Real Madrid – Levante 3:0 (kon.) | Eibar – Sevilla 1:1 (kon.) | Barcelona – Rayo Vallecano 5:2 (kon.)
Valencia – Malaga 3:0 (kon.) | Real Betis – Espanyol 1:3 (kon.)
konec
Valencia CF
3:0 (2:0)
Malaga CF
Sobota 17.10.2015, 22:00 • Estadio de Mestalla, Valencia • Španělská LaLiga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! Valencia CF zvládla roli favorita, a v domácím prostředí porazila Málagu CF jednoznačně 3:0 !

    Valencia vstoupila do dnešního utkání velmi aktivně, a již v devatenácté minutě se dostala do vedení! Standardní sitauci rozehrál Pablo Piatti, jehož střelu si do vlastní sítě srazil Charles. Následně musel být vystřídán hostující stoper Angeleri, který tvdě narazil do brankáře Kameniho. Hned poté Valencia udeřila, když se po krásném průniku prosadil André Gomes. Ve 39. minutě kopal Duda penaltu, kterou však neproměnil!

    Ve druhém poločase byla Málaga velmi aktivní, a pokoušela se snížit. Velkou šanci měl však v 69. minutě domácí Dani Parejo, jehož ránu však vyrazil Kameni! V závěru zápasu byl ve vápně faulovaný Danilo, a následnou penaltu proměnil Dani Parejo! Valencia se tak výborně naladila přes úterním domácím zápasem Ligy mistrů proti Gentu!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se na vás budu těšit brzy nashledanou! (23:52:55)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    V nastaveném čase ještě hostující Málaga vybojovala rohový kop, kterého se ujal Duda. Jeho centr byl sice odvrácen, nicméně za vápnem se opřel do míče Tigahdounini, jehož rána byla zablokovaná.
     
    90
    Ve středu hřiště se ještě prezentoval nedovoleným zákrokem hostující Miguel Torres v souboji s Cancelem. Hlavní rozhodčí navíc nastavuje pouhé dvě minuty nad rámec základní hrací doby!
    89. Dani PAREJO - 3:0
     
    89
    Valencia právě vstřelila branku!
    K exekuci pokutového kopu se postavil DANI PAREJO, který to kopl daleko lépe než hostující Duda. Španělský středopolař zvolil zakončení do středu hřiště, na které Carlos Kameni neměl nárok!
     
    88
    Parádní akci na levé straně provedl střídající Danilo Barbosa, který prošel do pokutového území, kde ho poslal k zemi Raúl Albentosa, a je z toho penalta!
     
    87
    Následně Málaga propadla ve středu hřiště, a domácí celek postupoval do protiútoku, který táhl středem hřiště Paco Alcácer. Jeho následná přihrávka na Feghouliho však byla zablokovaná!
     
    86
    Hlavní rozhodčí udělil další žlutou kartu Dani Parejovi, který se prezentoval ostrým nedovoleným zákrokem v souboji s Fornalsem. Následnou standardní situaci rozehrál Duda, nicméně obrana Valencie dokázala centr odvrátit.
     
    85
    Málaga v posledních minutách stupňuje svůj tlak, a pokouší se alespoň snížit. Výkon Valencie v závěru utkání není ideální, nicméně stále drží výsledek 2:0!
     
    83
    Exekuce standardní situace se ujal střídající Tighadouini, jehož centr se snášel na zadní tyč, kam si nabíhal Miguel Torres. Španělský obránce se však k hlavičce přes bránícího Cancela nedostal.
     
    82
    Z následného rohového kopu Málaga branku Doménecha neohrozila, nicméně byl ve středu hřiště poslán k zemi Camacho, nedovoleným zákrokem se prezentoval střídající Feghouli!
     
    81
    Z levé strany posílal nebezpečný centr do vápna Duda, na který si na přední tyč nabíhal obránce Rosales, ten míč lehce tečoval, a následně se odrazil od Mustafiho na rohový kop!
     
    80
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází André Gomes, přichází Danilo.
     
    79
    Málaga se probojovala k dalšímu rohovému kopu, kterého se ujal Duda. Centr portugalského záložníka však dokázal vyboxovat brankář Doménech, který zažehnal nebezpečí.
    Momentka z druhého poločasu Santi Mina si kryje míč před Miguelem Torresem

     
    77
    Na pravé straně skvěle napadal rozehrávku Málagy obránce Joao Cancelo, který to však v souboji s Miguelem Torrsem přehnal s důrazem, a svého protihráče poslal nedovoleným způsobem k zemi.
     
    76
    Javi Fuego si na levé straně krásně pohrál s obráncem Rosalesem. Domácí středopolař následně postupoval do vápna, nicméně jeho postup zastavil stoper Albentosa!
     
    75
    Domácí fanoušci se nyní radovali ze třetí branky, nicméně jejich radost jim zkazil pomezní rozhodčí! Z pravé strany odcentroval střídající Feghouli, který svým centrem našel Paca Alcácera, který však vvybíhal z opravdu těsného ofsajdu!

    Jan Havlovic

    Branky: 19. Charles (vla.), 33. A. Gomes, 89. Parejo (pen.)

    Karty:   62. Fuego (VAL), 86. Parejo (VAL) – 23. Angeleri (MLG), 60. Rosales (MLG), 88. Albentosa (MLG)

    Neproměněná penalta: 39. Duda (MLG), brankář Doménech zneškodnil


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 2:7. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 17:21.
    Valencia CF: Doménech – Cancelo, Mustafi, Santos, Gayá – Parejo, Fuego, A. Gomes (80. Danilo) – Mina (73. Feghouli), Alcácer, Piatti (65. Bakkali).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – Orbán, Feghouli, Danilo, Bakkali, Rodrigo, Barragán.

    Malaga CF: Kameni – Rosales, Angeleri (32. Albentosa), Weligton, Miguel Torres – Camacho, Fornals – Horta (46. Čop), Duda, J. P. Carlos (66. Tighadouini) – Charles.
    Náhradníci: Ochoa – Albentosa, Espinho, Čop, Filipenka, Tighadouini, Añor.

    Rozhodčí: Alejandro Hernández – Sobrino, Naranjo (vš. Španělsko)
    bahis siteleri