Schalke – Hertha 2:1 (kon.) | Wolfsburg – Hoffenheim 4:2 (kon.) | Hamburg – Leverkusen 0:0 (kon.)
Augsburg – Darmstadt 0:2 (kon.) | W. Brémy – Bayern 0:1 (kon.) | Frankfurt – Mönchengladbach 1:5 (kon.)
konec
Eintracht Frankfurt
1:5 (1:1)
Borussia Mönchengladbach
Sobota 17.10.2015, 18:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Německá Bundesliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
    90. André HAHN - 1:5
     
    90
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Debakl a naprostá dominance Mönchengladbachu ve druhém poločase! Na hranici vápna se dostal k míči Havard Nordveit, který vylepšil pozici pro ANDRÉ HAHNA, který už měl pozici jednoduchou!
     
    85
    Další hostující hrdina odchází ze hřiště! Mahmoud Dahoud podává v nové sezóně parádní výkony, a říká si o pozvánku od Joachima Löwa do reprezentace! Dnes má na svém kontě 1+1 + vybojovanou penaltu! Na jeho místo přichází Havard Nordveit!
    83. André HAHN - 1:4
     
    83
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Ke značce pokutového kopu se postavil střídající ANDRÉ HAHN, který zvolil stejnou stranu jako v prvním poločase Meier, a vyplatilo se. Hradecký skočil na druhou stranu, a mladý německý záložník mohl běžet slavit svou branku k sektoru fanoušků Gladbachu!
    82. Zákrok Russe na Dahouda
     
    82
    Na levé straně se krásně uvolnil Ibrahima Traoré, který poslal přihrávku pro Mahmouda Dahouda, kterého však zastavil nedovoleným zákrokem Marco Russ, a je z toho penalta!
     
    80
    Na druhé straně rozdal další parádní přihrávku Mahmoud Dahoud, který vysunul André Hahna. S ním se však výborně vrátil stoper Russ, který sice poslal německého záložníka k zemi, nicméně to provedl čistým způsobem!
     
    77
    Další žlutou kartu z domácího celku dostává střídající Timothy Chandler, který poslal k zemi Ibrahimu Traorého. Následné standardní situace se ujal právě Traorého, jehož centr skončil v náruči Hradeckého.
     
    76
    André Schuber provádí své druhé střádání v tomto zápase! Své působení na trávníku ukončil brazilský střelec Raffael, který zaznamenal dvě branky! Na jeho místo přichází na závěr tohoto utkání André Hahn!
     
    66
    Své první střídání v tomto utkání provádí také hostující Mönchengladbach! Ze hřiště odchází Julian Korb, kterého nahrazuje Tony Jantschke. Německý obránce se postupně vrací po zranění.
     
    64
    Domácí fotbalisté teď situaci vůbec, ale vůbec nezvládají! Střídající Stefan Aigner došlápl na nohu Oscara Wendta, který je naštěstí v pořádku, nicméně to mohlo dopadnou o dost hůře! Aigner za svůj zákrok dostává žlutou kartu!
     
    62
    Haris Seferović teď předvedl pěkný hokejový bodyček v souboji s Julianem Korbem. Hlavní sudí si nechal poradit od pomezního, a následně udělil žlutou kartu. Švýcarský útočník si to poté chtěl vyřešit s hlavním rozhodčím, avšak ho odtáhl krajan Xhaka.
     
    60
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Luc Castaignos, přichází Stefan Aigner.
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Marc Stendera, přichází Constant Djakpa.
     
    59
    Velkou šanci na snížení měl na druhé straně Oczipka, který vypálil ze střední vzdálenosti. Jeho střela však mířila mimo! Následně dostává žlutou kartu Julian Korb za zákrok v souboji s Stenderou.
    57. RAFFAEL - 1:3
     
    57
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Teď už to Gladbachu vyšlo, a hostující celek se dostává do dvoubrankového vedení, a výrazně se přibližuje pátému vítězství v řadě! Lars Stindl krásně uvolnil Mahmouda Dahouda, který poslal parádně načasovanou přihrávku pro RAFFAELA, ten si už věděl rady, a poslal míč přesně k tyči!
    54. Johnson trefil tyč, a Stindl mířil těsně mimo!
     
    54
    Neuvěřitelný tlak teď má hostující Borussia! Mahmoud Dahoud poslal parádní přihrávku do úniku pro Fabiana Johnsona, který však trefil pouze tyč! Následně se míč odrazil na nohu Larse Stindla, který však mířil těsně mimo! Dorážet nemohl Johnson, neboť se nacházel v ofsajdu!
     
