Chabarovsk – CSKA Moskva 3:2 (kon.) | Vladivostok – Čerepovec 1:4 (kon.) | Novokuzněck – N.Novgorod 3:4 (po pr.)
Novosibirsk – Minsk 2:3 (po pr.) | Dynamo Moskva – Omsk 2:1 (po pr.) | Viťaz – Barys 4:3 (1:0 po s.n.)
HC Slovan – Chanty-Mansijsk 6:0 (kon.) | Záhřeb – Jekatěrinburg 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Sibir Novosibirsk
2:3 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:1)
HC Dinamo Minsk
Sobota 17.10.2015, 13:30 • Ice Sports Palace Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní zápas je u konce! HK Sibir Novosibirsk v domácím prostředí prohrál s HC Dinamo Minsk 2:3 po prodloužení!

    První třetina dnešního duelu nabídla vemi rychlý a pohledný hokej. Začátek zápasu vyšel lépe domácímu celku, který byl velmi aktivní, a již v sedmé minutě se dočkal úvodní branky. Od modré pálil Menšikov, jehož střela se odrazila do vzduchu, a pohotový Sergej Šumakov dorazil kotouč do branky. Poté mělo Dinamo přesilovou hru, a většinu času kombinovalo v útočném pásmu. Překonat českého brankáře se však běloruskému celku nepodařilo!

    Druhá třetina nabídla velmi povedený výkon běloruského Dinama, který byl jednoznačně lepší, a již v 25. minutě zaslouženě vyrovnal. Nahození Nicka Bailena se odrazilo přímo na hokejku Dmitrije Meleška, který již neměl problém poslat kotouč do opuštěné branky! Ve druhé polovině třetiny mělo Dinamo velký tlak, nicméně do vedení se nedostalo.

    Třetí třetina nabídla celkem dvě branky! V 54. minutě se dostal ve středním pásmu ke kotouči hostující Artur Gavrus, který vypálil přesně k tyči, a Salák byl na jeho střelu krátký! Tři minuty před koncem však domácí celek dokázal srovnat na 2:2, když přesilovou hru využil Alexej Kopejkin!

    V prodloužení nakonec rozhodl o vítězství Dinama po velké chybě Šumakova hostující Nikita Komarov!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Alexander Salák (SIB) – 30 zásahů, úspěšnost 90,91%
    Tomáš Vincour (SIB) – 0+0, 1 střela, TOI – 16:12

    Lukáš Krajíček (MIN) – 0+0, 1 střela, TOI – 19:52

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (15:44:58)
     
    Konec zápasu.
    Nikita KOMAROV - 2:3
     
    62:26
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    A máme rozhodnuto! V obraně předvedl fatální chybu Sergej Šumakov, který nedokázal odpálit kotouč, a daroval ho NIKITU KOMAROVI, který prostřelil Saláka, a rozhoduje o vítězství běloruského Dinama! Bez asistence.
     
    62:03
    V prodloužení je zase velmi aktivní Sibir! Další velkou šanci si připravil Alexej Kopejkin, který nebezpečně pálil z pravé strany, avšak minul!
     
    61:32
    Maxim Šalunov projel útočným pásmem, a křížnou přihrávkou našel Menšikova, jehož tvrdou ránu vyrazil Lalande do rohu kluziště!
     
    60:49
    Na druhé straně mohl rozhodnout Fjodor Beljakov, který dostal přihrávku za obranu od Ridderwalla. Ruský obránce však na Lalandeho nevyzrál!
     
    60:26
    Model tři na tři to sice není, nicméně hned na začátku prodloužení se dostal ke střele z levé strany Nick Bailen, který však Saláka nepřekonal!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina nabídla celkem dvě branky! V 54. minutě se dostal ve středním pásmu ke kotouči hostující Artur Gavrus, který vypálil přesně k tyči, a Salák byl na jeho střelu krátký! Tři minuty před koncem však domácí celek dokázal srovnat na 2:2, když přesilovou hru využil Alexej Kopejkin!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:36
    Při rozehrávce zaváhal Menšikov, který nabídl kotouč Kaljužnému, který však zaváhání ruského beka nedokázal využít!
     
    59:09
    V útočném pásmu domácích se ke střele dostal hostující Alexander Pavlovič, jehož střelecký pokus byl však zablokován.
     
    58:37
    Rozehrávka běloruského celku se vůbec nevydařila, a kotouč skončil na zakázaném uvolnění. Vhazování před brankou Lalandeho!
     
    57:54
    Dinamo se dvě minuty před koncem řádné hrací doby dostává do kombinace v útočném pásmu, a pokouší se dostat do zakončení.
     
    56:59
    Domácí celek mohl ještě skóre otočit! Z pravé strany nebezpečně vypálil Šumakov, nicméně Lalande kotouč vyrazil. Následně nebezpečně dorážel Sannikov, nicméně nemířil přesně§
    Alexej KOPEJKIN - 2:2
     
    56:07
    Sibir právě vstřelil branku!
    Sibir nakonec využívá přesilovou hru, a srovnává na 2:2! V pravém rohu kluziště dostal kotouč David Ullström, který lehce obešel Krajíčka, nicméně jeho následně zakončení vyrazil Lalande. Pohotový ALEXEJ KOPEJKIN však poslal kotouč za záda běloruského brankáře! Asistence: David Ullström

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 7. Šumakov (Sannikov, Menšikov), 57. Kopejkin (Ullström) – 25. Meleško (Bailen), 54. Gavrus, 63. Komarov


    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Bespalov) – Menšikov, Ignatovič, Alexejev, Gimajev, Verešagin, Ibragimov, Beljakov – Šumakov, Sannikov, Fefelov – Bobrov, Okulov, Vorošilo – Ridderwall, Ullström, Vicnour – Gubin, Kopejkin (C), Šalunov
    HC Dinamo Minsk: Lalande (Milčakov) – Šinkevič (A), Bailen, Lisovec, Krajíček (A), Gunderson, Usenko, Znacharenko, Ambrožejčik – Kaljužnyj (C), Kolcov, Stěpanov – Drozd, Matěruchin, Gavrus – Meleško, Komarov, Bujnitskij – Pavlovič, Lopačuk, Michaljov

    Rozhodčí: Odins, Kiseljov – Zacharenkov, Sadovnikov
    bahis siteleri