Spišská N. Ves – Senica 7:5 (kon.) | Humenné – Trnava 5:2 (kon.) | Topoľčany – Michalovce 7:1 (kon.)
Prešov – Bardejov 5:8 (kon.) | Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Detva – Pov. Bystrica 8:3 (kon.)
konec
HC Prešov
5:8 (1:4, 4:2, 0:2)
HK Bardejov
sk Pátek 09.10.2015, 18:001. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:27
    V závere zápasu si Prešovčania zahrajú presilovú hru, na trestnú lavicu putuje Borecký.
     
    55:40
    Za seknutie si na trestnú lavicu sadá hosťujúci hráč Mikolášek. Prešovčania majú šancu skorigovať nepriaznivý výsledok zápasu.
     
    54:59
    Ondrej Gmitter ale poskytnutú šancu nevyužil a jeho strelecký pokus zo shootoutu smeroval mimo bránu.
     
    54:59
    A rozhodca nariaďuje trestné strieľanie! Prešovčania sa dopustili nedovoleného bránenia vo vyloženej streleckej šanci.
     
    51:05
    A teraz zaznela píštalka rozhodcu, všetci na štadióne si mysleli, že bude vylúčený hosťujúci hráč na faulovaného Kohutiara. Na trestnú lavicu ale putuje domáci Richard Šechný, ktorý hral so zdvihnutou hokejkou.
     
    49:54
    Desaťminútový osobný trest dostáva aj domáci bek Briják. Nutno priznať, že rozhodcovia dnešný vypätý súboj dvoch vyspelých tímov príliš nezvládajú.
     
    49:54
    Bardejov dal gól!
    A ukážkovou presilovou akciou sa teraz prezentovali hosťujúci hráči. Polaček krížnou prihrávkou našiel Lineta, ktorý mal dostatok času na spracovanie puku a bez väčších problémov posiela puk do prešovskej brány.
     
    49:35
    A na trestnú lavicu ku Kihoonovi pribúda aj Igor Halás, ktorý sa previnil krosčekom.
     
    48:33
    A početná výhoda domácich o jedného hráča sa končí. Nedovoleným bránením sa previnil Kihoon.
     
    47:24
    Strelec úvodneho gólu v zápase Vaško smeruje na trestnú lavicu, kde si odpyká dvojminútový trest za hákovanie.
     
    47:10
    Bardejov dal gól!
    A Bardejov teraz predviedol ukážkový protiútok. Filip ŠIMČÁK, ktorý zužitkoval skvelú prihrávku Markuša pred bránu a Bardejov získava necelých trinásť minút pred koncom zápasu dvojgólové vedenie.
     
    39:33
    Fajčák si na trestnú lavicu sadá za hrubosť. Bardejovčania budú v záverečných sekundách druhej tretiny a v úvode tretieho dejstva hrať presilovú hru.
     
    38:32
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    No aj to stačilo Prešovčanom na kontaktný gól. Presadiť sa dokázal Juraj DANCSÁK, ktorý prepasíroval puk do brány medzi betóny gólmana Sabola.
     
    38:11
    Bardejov dal gól!
    No teraz domácich divákov schladil Ondrej GMITTER, ktorý sa zmocnil puku v útočnom pásme, bleskovo si nakorčuľoval pred Němca a backhandovým blafákom prinavracia Bardejovu dvojgólové vedenie.
     
    36:37
    Němcovi sa pri rozohrávke skĺzol puk z čepele, Cútt mohol zakončovať do poloprázdne brány, no brankár Prešova dokázal napraviť svoju chybu a krásnym akrobatickým zákrokom teraz zneškodnil veľkú šancu hostí v oslabení.
     
    35:12
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Jaroslav Obšut teraz napriahol od modrej, jeho strela skončila len na tieniacom hráčovi, k puku sa dostal útočník Branislav Kohutiar, ktorému strela z otočky vôbec nevyšla, no napriek tomu prekĺzla Andreaninovi medzi betónmi a domáci strieľajú kontaktný gól!
     
    33:32
    Zadák Bardejova Pichnarčík za svoj likvidačný faul dostal trest 5 minút plus do konca zápasu a už opúšťa trestnú lavicu a odchádza pod sprchy.
     
    31:16
    A Fajčák teraz mohol zužitkovať chybu Andreanina za bránou, dostal sa k puku, chcel spoza brány zakončiť do opustenej brány, no Pichnarčík ho natlačil na bránu a nedovolil mu zakončiť.
     
    29:36
    Bardejov dal gól!
    Aby toho nebolo málo. Na druhej strane sa strelecky presadili Bardejovčania, ktorí strieľajú svoj piaty gól v zápase zásluhou Solomončaka.
     
    27:34
    Bardejov teraz bude mať šancu odskočiť súperovi na rozdiel dvoch gólov. Za podrazenie si na trestnú lavicu sadá Alexander Valentín.
     
    27:11
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Nedáš-dostaneš. Prešovčania založili rýchlu akciu, strela z pravej strany z hokejky Igora Halása ešte nebola úspešná. Andreanin ale puk len vyrazil pred seba a z druhej strany nabiehajúci Juraj PROKOP nemal problém skórovať do poloprázdnej brány.
     
