Jekatěrinburg – Petrohrad 4:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Spartak Moskva 2:5 (kon.) | Magnitogorsk – Jokerit 2:3 (kon.)
Ufa – Riga 3:1 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
Dinamo Riga
Čtvrtek 22.10.2015, 16:00 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to tedy vše a s konstatováním, že dnešní utkání sledoval 6 226 diváků, se s Vámi loučím. Přeji příjemný večer! (18:27:01)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V ZÁPASE

    Dinamo Riga

    Jakub Sedláček 30 zák., 3 góly, 90.91%
    Tomáš Kundrátek 0+0, 0 střel, čas na ledě 19:21
     
    Dnešní střetnutí mezi Ufou a Rigou je tedy u konce a tři body za vítězství 3:1 zůstanou na straně domácího celku. Ten vstoupil do třetí třetiny výborně, když se už v čase 40:52 poprvé v tomto zápase trefil Grigorenko. V 52. minutě poté ještě přidal jednu branku Loginov a konečný výsledek již pouze v závěru zápasu upravil Andris Džerinš, který domácího gólmana připravil o čisté konto.
     
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Ještě jednou se Dinamo pokusilo protlačit k zakončení. Dvě střely letěly mimo tři tyče a další branky se již dnes zřejmě nedočkáme.
    58:19 Andris DŽERINŠ - 3:1
     
    58:19
    Riga právě vstřelila branku!
    Hostujícímu celku se nakonec ještě podařilo zkazit Sochackému čisté konto. Nedůrazná obrana Salavatu pustila ANDRISE DŽERINŠE až ke střele a hostující útočník z poměrně velkého úhlu prostřelil zřejmě nekoncentrovaného brankáře domácích. Asistence: Kristaps Sotnieks, Gints Meija
     
    57:52
    Jeden z beků Dinama vyhodil kotouč na zakázané uvolnění. Za chvíli budou ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:03
    Na druhé straně ještě zahrozil aktivní Ankudinov. Jeho svižnou ránu zastavil levý beton českého brankáře, který hájí svatyni Rigy.
     
    56:37
    Hosté se ještě snaží překonat Sochackého a pokazit mi nulu. Kombinace v útočném pásmu dospěla až ke střele od modré čáry, avšak ta byla pomalá a navíc nepřesná
     
    55:48
    O vítězi je čtyři minuty před koncem třetí třetiny rozhodnuto a hledištěm nyní jede mexická vlna. Fanoušci Salavatu si už zápas doslova užívají.
     
    55:29
    Po objetí brány se u tyče snažil kotouč do sítě zasunout Enver Lisin, ale Sedláček byl pozorný a docela jistým zákrokem puk zastavil.
     
    54:53
    Hosté v plném počtu.
     
    54:21
    A další šance Salavatu. Tentokrát měl gól na holi Bodrov, nicméně i jeho zakončení z mezikruží letělo mimo.
     
    53:56
    Obrovskou šanci teď spálil Denis Chlystov! Před útočníkem Ufy zívala zcela otevřená polovina brány, avšak puk skončil opět vedle.
     
    53:06
    Hartikainen to zkoušel střelou zpoza obránce, ale zařízení o několik decimetrů minul.
     
    52:53
    Nyní se navíc bude opět vylučovat a opět na straně Rigy. Za vysokou hůl si jde na dvě minuty sednout Maris Jass (RIG).
     
    52:32
    Domácí jsou v naprosté pohodě a opět se snaží prokombinovat ke střele. Nyní sice ztratili kotouč, avšak rychlý protiútok Indrašise zastavil ofsajd.
    51:23 Alexander LOGINOV - 3:0
     
    51:23
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak a je hotovo! Domácí se okamžitě usadili v útočném pásmu a rozjeli zdrcující přesilovkovou kombinaci na jejímž konci stále přesná přihrávka mezi kruhy v podání Makarova a na centimetry přesná svižná rána ALEXANDERA LOGINOVA. Sedláček se za střelou jen tak ohlédl. Asistence: Dmitrij Makarov, Teemu Hartikainen
     
    51:12
    Bude se vylučovat a se šancemi Rigy to vypadá velmi bledě. Dvě trestné minuty za krosček dostává Armands Berzinš (RIG).
     
