sa snažil otočiť, no spadol. Puk získal domáci LUKÁŠ HVILA, smeroval z ľavej strany sám na bránu a svoju strelu si sám aj dorazil do bránky!
    Bez asistencie.
     
    55:58
    Obojstranné vylúčenie. Rudolf Huna a Samuel Petráš dostávajú po dve minúty za hrubosť.
     
    54:30
    Matej Síkela v tejto chvíli a ani v ďalších momentoch svojmu tímu nepomôže. Na zadnom mantineli tvrdo atakoval hosťujúceho hráča a za to dostáva päť minút plus do konca zápasu za napadnutie zozadu. Na ľadovej ploche lekár spoločne so záchranármi nakladajú hráča Piešťan na nosidlá.
     
    46:07
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti strieľajú gól aj s dávkou šťastia! JAROSLAV KASÍK vyslal od modrej čiary tvrdý projektil, ktorým nastrelil hosťujúceho Richarda Filipa pred bránkoviskom a od neho sa puk odrazil priamo do bránky!
    Asistencia: Branislav Rapáč.
     
    39:19
    Kostúr sa musel mať na pozore. Jakub Ručkay z ľavého kruhu nepríjemne prihrával na Martina Fila, ktorý zakončil, no gólman Popradu zastavil puk betónom.
     
    37:38
    Poprad dal gól!
    "Kamzíci" vyrovnávajú skóre stretnutia! Fabian potiahol akciu cez stred ihriska. Na pravý kruh prihrával Rusnákovi, ktorý svojho tímového kolegu z obrany videl v medzikruží, a tak mu adresoval prihrávku. ŠTEFAN FABIAN si teda puk spracoval a strelou z tesnej blízkosti prekonal Košarišťana ku pravej žrdi!
    Asistencia: Ondrej Rusnák.
     
    28:32
    Török peknou prihrávkou na ľavé krídlo vysunul Laurisa Bajarunsa, ktorý sa dostal ku strele z kruhu a mieril takmer stopercentne presne! Jeho strela sa odrazila od priľahlej tyčky!
     
    27:13
    Krásna akcia Piešťan! Ručkay prihrávkou z ľavého kruhu posunul do medzikružia Filovi. Ten ihneď z prvej naservíroval pred bránku Tomášovi Brňákovi, no jeho zakončenie už Kostúr aj so šťastím zachytil!
     
    22:18
    Piešťany dali gól!
    Hostia využívajú presilovku a získavajú vedenie! K puku sa na modrej čiare dostal Stanislav Hudec, využil zakrytý Kostúrov výhľad a strelou do pravého horného rohu prekonal domáceho brankára!
    Asistencie: Jozef Balej a Edgars Brancis.
     
    20:20
    Hneď od úvodu budú hrať Gpresilovku hostia. Dávid Gáborčík odchádza na trestnú lavicu za nedovolené bránenie.
     
    13:01
    Bartečko vystrelil puk z ľavého kruhu, brankár Košarišťan vyrážal pred seba, kde prišiel ešte na dorážku Hvila, no dorazil iba do betónov piešťanského brankára.
     
    08:33
    Bajaruns krásnou prihrávkou z rohu klziska našiel pred bránkou Mateja Síkelu, no jeho strela z prvej šla tesne vedľa pravej žŕdky!
     
    06:17
    Kostúr svojmu tímu v tejto chvíli mierne zavaril, pretože zle rozohral a potom sa ešte pomaly presúval do brány. To sa snažil využiť Tomčák, ktorý vystrelil z pravého kruhu, avšak bránu, našťastie pre domácich, netrafil.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 38. Fabian (Rusnák), 47. Kasík (B. Rapáč), 58. Hvila – 23. S. Hudec (Balej, Brancis), 60. Filip (Balej, Holovič), 60. Balej (J. Ručkay), 65. Holovič


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Gáborčík, Malina, Kasík, Dinda, Fabian (A), Pitka, Ťavoda – Bartečko (A), Paukovček, Hvila – R. Rapáč, Rusnák, Ru. Huna (C) – Bajaruns, Síkela, B. Rapáč – Török, Toma, Štrauch
    ŠHK 37 Piešťany: Košarišťan (Rybár) – Filip (C), Gachulinec, Brňák (A), Kotaška, S. Hudec, Gipters, Hluch, Krotov – Petráš, Belluš, Šimíček – J. Ručkay, Holovič, Filo – Kučera, Brancis, Balej (A) – Hrehorčák, Tomčák, Tibenský

    Rozhodčí: D. Konc – Smrek, Kollár

    Diváci: 875
    bahis siteleri