Spišská N. Ves – Senica 7:5 (kon.) | Humenné – Trnava 5:2 (kon.) | Topoľčany – Michalovce 7:1 (kon.)
Prešov – Bardejov 5:8 (kon.) | Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Detva – Pov. Bystrica 8:3 (kon.)
konec
HC Prešov
5:8 (1:4, 4:2, 0:2)
HK Bardejov
sk Pátek 09.10.2015, 18:001. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:54
    Bardejov dal gól!
    A ukážkovou presilovou akciou sa teraz prezentovali hosťujúci hráči. Polaček krížnou prihrávkou našiel Lineta, ktorý mal dostatok času na spracovanie puku a bez väčších problémov posiela puk do prešovskej brány.
     
    47:10
    Bardejov dal gól!
    A Bardejov teraz predviedol ukážkový protiútok. Filip ŠIMČÁK, ktorý zužitkoval skvelú prihrávku Markuša pred bránu a Bardejov získava necelých trinásť minút pred koncom zápasu dvojgólové vedenie.
     
    38:32
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    No aj to stačilo Prešovčanom na kontaktný gól. Presadiť sa dokázal Juraj DANCSÁK, ktorý prepasíroval puk do brány medzi betóny gólmana Sabola.
     
    38:11
    Bardejov dal gól!
    No teraz domácich divákov schladil Ondrej GMITTER, ktorý sa zmocnil puku v útočnom pásme, bleskovo si nakorčuľoval pred Němca a backhandovým blafákom prinavracia Bardejovu dvojgólové vedenie.
     
    35:12
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Jaroslav Obšut teraz napriahol od modrej, jeho strela skončila len na tieniacom hráčovi, k puku sa dostal útočník Branislav Kohutiar, ktorému strela z otočky vôbec nevyšla, no napriek tomu prekĺzla Andreaninovi medzi betónmi a domáci strieľajú kontaktný gól!
     
    29:36
    Bardejov dal gól!
    Aby toho nebolo málo. Na druhej strane sa strelecky presadili Bardejovčania, ktorí strieľajú svoj piaty gól v zápase zásluhou Solomončaka.
     
    27:11
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Nedáš-dostaneš. Prešovčania založili rýchlu akciu, strela z pravej strany z hokejky Igora Halása ešte nebola úspešná. Andreanin ale puk len vyrazil pred seba a z druhej strany nabiehajúci Juraj PROKOP nemal problém skórovať do poloprázdnej brány.
     
    21:03
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    A presný zásah prichádza bezprostredne po buly. Po deviatich sekundách v početnej výhode Prešov zásluhou Juraja PROKOPA strieľa gól po tom, čo od modrej prízemnou strelou prepálil všetko, čo mu stálo v ceste.
     
    18:54
    Bardejov dal gól!
    Práve naopak. Gól vidíme na druhej strane. Strelecky sa presadil Martin KALINÁČ, ktorého strela po ľade medzi betóny brankára Nemca prekvapila všetkých hráčov vrátane prešovského brankára.
     
    12:51
    Bardejov dal gól!
    Potoček už naskočil na ľad a z blízkosti trestnej lavice sa prizeral na to, ako Ondrej GMITTER strieľa ďalší gól do prešovskej siete. Jeho strela z ľavej strany našla miesto medzi betónmi brankára Martona a vyhnala ho z brány.
     
    10:42
    Bardejov dal gól!
    A po niekoľkých sekundách Bardejov využíva početnú výhodu. Martin KALINÁČ sa ocitol sám pred Martonom, zamiešal pukom a jeho backhandový blafák mu vyšiel dokonale, Bardejov sa opäť dostáva do vedenia.
     
    04:38
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Tentoraz to ale najproduktívnejšiemu prešovskému útočníkovi vyšlo. Jeho náprah z vrcholu pravého kruhu slávil úspech, Prešov vyrovnáva na 1:1.
     
    03:43
    Bardejov dal gól!
    V útočnom snažení teraz sledujeme Bardejovčanov, ktorí po peknej akcii otvárajú skóre zápasu zásluhou Filipa VAŠKA, ktorý sa ocitol osamotený pred Martonom a bakchandom poslal puk za jeho chrbát.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 5. Halás (Tkáč, Prokop), 22. Prokop (Tkáč, Halás), 28. Prokop (Halás, Tkáč), 36. Kohutiar (Kihoon, Halás), 39. Dancsák (Briják, Prokop) – 4. Vaško (Mikolášek, Linet), 11. Kalináč (Mikolášek, Pichnarčík), 13. Gmitter (Takáč), 19. Kalináč (Takáč, Gmitter), 30. Solomončak (Cútt, Valjent), 39. Gmitter (Linet), 48. Šimčák (Markuš, Polaček), 50. Linet (Polaček, Vaško)


    HC Prešov: Marton (13. Němec) – Kihoon, Obšut, Novický, Tkáč, Briják, Valentín, Tartaľ, Nitriansky – Fajčák, Šechný, Dancsák – Halás, Prokop, Kohutiar – Chalupa, Kivader, Potoček – Horvath, Horvát, Ferenc. Tréner: Ján Vodila
    HK Bardejov: Andreanin (36. Sabol) – Pichnarčík, Takáč, Loydl, Všetečka, Polaček, Bednár, Mojdis, Valjlent – Gmitter, Kalináč, Šimčák – Borecký, Cútt, Solomončak – Vaško, Linet, Mikolášek – Česelka, Markuš. Tréner: Anton Tomko

    Rozhodčí: Kalina – Riš, Janiga
    bahis siteleri