    50:42
    Domácí po delší době kombinují v útočném pásmu. Dinamo se ne a ne dostat ke kotouči.
     
    49:53
    Denis Bodrov teď tvrdým hitem doslova sestřelil rozjetého Marise Jasse. Nutno říci, že tento zákrok byl na hranici vyloučení, ale hlavní sudí nechal pokračovat ve hře.
     
    49:06
    Převaha Rigy je opravdu patrná, avšak bez střelby se hosté snížení těžko dočkají.
     
    48:25
    Salavat Julajev Ufa se už několik minut nedostal je střele. Do kabin mezitím míří domácí obránce Gončarov, který má zřejmě nějaký zdravotní problém.
     
    47:55
    Vladimira Sochackého už tenhle kolotoč nebavil a tak lapil puk, čímž zařídil přerušení hry. Předchozí solidní šance Mikelise Redlihse skončila vedle brány.
     
    47:22
    Salavatu se nyní daří pouze odevzdávat kotouče ve středním pásmu. Dinamo Riga se hodně snaží snížit a zdramatizovat utkání.
     
    46:54
    Jenže Riga je opět u Sochackého a snaží se najít skulinu v pohyblivé obraně Ufy.
     
    46:18
    Domácí se na chvíli dostali pod tlak, nicméně poté puk dokázali protlačit do středního pásma a vystřídat. K žádné větší šanci se Dinamo nedostalo.
     
    45:47
    Mohlo to být 3:0! Ivan Višněvskij si z pozice obránce sjel před bránu, kde ho našel Hartikainen, ale dělovka domácího hráče skončila na hrudi Sedláčka!
     
    44:50
    Na několik sekund nyní byl úplně sám před bránou Mikelis Redlihs, avšak jeho spoluhráč mu od mantinelu přihrávku přes beka Ufy poslat nedokázal.
     
    44:06
    Příliš dlouhá a příliš nepřesná rozehrávka hostujícího celku končí na zakázaném uvolnění.
     
    43:49
    Jeden z domácích beků zajíždí až za vlastní bránu a uklidňuje hru. Oba celky střídají a chystají se na další útočnou akci Salavatu.
     
    43:42
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    42:49
    Podobné zakončení na druhé straně pro změnu chytá Sochackij. Domácí brankář dnes vypadá velmi jistě a doteď neudělal snad ani jednu chybu.
     
    42:32
    Hra ve čtyřech zatím nepřináší žádné větší šance. Slabé nahození od modré čáry Sedláček bez potíží zastavil hokejkou a rozehrál kotouč.
     
    41:42
    Kaspars Saulietis (RIG) krosčekoval Kirilla Culygina (UFA), který neudržel nervy na uzdě a po soupeři se ohnal. Vylučuje se na obou stranách.
     
    41:18
    Nabuzení domácí hráči jsou opět v útočném pásmu. Střela z mezikruží letěla těsně vedle brány.
    40:52 Igor GRIGORENKO - 2:0
     
    40:52
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté svou šanci nevyužili a tak na začátku třetí třetiny odskakují domácí hráči! Nikolaj Prochorkin předvedl parádní akci, když objel bránu a poté zadovkou přes brankoviště našel volného IGORA GRIGORENKA, pro kterého už u tyče nebyl problém dostat puk do odkryté části brány. Asistence: Nikolaj Prochorkin Sami Lepistö
     
    40:20
    Velká šance na srovnání! Po střílené přihrávce od mantinelu se kotouč odrazil od brusle Indrašise, ale skvěle chytající Sochackij dokázal pravým betonem vykopnout kotouč.
     
    40:11
    Zbývajících jedenáct vteřin přesilová hry Rigy je u konce. Domácí jsou v plném počtu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:46.
     
