Real Madrid – Levante 3:0 (kon.) | Eibar – Sevilla 1:1 (kon.) | Barcelona – Rayo Vallecano 5:2 (kon.)
Valencia – Malaga 3:0 (kon.) | Real Betis – Espanyol 1:3 (kon.)
konec
Valencia CF
3:0 (2:0)
Malaga CF
Sobota 17.10.2015, 22:00 • Estadio de Mestalla, Valencia • Španělská LaLiga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
    89. Dani PAREJO - 3:0
     
    89
    Valencia právě vstřelila branku!
    K exekuci pokutového kopu se postavil DANI PAREJO, který to kopl daleko lépe než hostující Duda. Španělský středopolař zvolil zakončení do středu hřiště, na které Carlos Kameni neměl nárok!
     
    88
    Parádní akci na levé straně provedl střídající Danilo Barbosa, který prošel do pokutového území, kde ho poslal k zemi Raúl Albentosa, a je z toho penalta!
     
    86
    Hlavní rozhodčí udělil další žlutou kartu Dani Parejovi, který se prezentoval ostrým nedovoleným zákrokem v souboji s Fornalsem. Následnou standardní situaci rozehrál Duda, nicméně obrana Valencie dokázala centr odvrátit.
     
    80
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází André Gomes, přichází Danilo.
     
    75
    Domácí fanoušci se nyní radovali ze třetí branky, nicméně jejich radost jim zkazil pomezní rozhodčí! Z pravé strany odcentroval střídající Feghouli, který svým centrem našel Paca Alcácera, který však vvybíhal z opravdu těsného ofsajdu!
     
    73
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Santiago Mina, přichází Sofiane Feghouli.
    69. Nebezpečná střela Dani Pareja
     
    69
    Na druhé straně však předvedl parádní akci Santi Mina, který prošel přes pravou stranu do vápna, nicméně jeho následná střela byla zablokovaná. Do míče se opřel Dani Parejo, proti jehož střele vytáhl parádní zákrok Carlos Kameni!
     
    66
    Na útočné polovině zahrozil hostující Miguel Torres, který vystřelil z hodně velké vzdálenosti. Jeho střela však mířila mimo. Hned poté hosté vystřídali naposledy! Ze hřiště odešel Juan Carlos, kterého nahrazuje Tighadouini.
     
    65
    Domácí celek provádí své první střídání v tomto zápase! Portugalský kouč Nuno Espirito Santo posílá ze hry Pabla Piattiho, který dnes předvedl velmi dobrý výkon. Na jeho místo příchází Zakari Bakkali, mladý belgický talent!
     
    62
    Další žlutou kartu udělil hlavní rozhodčí Alejandro Hernández domácímu Javi Fuegovi, který se prezentoval ostrým nedovoleným zákrokem v souboji s Miguelem Torresem.
     
    60
    Ignacio Camacho s Juanem Carlosem kombinovali před vápnem Valencie, nicméně následně míč ztratili, a domácí šli do protiútoku. Ten zastavil nedovoleným zákrokem Rosales, který dostává žlutou kartu!
     
    59
    Aktivní José Gayá se dostal z levé strany k centru, který ve vápně našel pouze hostujícího Weligtona. Brazilský stoper však předvedl velkou chybu, a ke střele se dostal Paco Alcácer. Jeho střela však mířila těsně mimo!
     
    46
    Střídání v týmu Málaga CF: ze hřiště odchází Ricardo Horta, přichází Duje Čop.
    39. Neproměněná penalta hostujícího Dudy
     
    39
    K exekuci pokutového kopu se ujal portugalský záložník Duda, který však kompl penaltu hodně špatně, a Doménech jeho střelu dokázal vyrazit! Následovala velká radost domácího brankáře i všech fanoušků!
     
    38
    Zajímavou přihrávku do vápna dostal hostující Roberto Rosales, který pohotově odcentroval, nicméně míč poslal do bránícího Adrllana Santose, který dle názoru brankového rozhodčího zasáhl míč rukou!
    33. André GOMES - 2:0
     
    33
    Valencia právě vstřelila branku!
    Domácím zjevně krátká přestávka prospěla, neboť se hned z následného rohového kopu prosazují! Exekuce se ujal Pablo Piatti, na hranici vápna se dostal k míči ANDRÉ GOMES, který předvedl parádní sólo, to zakončil přesnou střelou k tyči, a Valencia vede již 2:0!
     
    32
    Za velkého potlesku zaplněného Estadio de Mestalla je Marcos Angeleri odnášen za postranní čáru. Mezitím přichází na hřiště Raúl Albentosa!
    29. Nepříjemný střet Angeleriho s Kamenim
     
    29
    Z následného rohového kopu Málaga nedokázala udeřit, nicméně mohlo udeřit na druhé straně. Zajímavou přihrávku za obranu dostal Paco Alcácer, kterému však kousek chyběl, aby míč zpracoval. Poté zasáhl stoper Angeleri, který se následně ošklivě střetl s brankářem Kamenim!
     
    23
    První žlutou kartu dnešního utkání dostává hostující stoper Marcos Angeleri za zákrok v souboji s Gomesem.
    19. CHARLES - 1:0
     
    19
    Valencia právě vstřelila branku!
    Valencia jde po necelých dvaceti minutách do vedení! Nařízenou standardní situaci rozehrál Pablo Piatti, který to trefil naprosto parádně, a prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Nakonec však míč tečoval hostující CHARLES, kterému je přiznává vlastní branka!

    Jan Havlovic

    Branky: 19. Charles (vla.), 33. A. Gomes, 89. Parejo (pen.)

    Karty:   62. Fuego (VAL), 86. Parejo (VAL) – 23. Angeleri (MLG), 60. Rosales (MLG), 88. Albentosa (MLG)

    Neproměněná penalta: 39. Duda (MLG), brankář Doménech zneškodnil


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 2:7. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 17:21.
    Valencia CF: Doménech – Cancelo, Mustafi, Santos, Gayá – Parejo, Fuego, A. Gomes (80. Danilo) – Mina (73. Feghouli), Alcácer, Piatti (65. Bakkali).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – Orbán, Feghouli, Danilo, Bakkali, Rodrigo, Barragán.

    Malaga CF: Kameni – Rosales, Angeleri (32. Albentosa), Weligton, Miguel Torres – Camacho, Fornals – Horta (46. Čop), Duda, J. P. Carlos (66. Tighadouini) – Charles.
    Náhradníci: Ochoa – Albentosa, Espinho, Čop, Filipenka, Tighadouini, Añor.

    Rozhodčí: Alejandro Hernández – Sobrino, Naranjo (vš. Španělsko)
    bahis siteleri