    26:49
    Vo výbornej šanci sa teraz ocitol kanonier Linet, no jeho pokus zneškodnil krásnym zákrokom Karel Němec, ktorý predviedol parádny zákrok.
     
    22:05
    Kihoon teraz napriahol od modrej, jeho strela bola zblokovaná, puku sa zmocnil Chalupa, no jeho strelu vykryl Andreanin a skóre ostáva nezmenené.
     
    21:03
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    A presný zásah prichádza bezprostredne po buly. Po deviatich sekundách v početnej výhode Prešov zásluhou Juraja PROKOPA strieľa gól po tom, čo od modrej prízemnou strelou prepálil všetko, čo mu stálo v ceste.
     
    20:53
    Marek Borecký je vylúčený za faulovanie, Prešovčanom by rýchly gól v druhej tretine pomohol dostať sa späť do zápasu.
     
    20:39
    Fajčák sa teraz ocitol v dobrej streleckej príležitosti, no jeho strela z medzikružia napokon skončila mimo bardejovskej brány.
     
    18:54
    Bardejov dal gól!
    Práve naopak. Gól vidíme na druhej strane. Strelecky sa presadil Martin KALINÁČ, ktorého strela po ľade medzi betóny brankára Nemca prekvapila všetkých hráčov vrátane prešovského brankára.
     
    16:37
    A na trestnú lavicu si za podrazenie sadá hosťujúci hráč Ondrej Gmitter. Prešov dostáva v závere prvej tretiny ďalšiu šancu na strelenie kontaktného gólu.
     
    14:25
    Na trestnú lavicu si sadá najproduktívnejší hráč I. ligy Jakub Linet, ktorý je vylúčený za hákovanie. Prešovčania dostávajú šancu na strelenie kontaktného gólu.
     
    12:51
    Bardejov dal gól!
    Potoček už naskočil na ľad a z blízkosti trestnej lavice sa prizeral na to, ako Ondrej GMITTER strieľa ďalší gól do prešovskej siete. Jeho strela z ľavej strany našla miesto medzi betónmi brankára Martona a vyhnala ho z brány.
     
    10:42
    Bardejov dal gól!
    A po niekoľkých sekundách Bardejov využíva početnú výhodu. Martin KALINÁČ sa ocitol sám pred Martonom, zamiešal pukom a jeho backhandový blafák mu vyšiel dokonale, Bardejov sa opäť dostáva do vedenia.
     
    10:15
    Hlavný rozhodca Kalina posiela na lavicu hanby Potočka za hru vysokou hokejkou.
     
    06:42
    A Juraj Dancsák je teraz vylúčený na dve minúty, rozhodcovia sa po dlhšom radení rozhodli, že sa bude vhadzovať po pravici Martona, o malú chvíľu sa bude pokračovať v hre.
     
    04:38
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Tentoraz to ale najproduktívnejšiemu prešovskému útočníkovi vyšlo. Jeho náprah z vrcholu pravého kruhu slávil úspech, Prešov vyrovnáva na 1:1.
     
    03:43
    Bardejov dal gól!
    V útočnom snažení teraz sledujeme Bardejovčanov, ktorí po peknej akcii otvárajú skóre zápasu zásluhou Filipa VAŠKA, ktorý sa ocitol osamotený pred Martonom a bakchandom poslal puk za jeho chrbát.
     
    00:30
    Šimčák teraz zužitkoval výbornú prácu Kalináča pred bránou a snažil sa zasunúť puk do brány Prešova, no Marton si na jeho úmysel dal pozor.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 5. Halás (Tkáč, Prokop), 22. Prokop (Tkáč, Halás), 28. Prokop (Halás, Tkáč), 36. Kohutiar (Kihoon, Halás), 39. Dancsák (Briják, Prokop) – 4. Vaško (Mikolášek, Linet), 11. Kalináč (Mikolášek, Pichnarčík), 13. Gmitter (Takáč), 19. Kalináč (Takáč, Gmitter), 30. Solomončak (Cútt, Valjent), 39. Gmitter (Linet), 48. Šimčák (Markuš, Polaček), 50. Linet (Polaček, Vaško)


    HC Prešov: Marton (13. Němec) – Kihoon, Obšut, Novický, Tkáč, Briják, Valentín, Tartaľ, Nitriansky – Fajčák, Šechný, Dancsák – Halás, Prokop, Kohutiar – Chalupa, Kivader, Potoček – Horvath, Horvát, Ferenc. Tréner: Ján Vodila
    HK Bardejov: Andreanin (36. Sabol) – Pichnarčík, Takáč, Loydl, Všetečka, Polaček, Bednár, Mojdis, Valjlent – Gmitter, Kalináč, Šimčák – Borecký, Cútt, Solomončak – Vaško, Linet, Mikolášek – Česelka, Markuš. Tréner: Anton Tomko

    Rozhodčí: Kalina – Riš, Janiga
    bahis siteleri