Standard – Westerlo 1:2 (kon.) | Lokeren – Leuven 1:2 (kon.) | Waasland-Beveren – Genk 0:1 (kon.)
Mechelen – Sint-Truiden 3:0 (kon.)
konec
YR KV Mechelen
3:0 (1:0)
Sint-Truiden VV
Sobota 17.10.2015, 20:30 • Argos Oil Stadion Achter de Kazerne, Mechelen • Belgická Jupiler Pro League • 11. kolo
     
    Dnešní utkání je u konce! Do dnešního zápasu vstoupil daleko lépe YR KV Mechelen, který se dostal do vedení již ve dvanácté minutě, kdy se z penalty prosadil Kosanovič. Ve druhém poločase navýšil domácí vedení Matthys, což byl možná rozhodující moment utkání, neboť Sint-Truiden se již zpět do hry dostat nedokázalo. Po druhé brance byla hra velmi vyrovnaná, nicméně v 78. minutě se ještě prosadil domácí Hanni, který upravil na konečných 3:0!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (22:26:09)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Domácí stoper Vanlerberghe se pokoušel najít dlouhým centrem za obranou střídajícího Veselinoviće. Srbský záložník však míč na hrací ploše nestihl.
     
    90+1
    Mechelen se pokouší dohrát utkání v klidu, a kombinuje na vlastní polovině. Hráči Sint-Truidenu se však ještě pokouší napadat.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby! O výsledku je však rozhodnuto ...
     
    88
    Sint-Truiden vybojoval rohový kop, kterého se ujal Schoofs. Obrana Mechelnu jeho centr odvrátila, nicméně na trávniku zůstal ležet Vanlerberghe, který je ošetřován.
     
    87
    Ve vápně Mechelenu si udělal prostor Edmilson Junior, který porvdil, že je v dnešním utkání velmi aktivní. Střela brazilského středopolaře však mířila mimo branku!
     
    86
    Utkání se již spíše dohrává, neboť domácí kontrolují hru na vlastní polovině, a vpřed se rozhodně nikterak neženou!
     
    84
    Edmilson Junior dokázal uvolnit hostujícího Momiho, který se dostal z hranice vápna ke střele. Gillet byl však pozorný, a jeho střelecký pokus lapil!
     
    83
    Velmi ostrý nedovolený zákrok předvedl ve středu hřiště domácí Verdier, který poslal k zemi Schoofse. Hostující celek velmi rychle rozehrává.
     
    82
    Střídání v týmu YR KV Mechelen: ze hřiště odchází Kosanovič, přichází Satli.
     
    81
    Aktivní domácí celek kombinoval na útočné polovině, nicméně do zakončení se nedostal. Matthys však alespoň vybojoval rohový kop!
     
    80
    Mechelen navíc po třetí brance kontroluje hru na vlastní polovině. Hostující celek se snaží, nicméně si je vědom, že dohnat tříbrankovou ztrátu již bude hodně obtížné!
    78. Sofiane HANNI - 3:0
     
    78
    Mechelen právě vstřelil branku!
    Domácí celek se prosazuje potřetí, a je pravděpodobně rozhodnuto! Krásnou akci ve středu hřiště předvedl SOFIANE HANNI, který prošel mezi protihráči, a jeho následná střela zapadla přesně k tyči!
     
    77
    Sint-Truiden uklidnil situaci na vlastní polovině, a následně se postupnou kombinaci přesunul na útočnou polovinu, kde kombinuje.
     
    75
    Hostující celek se pokouší snížit, nicméně v posledních minutách je aktivnější Mechelen. Ze střední vzdálenosti vypálil Cissé, který však trefil pouze Fernandese, a bude z toho rohový kop.
     
    74
    Střídající Claes se pokoušel dostat středem hřiště do vápna, nicméně jeho postup zastavil čistým způsobem Edmilson Junior, který se skvěle vrátil.

    Jan Havlovic

    Branky: 12. Kosanovič, 54. Matthys, 78. Hanni

    Karty:   58. Kosanović (MEC) – 42. Boli (SIT)


    YR KV Mechelen: Gillet – Mathys, Vanlerberghe, De Witte, Kosanović, Volkov – Rits (52. Petter), Cissé – Veselinović, Hanni – Verdier
    Náhradníci: Paulussen, Satli, Leal, Wolski, De Petter, Coosemans, Claes

    Sint-Truiden VV: Dutoit – Bagayoko, Ruben Fernandes, Erichot, Rherras – Agban – Edmilson Junior, Cuevas, Schoofs, Ono – Boli
    Náhradníci: De Winter, Alfonso Artabe, Momi, Schils, Nirisarike, Rodríguez, Gerits

    Rozhodčí: Van de Velde – Dens, Walschap (vš. Belgie)
    bahis siteleri