Chabarovsk – CSKA Moskva 3:2 (kon.) | Vladivostok – Čerepovec 1:4 (kon.) | Novokuzněck – N.Novgorod 3:4 (po pr.)
Novosibirsk – Minsk 2:3 (po pr.) | Dynamo Moskva – Omsk 2:1 (po pr.) | Viťaz – Barys 4:3 (1:0 po s.n.)
HC Slovan – Chanty-Mansijsk 6:0 (kon.) | Záhřeb – Jekatěrinburg 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Sibir Novosibirsk
2:3 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:1)
HC Dinamo Minsk
Sobota 17.10.2015, 13:30 • Ice Sports Palace Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Nikita KOMAROV - 2:3
     
    62:26
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    A máme rozhodnuto! V obraně předvedl fatální chybu Sergej Šumakov, který nedokázal odpálit kotouč, a daroval ho NIKITU KOMAROVI, který prostřelil Saláka, a rozhoduje o vítězství běloruského Dinama! Bez asistence.
     
    60:49
    Na druhé straně mohl rozhodnout Fjodor Beljakov, který dostal přihrávku za obranu od Ridderwalla. Ruský obránce však na Lalandeho nevyzrál!
     
    56:59
    Domácí celek mohl ještě skóre otočit! Z pravé strany nebezpečně vypálil Šumakov, nicméně Lalande kotouč vyrazil. Následně nebezpečně dorážel Sannikov, nicméně nemířil přesně§
    Alexej KOPEJKIN - 2:2
     
    56:07
    Sibir právě vstřelil branku!
    Sibir nakonec využívá přesilovou hru, a srovnává na 2:2! V pravém rohu kluziště dostal kotouč David Ullström, který lehce obešel Krajíčka, nicméně jeho následně zakončení vyrazil Lalande. Pohotový ALEXEJ KOPEJKIN však poslal kotouč za záda běloruského brankáře! Asistence: David Ullström
     
    55:08
    Po odpískání se však pustil do svého protihráče Sergej Gimajev, který odchází na dvě minuty za hrubost. To samé platí i pro Andreje Stěpanova na druhé straně!
     
    55:08
    Velká šance pro domácí Sibir! Ve středním pásmu byl poslán na mantinel Sergej Šumakov. Nedovoleným zákrokem se provinil Nikita Komarov, a je z toho přesilová hra pro Novosibirsk!
    Artur GAVRUS - 1:2
     
    53:57
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hostující celek jde šest minut před koncem zcela zaslouženě do vedení, a otáčí skóre dnešního utkání! Ve středním pásmu se dostal ke kotouči ARTUR GAVRUS, kterého nedokázal ubránit Verešagin, a bělourský útočník poslal kotouč přesně k tyči! Asistence:
     
    52:18
    Skvělou práci odvedl v útočné třetině Oleg Gubin, který zavezl kotouč za branku, a následnou přihrávkou našel Alexeje Kopejkina, jehož střela však mezi tři tyče nemířila!
     
    48:31
    V oslabení šel do úniku Tomáš Vicnour, kterému zakončení však nevyšlo, nicméně kotouč zůstal ležet před Lalandem, a poslat ho do prázdné branky mohl Ridderwall, to se mu však nepovedlo.
     
    47:15
    Vitalij Menšikov si v souboji s Andrejem Stěpanovem počínal nedovoleně, a za podražení míří na trestnou lavici!
    Srážka Šumakova s rozhodčím
     
    42:59
    Teď to vypadá hodně špatně s hlavním rozhodčím, ketrý skončil na ledě po souboji Usenka s Šalunovem. Domácí útočník trefil kolenem nohu rozhodčího, a ten zůstává ležet na ledě!
     
    35:05
    Po delší době opět zahrozil domácí Novosibirsk! Mezi kruhy si udělala prostor domácí David Ullström, který tvrdě vypálil. Jeho střelecký pokus však prolétl nad brankou!
     
    27:49
    Novosibirsk se dočkal branky, nicméně Alexej Kopejkin na brankovišti zcela jednoznačně zasáhl kotouč vysokou holí!
     
    26:29
    První přesilovou hru si v tomto zápase zahraje také Sibir! V levém rohu u mantinelu trefil Nikita Komarov holí do obličeje Sergeje Gimajeva, a je vyloučený na dvě minuty!
    Dmitrij MELEŠKO - 1:1
     
    24:43
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno! Dinamo Minsk je zatím ve druhé třetině velmi aktivní, a zaslouženě srovnává na 1:1! Od modré čáry nahodil kotouč před branku Saláka Nick Bailen. Kotouč se podivně odrazil mimo branku přesně na hůl DMITRIJE MELEŠKA, který poslal kotouč do opuštěné branky! Asistence: Nick Bailen
     
    17:57
    Přesná přihrávce Tomáše Vincoura, našla na modré čáře Vitalije Menšikova, jehož dělovka prolétla těsně mimo branku Lalandeho!
     
    14:42
    Za brankou dojel nahození Menšikova Calle Ridderwall, který pohotově poslal kotouč před branku, kam najel David Ullström. Zakončení švédského útočníka však pokryl Lalande!
     
    11:54
    A kombinaci hostujícího Minsku ukončuje nedovolený zákrok domácího hráče! Za brankou byl podražen Kaljužnyj, nedovoleným zákrokem se provinil Maxim Ignatovič!
    Sergej ŠUMAKOV - 1:0
     
    06:03
    Sibir právě vstřelil branku!
    Favorit dnešního utkání se dostává do rychlého vedení! Z pravé strany poslal nahození obránce Menšikov. Před brankou se kotouč odrazil do vzduchu, následně se nejlépe zorientoval SERGEJ ŠUMAKOV, který poslal kotouč za záda Lalandeho! Asistence: Stěpan Sannikov, Vitalij Menšikov
     
    02:39
    Hostující trenér poslal na led první formaci, a hned bylo před brankou Saláka rušno! Po přihárvce Stěpanova pálil Kaljužnyj, jehož pokus však Salák vyrazil!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 7. Šumakov (Sannikov, Menšikov), 57. Kopejkin (Ullström) – 25. Meleško (Bailen), 54. Gavrus, 63. Komarov


    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Bespalov) – Menšikov, Ignatovič, Alexejev, Gimajev, Verešagin, Ibragimov, Beljakov – Šumakov, Sannikov, Fefelov – Bobrov, Okulov, Vorošilo – Ridderwall, Ullström, Vicnour – Gubin, Kopejkin (C), Šalunov
    HC Dinamo Minsk: Lalande (Milčakov) – Šinkevič (A), Bailen, Lisovec, Krajíček (A), Gunderson, Usenko, Znacharenko, Ambrožejčik – Kaljužnyj (C), Kolcov, Stěpanov – Drozd, Matěruchin, Gavrus – Meleško, Komarov, Bujnitskij – Pavlovič, Lopačuk, Michaljov

    Rozhodčí: Odins, Kiseljov – Zacharenkov, Sadovnikov
    bahis siteleri