    52
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Aleksandar Ignjovski, přichází Timothy Chandler.
    51. Mahmoud DAHOUD - 1:2
     
    51
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Gladbach vstoupil do druhého poločasu skvěle, a dostává se opět do vedení! Na levém křídle zvládl souboj s Ignjovskim Oscar Wendt, který následně dostal míč do středu, kam si naběhl MAHMOUD DAHOUD, jehož rána byla tečovaná, a zamířila přesně k tyči!
    48. Lars Stindl trefil pouze břevno
     
    48
    Tak to byla obrovská šance hostujícího celku! Ve středu hřiště se uvolnil Mahmoud Dahoud, kterého následně poslal k zemi jeden z domácích hráčů, nicméně míč se dostal na kopačku Larse Stindla, jehož následnou střelu zastavilo břevno! Dorážku Raffaela vyrazil Hradecký, brazilský útočník se však nacházel v ofsajdu!
    44. Měla přijít červená karta?
     
    44
    Dalším nedovoleným zákrokem se provinil také Raffael, který si počínal nedovoleně v souboji s Alexanderem Ignjovskim. Německému obránci následně ruply nervy, a "dupnul" na kopačku Raffaela. Myslím, že za tento zákrok se v Premier League už dávala také červená karta ...
     
    32
    První žlutou kartu dnešního zápasu udělil hlavní rozhodčí Florian Meyer hostujícímu Larsu Stindlovi, který se ve středu hřiště prezentoval hodně ostrým zákrokem v souboji se Stenderou.
    29. Alexander MEIER - 1:1
     
    29
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    K exekuci pokutového kopu se postavil ALEXANDER MEIER, který poslal míč přesně k tyči, a nedal Sommerovi žádnou šanci! Švýcarský reprezentační brankář sice vystihl stranu, avšak na míč nedosáhl!
    28. Zákrok Yanna Sommera v souboji s Castaignosem
     
    28
    Álvaro Domínguez pokazil zpáteční přihrávku, a jeho chybu musel napravovat Yann Sommer, který však byl u míče později, a poslal k zemi Luca Castiagnose. Následuje penalta a žlutá pro Sommera!
    22. Velká šance Granita Xhaky, který mířil těsně mimo
     
    22
    Rohového kopu se ujal Lars Stindl, který poslal míč k Wendtovi, který svým přetaženým centrem našel na zadní tyči Raffaela. Ten připravil míč pro Granita Xhaku, jehož přízemní střela skončila těsně mimo!
    16. RAFFAEL - 0:1
     
    16
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Gladbach se dostává do vedení, a potvrzuje zlepšené výkony z posledních zápasů i po reprezentační pauze! Parádní centr na pravou stranu dostal Traoré, který postupoval do středu, následně našel ve vápně Larse Stindla, jehož střelu ješět Hradecký vyrazil. Na dorážku RAFFAELA byl však finský brankář krátký!
     
    3
    První nedovolený zákrok má na svědomí hostující Mahmoud Dahoud, který poslal k zemi Stenderu. Exekuce následné standardní situace se ujal právě Stendera, který to zkusil přímo, nicméně trefil pouze rukavice Yanna Sommera!

    Jan Havlovic

    Branky: 29. Meier (pen.) – 16. Raffael, 51. Dahoud (Wendt), 57. Raffael (Dahoud), 83. Hahn (pen.), 90. Hahn (Nordtveit)

    Karty:   62. Seferović (FRN), 64. Aigner (FRN), 77. Chandler (FRN), 82. Russ (FRN) – 32. Stindl (MNC), 59. Korb (MNC)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 4:9. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 5:4. Fauly: 13:13.
    Eintracht Frankfurt: Hradecky – Ignjovski (52. Chandler), Abraham, Russ, Oczipka – Flum, Reinartz, Stendera (60. Djakpa) – Meier (C) – Seferović, Castaignos (60. Aigner).
    Náhradníci: Lindner – Waldschmidt, Aigner, Zambrano, Djakpa, Chandler, Medojević.

    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Korb (66. Jantschke), Christensen, Á. Domínguez, Wendt – Traoré, Dahoud (85. Nordtveit), Xhaka (C), Johnson – Stindl, Raffael (76. Hahn).
    Náhradníci: Sippel – Brouwers, Nordtveit, Jantschke, Drmić, Hahn, T. Hazard.

    Rozhodčí: Florian Meyer – Henschel, Bornhorst (vš. Německo)
    bahis siteleri