    I druhá třetiny zápasu je minulostí a tentokrát již jdou do kabin lehce spokojenější hráči domácí Ufy. Ta se dostala do vedení ve 22. minutě, kdy se v přesilové hře prosadil Prochorkin. Po většinu této části měli domácí převahu a hosty nepustili do ani jedné větší šance. Sami pak mohli několikrát zvýšit, avšak všechny další pokusy skončily na Sedláčkovi.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:39
    Kombinace Rigy je v přesilové hře naprosto jalová. Chybí jakási překvapivá přihrávka i střela a kotouč tak míří pryč z pásma Ufy.
     
    38:48
    Přihrávka rukou v podání jednoho z hostů vykazuje hru do středního pásma.
     
    38:27
    Indrašisova střela skončila v rohu kluziště. Zde však kotouč přebírá opět hostující hráč.
     
    38:11
    Mikelis Redlihs se probil do útočného pásma a získal přesilovou hru. Za hákování si dvě minuty odsedí Sami Lepistö (UFA), který s reklamací nefilmovaného pádu neuspěl.
     
    37:34
    Puk si to po překažené kombinaci Salavatu namířil do ochranné sítě za bránou hostujícího celku.
     
    37:12
    Chybná rozehrávka Rigy darovala kotouč domácím a ti se okamžitě nahrnuli do útočného pásma. Výbornou nabídku před bránou nikdo netečoval a následná rána Metljuka končí v lapačce Sedláčka.
     
    36:32
    Hosté v plném počtu.
     
    36:25
    Hned tři po sobě jdoucí dělové rány od modré čáry vyslal aktivní Loginov, avšak tu poslední již český brankář v barvách Rigy kryje a přerušuje hru.
     
    36:03
    Salavat už je znovu před Sedláčkem a svírá Rigu, která á střídačku hodně daleko.
     
    35:33
    Po nepřesné ráně od modré hosté vyhazují kotouč alespoň do středního pásma.
     
    35:15
    Igor Grigorenko nyní zvedá hlavu ke stropu Ufa Areny. Domácí kapitán se snažil dostat k volnému kotouči po střele od modré, ale u puku byl nakonec rychleji Sedláček a jeho lapačka.
     
    34:40
    Krátce po vyhraném vhazování to dělovkou z vrcholu kruhu zkoušel Linus Omark. Jeho bombu na dvakrát zneškodnil Sedláček.
     
    34:32
    Zdálo se, že vyloučen bude jeden z domácích, neboť Ankudinov u rozhodčího hodně protestoval, ale nakonec jsou to hosté, kteří jsou potrestáni za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    33:55
    Hodně rozjetý byl na levé straně Enver Lisin. Domácí útočník střílel svižnou ranou mimo tři tyče a to samé učinil i po přihrávce mezi kruhy.
     
    32:24
    Jeden z hostujících obránců si opravdu hodně zahrával a byla z toho šance domácích. Ke kotouči se v útočném pásmu zcela zadarmo dostal Prochorkin, který ale místo přihrávky na před bránou postaveného Grigorenka volil kombinaci s Omarkem a to byla špatná volba. Švédský útočník bekhendem zakončil jen do boční sítě.
     
    31:49
    Ufě se až nyní po delší době podařilo usadit se v útočném pásmu, avšak výsledkem byla jen střela od modré čáry, kterou Jakub Sedláček dobře viděl a následně také bez problémů lapil
     
    31:05
    Domácí pouze odevzdávají kotouč. V posledních sekundách se ani jednomu celku příliš nedaří kombinovat.
     
    30:21
    Zápas se nám přelil do druhé poloviny a právě teď se bude vhazovat ve středním pásmu, neboť se hostující hráči provinili ofsajdem.
     
    29:48
    Lazarev našel velmi dobrou přihrávkou na chvíli volného Hartikainena, nicméně jeho pohotovou ránu zablokovala hokejka jednoho z hostujících beků.
     
    28:51
    Po dvou vhazováních v pásmu Ufy se hostů zahrozit nepodařilo a tak se na druhou stranu vydali hráči Salavatu. Ani oni se však až ke střele nedostali.
     
    28:13
    Hosté v plném počtu.
     
    27:56
    Sochackij ustál další dva poměrně nebezpečné pokusy a Ufa už je ve čtyřech!
     
