Ottawa – Calgary 5:4 (2:1 po s.n.) | Washington – Pittsburgh 1:3 (kon.) | San Jose – Nashville 1:2 (kon.)
konec
San Jose Sharks
1:2 (0:1, 0:0, 1:1)
Nashville Predators
Čtvrtek 29.10.2015, 03:45 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Calle JÄRNKRÖK - 1:2
     
    48:52
    Nashville právě vstřelil branku!
    Stačí jediná větší chyba a Nashville se okamžitě stačil chopit příležitosti. Druhá branka Predators je velice podobná té první z úvodní třetiny, kdy se hosté také trefili velice rychle a nečekaně. Znovu se gólman Sharks Martin Jones nestačil přesně zorientovat, kam se jeho protihráč chystá pálit. CALLE JÄRNKRÖK to udělal chytře a zvedl puk hodně vysoko, takže kus černé gumy ještě plachtil vzduchem a nadělal domácímu brankáři daleko větší starosti. Hosté mají své vedení zpátky a Žralokům bude čas utíkat rychle. Asistence: Gabriel Bourque, Seth Jones.
    Joe PAVELSKI - 1:1
     
    41:28
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hala vře, ruce hráčů v tyrkysových trikotech letí nahoru a brankář Pekka Rinne společně s celým jeho týmem poprvé v dnešním zápase inkasuje. Sharks si nemohli přát lepší chvíli na srovnání výsledku než na startu závěrečné periody, teď mohou děkovat svému kapitánovi. JOE PAVELSKI byl zaparkovaný na správném místě u brankoviště, dokázal tak přesně dopravit do sítě puk, které nejdříve Rinne zastavil, ale na Pavelskiho dorážku už ani náhodou nestačil. Uvidíme zajímavý závěr mače. Asistence: Matt Nieto, Matt Tenyson.
    Eric NYSTRÖM - 0:1
     
    03:23
    Nashville právě vstřelil branku!
    Akce jako blesk z čistého nebe, střela jako blesk z čistého nebe a první branka tohoto zápasu je na světě. Obrana San Jose Sharks dnes poprvé malinko zaváhala a hned je za to potrestána nejhorším možným způsobem, tedy obdrženou brankou. Nahrávku na hokejku dostal hokejista Nashvillu ERIC NYSTRÖM, aby se rozjel za modrou čáru v útočném pásmu, lehce zamířil, opřel se do puku a ze solidní vzdálenosti z levého kruhu propálil překvapeného Martina Jonese. Hostující Predátoři jdou vedení a Sharks mají okamžitě práci s dotahováním. Asistence: Roman Josi, Paul Gaustad.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 42. Pavelski (Nieto, Tennyson) – 4. Nyström (Josi, Gaustad), 49. Järnkrök (Bourque, Jones)


    San Jose Sharks: Jones (Stalock) – Braun, Vlasic, Burns, Martin, Tennyson, Dillon – Pavelski, Thornton, Donskoi – Ward, Hertl, Marleau – Wingels, Tierney, Nieto – Brown, Smith, Goodrow
    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Weber, Josi, Jones, Jackman, Ellis, Ekholm – Neal, Fisher, Forsberg – Smith, Ribeiro, Wilson – Bourque, Hodgson, Järnkrök – Watson, Gaustad, Nyström

    Rozhodčí: Meier, Martell – Lazarowich, Murray

    Diváci: 15 219
    bahis siteleri