Čeljabinsk – Jaroslavl 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – Soči 2:1 (1:0 po s.n.) | Jokerit – Jekatěrinburg 4:1 (kon.)
Riga – Chanty-Mansijsk 7:1 (kon.)
konec
Dinamo Riga
7:1 (4:0, 2:1, 1:0)
Jugra Chanty-Mansijsk
Úterý 27.10.2015, 18:30 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že dnešní utkání sledovalo 5 582 diváků se s vámi pro tento okamžik loučím. Ve tři hodiny ranní se ale na vás znovu budu těšit u online přenosu ze zápasu mezi Vancouverem a Montrealem. Na počtenou! (20:52:55)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V ZÁPASE

    Dinamo Riga

    Jakub Sedláček 23 zák., 1 gól, 95.83%
    Tomáš Kundrátek 1+0, 3 střely, čas na ledě 22:53
     
    Zápas je tedy u konce a tři body dnes zůstanou v lotyšské metropoli! Po třetinách 4:1 a 2:0 ovládla domácí Riga i třetí část, kterou díky gólu Tomáše Kundrátka vyhrála v poměru 1:0. Celkový součet pak dělá skóre 7:1, což je rozhodně největší vítězství Dinama v této sezóně. Nás může kromě branky Kundrátka těšit také výkon Jakuba Sedláčka, který dnes pustil pouze jednu branku.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Pouhou vteřinu před koncem zápasu se ještě bude vhazovat po levici Vladislava Fokina. Dinamo si dnes připíše důležité vítězství, které by ho mohlo dostat z krize!
     
    59:27
    Za hlasitého skandování "Dinamo! Dinamo!" dochází ještě k jednomu vyloučení. Stanislav Kalašnikov (JUG) poslal puk přímo mezi diváky a to znamená dvě trestné minuty.
     
    58:59
    Maris Bicevskis vyváží puk z obranného až do útočného pásma. Fanoušci Rigy už mohou pomalu slavit vysoké vítězství!
     
    58:23
    Velmi slabé bekhendové nahození Bortnikova skončilo v náruči pozorného Jakuba Sedláčka.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny a také zápasu. Jugra se tlačí do útočného pásma.
     
    57:35
    Hosté se s kotoučem vrací až za vlastní bránu. Hráči už se zřejmě opravdu nikam nepoženou.
     
    56:43
    Zakázané uvolnění Rigy vrací hru před českého brankáře.
     
    56:20
    Na druhé straně čelil akci hostujícího hráče Sedláček, který si poradil a druhou branku ve své síti nedopustil. Vhazovat se ale bude právě po jeho levé ruce.
     
    55:53
    Dinamo opět zahrozilo, avšak tentokrát Fokin zasahovat nemusel, neboť rána z mezikruží mezi tři tyče vůbec nemířila.
     
    55:27
    Hostující gólman si připsal další dva zákroky a v krátkém časovém úseku se bude konat druhé vhazování v útočném pásmu Rigy.
    54:25 Tomáš KUNDRÁTEK - 7:1
     
    54:25
    Riga právě vstřelila branku!
    Je tady sedmá branka domácího celku! Po ztrátě Jugry se domácí dostali k bleskovému protiútoku, který Darzinš vyřešil přihrávkou na TOMÁŠE KUNDRÁTKA, jenž dojížděl z druhé vlny a poté přesnou střelou pod břevno rozeštval Vladislava Fokina. Ten zlostně praštil hokejkou do tyče, ale sedmý gól v síti svého týmu tím samozřejmě neodčinil. Asistence: Lauris Darzinš, Steven Seigo
     
    53:47
    Puk mizí k radosti jednoho z fanoušků v hledišti. Kus černé pryže tam letěl z hole domácího hráče a tak se bude vhazovat po levici Sedláčka.
     
    53:05
    Týmy v posledních chvílích vůbec nedbají na obrannou činnost a výsledkem jsou solidní šance. Další dvě mělo na začátku 54. minuty Dinamo, ale oba pokusy skončily na povyjetém Fokinovi.
     
    51:58
    Trochu nadějněji to vypadalo s útočnou akcí hostujícího týmu, který mohl využít rozhozenější obrany domácích. Přihrávka na modrou však skončila ve středním pásmu.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 8. Sotnieks (Ševčenko, Indrašis), 14. Indrašis (Leino), 14. Bicevskis (Meija, Seigo), 15. Kulda (Berzinš, Sotnieks), 32. M.Redlihs (K.Redlihs, Darzinš), 34. Sestito (Leino), 55. Kundrátek (Darzinš, Seigo) – 26. Rasskazov (Panov, Ugolnikov)


    Dinamo Riga: Sedláček (Eriksson) – K.Redlihs, Galvins, Kundrátek, Seigo, Ševčenko, Sotnieks – Darzinš, Džerinš, M.Redlihs – Indrašis, Leino, Sestito – Saulietis, Bicevskis, Meija – Skvorcovs, Berzinš, Kulda – Locans
    Jugra Chanty-Mansijsk: Gelašvili (Fokin) – Kalašnikov, Želdakov, Ugolnikov, Antonov, Vasilčenko, Pogorišnij, Mamkin – Rasskazov, Panov, Bortnikov – Varfolomejev, Ivanov, Volkov – Buljanskij, Jašin, Michnov – Sitnikov, Taratuchin, Medvěděv

    Rozhodčí: Viktor Gašilov, Antonín Jeřábek – Alexej Majtak, Jevgenij Pronskich

    Diváci: 5.582
    bahis siteleri