    27:21
    Miks Indrašis to nyní udělal hodně špatně. Věřil si na střelu, kterou trefil jen brusle domácího obránce a kotouč míří do středního pásma.
     
    26:53
    Jenže po dalším zakončení byl Sochackij atakován Leinem, který mu vyrazil hokejku a hlavní rozhodčí píská postavení útočícího hráče v brankovišti. Vhazuje se však v pásmu Ufy.
     
    26:39
    Krišjanis Redlihs pálil z dobré pozice nad bránu. Přesto Riga zůstává v útočném pásmu.
     
    26:13
    Teď navíc Maxim Gončarov (UFA) vyhodil kotouč z vlastního pásma až do ochranné sítě za Sedláčkem a budeme svědky dlouhé přesilové hry pěti proti třem.
     
    25:56
    Kirill Culygin (UFA) si pomohl nedovoleným bráněním a je tady první přesilová hra Rigy.
     
    25:34
    Po souboji dvou hráčů je Sochackého svatyně posunuta. Hlavní rozhodčí proto samozřejmě píská do píšťalky a dojde k úpravě uchycení brány.
     
    24:58
    Zakázané uvolnění domácího celku znamená buly po levici Sochackého. Ten snad v druhé třetině ještě ani jednou nezasahoval.
     
    24:03
    Hosté v plném počtu.
     
    23:59
    Tato přesilová hra se už domácím zdaleka nedaří tak jako ta předchozí a Riga bude za chvíli v plném počtu.
     
    23:16
    Po těžkém hitu Sotniekse se z ledu opravdu těžce zvedá Lepistö. Rozhodčí raději přerušují hru a domácí obránce bude ošetřen.
     
    22:34
    Nikolaj Prochorkin (UFA) i Tomáš Kundrátek (RIG) dostávají pětiminutový trest.
     
    22:34
    Po několika střeleckých pokusech Grigorenka Sedláček lapil kotouč a následné šťouchnutí do lapačky od Prochorkina vyvolalo bitku! O tu se postaral právě Prochorkin a český obránce Rigy Kundrátek, který souboj také vyhrál. Bude se vylučovat.
     
    22:03
    Eriks Ševčenko (RIG) se provinil hákováním a Riga bude hrát opět v oslabení.
     
    21:56
    Hned po vstřelené brance se Salavat natlačil opět před Sedláčka, ale tentokrát si český brankář poradil a další obrovskou šanci domácích zlikvidoval.
    21:39 Nikolaj PROCHORKIN - 1:0
     
    21:39
    Ufa právě vstřelila branku!
    A teď už se mohou domácí radovat! Riga už pořádně nedokázala bránit velký tlak Salavatu, od modré čáry vylétla výborná střela, kterou před Sedláčkem dokonale tečoval kapitán domácích NIKOLAJ PROCHORKIN. Brankář Dinama neměl šanci reagovat! Asistence: Sami Lepistö, Igor Grigorenko
     
    21:11
    Sražená střela Omarka končí za bránou. Ufa je však stále v útočném pásmu.
     
    20:30
    Po kvalitní střele z velkého úhlu se dva hráči domácího týmu snažili dostrkat puk za ležícího Sedláčka, avšak ten situaci zvládl a rozhodčí přerušuje hru.
     
    20:08
    Hosté ještě budou hrát téměř dvě minuty v oslabení a nyní se jim nepodařilo vyhodit kotouč z vlastního pásma. Ufa tak může rozjet přesilovkovou kombinaci.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:51.
     
    V závěru první třetiny se ještě domácí dostali k jedné střele, ale ta už nebyla přesná a týmy jdou do kabin. Více šancí měl v úvodní dvacetiminutovce domácí Salavat, ale všechny pokusy skončily na výborně chytajícím Sedláčkovi. Největší šanci pak ve 20. minutě spálil Hartikainen, který v tutovce bránu netrefil. Stav utkání je tak po první třetině 0:0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:30
    Další gólová šance Ufy! Linus Omark se nyní sám dostal k volnému kotouči před brankovištěm, ale jeho zakončení vychytal skvělý Sedláček!
     
