Spišská N. Ves – Senica 7:5 (kon.) | Humenné – Trnava 5:2 (kon.) | Topoľčany – Michalovce 7:1 (kon.)
Prešov – Bardejov 5:8 (kon.) | Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Detva – Pov. Bystrica 8:3 (kon.)
konec
HC Prešov
5:8 (1:4, 4:2, 0:2)
HK Bardejov
sk Pátek 09.10.2015, 18:001. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:27
    V závere zápasu si Prešovčania zahrajú presilovú hru, na trestnú lavicu putuje Borecký.
     
    55:40
    Za seknutie si na trestnú lavicu sadá hosťujúci hráč Mikolášek. Prešovčania majú šancu skorigovať nepriaznivý výsledok zápasu.
     
    51:05
    A teraz zaznela píštalka rozhodcu, všetci na štadióne si mysleli, že bude vylúčený hosťujúci hráč na faulovaného Kohutiara. Na trestnú lavicu ale putuje domáci Richard Šechný, ktorý hral so zdvihnutou hokejkou.
     
    49:54
    Desaťminútový osobný trest dostáva aj domáci bek Briják. Nutno priznať, že rozhodcovia dnešný vypätý súboj dvoch vyspelých tímov príliš nezvládajú.
     
    49:35
    A na trestnú lavicu ku Kihoonovi pribúda aj Igor Halás, ktorý sa previnil krosčekom.
     
    48:33
    A početná výhoda domácich o jedného hráča sa končí. Nedovoleným bránením sa previnil Kihoon.
     
    47:24
    Strelec úvodneho gólu v zápase Vaško smeruje na trestnú lavicu, kde si odpyká dvojminútový trest za hákovanie.
     
    39:33
    Fajčák si na trestnú lavicu sadá za hrubosť. Bardejovčania budú v záverečných sekundách druhej tretiny a v úvode tretieho dejstva hrať presilovú hru.
     
    33:32
    Zadák Bardejova Pichnarčík za svoj likvidačný faul dostal trest 5 minút plus do konca zápasu a už opúšťa trestnú lavicu a odchádza pod sprchy.
     
    27:34
    Bardejov teraz bude mať šancu odskočiť súperovi na rozdiel dvoch gólov. Za podrazenie si na trestnú lavicu sadá Alexander Valentín.
     
    20:53
    Marek Borecký je vylúčený za faulovanie, Prešovčanom by rýchly gól v druhej tretine pomohol dostať sa späť do zápasu.
     
    16:37
    A na trestnú lavicu si za podrazenie sadá hosťujúci hráč Ondrej Gmitter. Prešov dostáva v závere prvej tretiny ďalšiu šancu na strelenie kontaktného gólu.
     
    14:25
    Na trestnú lavicu si sadá najproduktívnejší hráč I. ligy Jakub Linet, ktorý je vylúčený za hákovanie. Prešovčania dostávajú šancu na strelenie kontaktného gólu.
     
    10:15
    Hlavný rozhodca Kalina posiela na lavicu hanby Potočka za hru vysokou hokejkou.
     
    06:42
    A Juraj Dancsák je teraz vylúčený na dve minúty, rozhodcovia sa po dlhšom radení rozhodli, že sa bude vhadzovať po pravici Martona, o malú chvíľu sa bude pokračovať v hre.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 5. Halás (Tkáč, Prokop), 22. Prokop (Tkáč, Halás), 28. Prokop (Halás, Tkáč), 36. Kohutiar (Kihoon, Halás), 39. Dancsák (Briják, Prokop) – 4. Vaško (Mikolášek, Linet), 11. Kalináč (Mikolášek, Pichnarčík), 13. Gmitter (Takáč), 19. Kalináč (Takáč, Gmitter), 30. Solomončak (Cútt, Valjent), 39. Gmitter (Linet), 48. Šimčák (Markuš, Polaček), 50. Linet (Polaček, Vaško)


    HC Prešov: Marton (13. Němec) – Kihoon, Obšut, Novický, Tkáč, Briják, Valentín, Tartaľ, Nitriansky – Fajčák, Šechný, Dancsák – Halás, Prokop, Kohutiar – Chalupa, Kivader, Potoček – Horvath, Horvát, Ferenc. Tréner: Ján Vodila
    HK Bardejov: Andreanin (36. Sabol) – Pichnarčík, Takáč, Loydl, Všetečka, Polaček, Bednár, Mojdis, Valjlent – Gmitter, Kalináč, Šimčák – Borecký, Cútt, Solomončak – Vaško, Linet, Mikolášek – Česelka, Markuš. Tréner: Anton Tomko

    Rozhodčí: Kalina – Riš, Janiga
    bahis siteleri