Košice – Skalica 2:1 (po pr.) | Orange 20 – Trenčín 0:3 (kon.)
po prodl.
HC Košice
2:1 (0:0, 1:1, 0:0 - 1:0)
HK Skalica
sk Úterý 27.10.2015, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme za sebou dnešné stretnute medzi HC Košice a HK 36 HANT Skalica, ktoré napokon prinieslo dramatickejší priebeh, ako sa pred samotným zápasom očakávalo. Aj preto zvíťazili Košice až po predĺžení, v ktorom o dvoch bodoch pre domácich rozhodol Dudáš. Po výsledku 2:1 po predĺžení ale neodíde naprázdno ani Skalica, ktorá si z metropoly východu odváža bod.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 43:14

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Z Košíc sa na vás teším opäť v piatok, dovtedy dovidenia. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:49:04)
     
    Koniec zápasu.
    63:52 DUDÁŠ - 2:1
     
    63:52
    Košice dali gól!
    Teraz už ale gól padol, pre Skalicu je to smolný moment, keďže domáci sa presadili len minútu pred koncom predĺženia. Hrdinom stretnutia sa stal MARTIN DUDÁŠ, ktorý zodvihol ruky nad hlavu.
     
    63:30
    Tie samozrejme nemusia prísť, dokázať to chceli Košice, ktoré sa následne nedokázali presadiť ani zo skrumáže pred bránkou po tom, čo Romančíkovi vypadol puk a ani ďalšie zo striel v sieti neskončili.
     
    63:04
    Záhoráci puk dlho podržali za bránkou svojho súpera, odkiaľ sa netlačili do streleckého zakončenia, akoby už hostia čakali na samostatné nájazdy.
     
    62:00
    Naopak, boli to práve Košice, ktoré sa museli brániť akcii svojho súpera, ani Skalica ale nevymyslela pred Halászom nič, čo by za zmienku stálo.
     
    61:45
    Košičania sa s pukom chceli usadiť pred Romančíkom, Skalica sale teraz výborne zavrela priestor okolo mantinela, odkiaľ súperovi rozohrať nedovolila.
     
    61:20
    Celá situácia sa zopakovala ešte raz, hosťom teraz vyhadzovanie pukov z vlastnej tretiny absolútne nevychádza.
     
    61:15
    Zakázané uvoľnenie Skalice.
     
    60:40
    Pokračujeme ale v podobnom duchu, ako tomu oblo na konci tretej tretiny. Puk lieta zo strany na stranu a ani jeden z celkov tento fakt nedokáže využiť na súvislejšiu akciu
     
    60:05
    Začalo sa predĺženie dnešného zápasu, v ňom by nepochybne oba celky radi skóroval ia zabezpečili si tak na svoje konto dva body.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Pomer striel po riadnej hracej dobe: 38:14

    Predĺženie sa začne približne o 2 minúty.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:57
    Už sa nič neudeje, pôjdeme do predĺženia.
     
    59:30
    Puk za teraz zdržiaval v blízkosti Halásza, tam ale k ohrozeniu domácej svätyne neprišlo, keďže na hokejkách ho mali práve Košice.
     
    59:00
    Začala sa posledná minúta riadnej hracej doby, Skalica hrá v plnom počte.
    58:46

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 35. Bortňák (Šedivý), 64. Dudáš – 25. Školiak (Klíma, Ďurák)


    HC Košice: Halász (Riečický) – Macejko, Dudáš, Chovan, Deyl, Šedivý, Pavúk, Cebák – Bartoš (A), Lelkeš, Lapšanský – Bartánus (C), Češík, Bicek (A) – Hrnka, Suja, Šoltés – Bortňák, Jenčík, Boltun, Hričina.
    HK Skalica: Romančík – Ďurák, Polata, Opalek, J. Novák, Barák, Zukal, Rožník – Lantoš, Školiak, Studenič – Klíma, Brendl, Komínek – Brodek, Jass, Bezúch – Kovalovský, Mickievics, Korytko

    Rozhodčí: Snášel – Gavalier, Smrek
    thejrc.org