    19:10
    A teď se Omarkovi obranu soupeře překvapit konečně podařilo, když zajel za bránu a poté naservíroval puk na hůl Hartikainena. Ten z předbrankového prostoru trestuhodně přestřelil!
     
    18:28
    Domácí se až nyní usazují v pásmu a zatím se nedostali ke střele. Přesilovkovou kombinaci má na starost Linus Omark, který se snaží vymyslet cosi překvapivého.
     
    17:49
    Už to vypadalo, že se vylučovat nebude, ale zlobící se Grigorenko nakonec donutil rozhodčí k poradě a Andris Džerinš (RIG) dostává čtyřminutový trest za to, že domácího kapitána trefil holí do rtu.
     
    17:37
    Druhé zakázané uvolnění Rigy během dvaceti vteřin vrací hru před Sedláčka. Pětice hostujících hráčů již musí být poměrně unavená.
     
    16:55
    To byla velká šance Ufy! Obrana Rigy byla poměrně rozhozená a ke dvěma nebezpečným zakončením se dostal Grigorenko. Jeho druhý pokus byl už ale zbytečný, protože je pískáno postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    16:08
    Salavat se nyní osvobodil jen za cenu odevzdání kotouče. Icing se ale nepíská, neboť puk je dostatečně pomalý a přes všechny čáry nedoklouže.
     
    15:26
    Na druhé straně to výborně udělal Lazarev, který po objetí branky hledal volného spoluhráče. Kotouč se odrážel v brankovišti a nakonec skončil pod lapačkou Sedláčka.
     
    15:01
    O zdánlivě nemožné se pokoušel Kaspars Saulietis. Ten si to namířil mezi tři hráče Ufy a nakonec také dokázal protlačit puk k Sochackému. Brankář Salavatu raději přerušuje hru.
     
    14:28
    Tak zatím nikoliv. Jediná střela od modré čáry skončila na betonech pozorného brankáře domácích a puk mizí ve středním pásmu.
     
    13:58
    Lotyšský tým se usazuje v útočném pásmu. Uvidíme, zda si hosté vypracují střeleckou pozici či dokonce nějakou velkou gólovou šanci.
     
    13:16
    Před Sochackým se ke střele snažil dostat Lauris Darzinš, avšak jeho pokus byl zblokován hokejkou domácího beka, který se včas zorientovala zabránil soupeři ve velké šanci.
     
    12:43
    Hartikainen to zkoušel individuálně, zajel si za bránu, nicméně jeho přihrávka do prostoru brankoviště se odrazila na hole hostů.
     
    12:16
    Puk mizí v ochranné síti, následuje komerční přestávka po níž se bude vhazovat po levici Sedláčka.
     
    11:52
    Kombinace Salavatu vypadá v útočném pásmu opravdu hodně nebezpečně. Do další střelecké pozice se tlačil Vorobjov, nicméně tomu v rozhodujícím okamžiku sjel kotouč z čepele.
     
    10:55
    Tak až teď rozjel útočnou akci Mikelis Redlihs, který nahodil puk za bránu soupeře, ale tam ho převzal jeden z obránců Ufy. Hra se přelévá opět na druhou stranu.
     
    10:20
    Dinamo Riga již hraje několik vteřin v plném počtu, ale zatím se mu nepodařilo převzít na delší dobu kontrolu nad kotoučem.
     
    09:56
    Hosté v plném počtu.
     
    09:30
    Návrat do útočného pásma se Salavatu vůbec nedaří a puk letí už podruhé až k Sochackému.
     
    08:51
    Hráči Ufy se v pásmu soupeře výborně pohybují, ale teď už se Redlihsovi podařilo vyhodit puk a pustit spoluhráče ke střídání.
     
    08:13
    Domácí jsou usazeni v útočném pásmu, nicméně obě dvě dosavadní rány šly mimo tři tyče.
     
    07:56
    Je tady první přesilová hra zápasu. Metljuk se za vlastní branou snažil dojet ke kotouči, zezadu ho atakoval Tim Sestito (RIG) a právě hostující hráč dostává dvě trestné minuty za vražení na hrazení.
     
    07:20
    Rychlý protiútok Ufy zakončoval Grigorenko, který pálil z mezikruží do ramene Jakuba Sedláčka! To byla slibná šance, ale výsledkem je jen vhazování v útočném pásmu.
     
    06:56
    Salavat Julajev se nemůže vymanit z vlastního pásma. Napadající Lotyši jim způsobují velké potíže.
     
    06:21
    Hosté jsou v posledních sekundách rozhodně lepším týmem a znovu se dokázali dostat ke střele. Tu od modré čáry tentokrát zastavil jeden z obránců Ufy.
     
    05:44
    Teemu Hartikainen statečně bojoval proti přesile za bránou Sedláčka, avšak kotouč pro svůj celek nezískal a Riga přenáší hru opět do neutrální zóny.
     
    04:59
    Hosté si nyní nepřesnou rozehrávkou nadělali menší potíže ve vlastním pásmu, nicméně nyní už se kotouč nachází mezi modrými čarami a Riga se může pokoušet o dobytí pásma útočného.
     
    04:02
    Na druhé straně se do výborné pozice dostal lotyšský hráč, avšak jeho zakončení z mezikruží trefilo jen pravý beton Sochackého.
     
    03:42
    Linus Omark se snažil využít srážky dvou hostujících hráčů, nahlédl do útočného pásma, ale poté se prezentoval nepřesnou přihrávkou dozadu, která skončila na hokejce jednoho z hráčů Dinama.
     
    03:11
    Kotouč se po ráně Darzinše a zákroku Sochackého ocitl v hledišti. Následuje buly v pásmu domácího celku.
     
    02:49
    Ani jeden z celků se nyní ne a ne dostat do střelecké pozice. Oba trenéři mezitím střídají své pětky.
     
    02:10
    Salavatu se vůbec nepovedla rozehrávka, která letěla přes všechny čáry, ale zakázané uvolnění se kvůli jemné teči nepíská. Obránci Rigy musí rychle zpátky.
     
    01:33
    Lotyšskému celku se zatím nepodařilo projít přes dobře zahušťované střední pásmo. Kotouč se opět vrací až za Sedláčka.
     
    00:56
    Teď už se ale na útočný výlet vydal Prochorkin, který zajel za bránu a výbornou zadovkou našel u tyče volného Vorobjova. Sedláček naštěstí pro hosty nepokračoval v pohybu za Prochorkinem a zakončení soupeře si u tyče pohlídal.
     
    00:24
    Domácí vyhráli úvodní buly zápasu, nicméně kotouč velmi záhy ztratili a Riga kombinuje ve vlastním pásmu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Po lotyšské a ruské státní hymně je vše připraveno k zahájení utkání. Úvodní buly bude vhozeno za pár vteřin.
     
    Hráči již pomalu nastupují na hrací plochu. Jako první byla představena zahajovací pětice hostujícího celku, nyní jsou za potlesku tribun představování domácí.
     
    Příjemné čtvrteční odpoledne! Dovoluji si Vás přivítat u on-line přenosu ze zápasu Kontinentální hokejové ligy mezi Salavatem Julajev Ufa a Dinamem Riga. Utkání by mělo začít přibližně za 15 minut a vše podstatné Vám přiblíží Lukáš Podleśny.
     
    Úvodní sestavy:

    Salavat Julajev Ufa: Sochackij (Svedberg) – Lepistö, Loginov, Višněvskij, Gončarov, Metljuk, Bodrov, Derljuk, Culygin – Grigorenko, Omark, Prochorkin – Lisin, Makarov, Hartikainen – Vorobjov, Černov, Lazarev – Chlystov, Nestěrov, Ankudinov

    Dinamo Riga: Sedláček (Eriksson) – Seigo, Kundrátek, K.Redlihs, Galvinš, Ševčenko, Sotnieks, Jass – Darzinš, Leino, Indrašis – Skvorcovs, M.Redlihs, Sestito – Saulietis, Džerinš, Meija – Locans, Berzinš, Bicevskis

    Rozhodčí: Eduard Ibatulin, Roman Ščenjov – Anton Ponamarenko, Alexej Medvěděv.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    ČEŠI A SLOVÁCI NA SOUPISKÁCH

    Salavat Julajev Ufa

    Na soupisce týmu není ani jeden Čech či Slovák.

    Dinamo Riga

    Jakub Sedláček
    Tomáš Kundrátek
     
    POSLEDNÍCH PĚT VZÁJEMNÝCH ZÁPASŮ

    14.10.2015 Dinamo Riga – Ufa 3:5
    21.10.2014 Dinamo Riga – Ufa 2:1
    14.8.2015 Ufa – Dinamo Riga 2:3 (přát. zápas)
    3.1.2015 Ufa – Dinamo Riga 4:3 pp.
    9.10.2013 Dinamo Irga – Ufa 2:5
     
    DINAMO RIGA

    Hostující Riga je na tom o poznání hůře než domácí celek. Jedinému lotyšskému týmu v KHL se letos vůbec nedaří a se ziskem pouhých 24 bodů se Dinamo krčí na poslední pozici Západní konference. Z posledních pěti odehraných zápasů pak má Riga pouhopouhý jeden bod, což rozhodně není nic, na co by měli být hosté pyšní.

    Tři nejproduktivnější hráči

    Miks Indrašis 12 (7+5)
    Mikelis Redlihs 12 (5+7)
    Lauris Darzinš 10 (5+5)

    Posledních pět odehraných zápasů

    20.10.2015 Jaroslavl – Dinamo Riga 3:1
    14.10.2015 Dinamo Riga – Ufa 3:5
    12.10.2015 Dinamo Riga – Magnitogorsk 1:2
    9.10.2015 Čeljabinsk – Dinamo Riga 3:2 sn.
    7.10.2015 Nižněkamsk – Dinamo Riga 3:1
     
    SALAVAT JULAJEV UFA

    Domácí tým patří dlouhodobě k lepším celkům ligy a to se mu daří zatím potvrzovat i v letošní sezóně. Salavat má aktuálně výbornou sérii čtyř vítězství v řadě a i díky tomu se drží na páté pozici Východní konference. Největší devízou týmu je ofenzíva, neboť ve 22 zápasech se hráči Ufy trefili už 65krát, což v tomto ohledu znamená dělené druhé místo.

    Tři nejproduktivnější hráči

    Linus Omark 23 (8+15)
    Igor Grigorenko 17 (8+9)
    Teemu Hartikainen 12 (4+8)

    Posledních pět odehraných zápasů

    20.10.2015 Ufa – Kazaň 2:1
    16.10.2015 Magnitogorsk – Ufa 4:6
    14.10.2015 Dinamo Riga – Ufa 3:5
    12.10.2015 Jokerit – Ufa 1:5
    9.10.2015 Ufa – Záhřeb 2:5
     
    Vítáme vás u on-line přenosu ze zápasu Kontinentální hokejové ligy, ve kterém Salavat Julajev Ufa přivítá na svém ledě Dinamo Riga. Utkání začíná v 16:00.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 22. Prochorkin (Lepistö, Grigorenko), 41. Grigorenko (Prochorkin, Lepistö), 52. Loginov (Makarov, Hartikainen) – 59. Džerinš (Sotnieks, Meija)


    Salavat Julajev Ufa: Sochackij (Svedberg) – Lepistö, Loginov, Višněvskij, Gončarov, Metljuk, Bodrov, Derljuk, Culygin – Grigorenko, Omark, Prochorkin – Lisin, Makarov, Hartikainen – Vorobjov, Černov, Lazarev – Chlystov, Nestěrov, Ankudinov
    Dinamo Riga: Sedláček (Eriksson) – Seigo, Kundrátek, K.Redlihs, Galvinš, Ševčenko, Sotnieks, Jass – Darzinš, Leino, Indrašis – Skvorcovs, M.Redlihs, Sestito – Saulietis, Džerinš, Meija – Locans, Berzinš, Bicevskis

    Rozhodčí: Eduard Ibatulin, Roman Ščenjov – Anton Ponamarenko, Alexej Medvěděv

    Diváci: 6.226
    bahis siteleri