Samara – FK Krasnodar 0:4 (kon.) | Machačkala – Kazaň 1:2 (kon.) | Kubaň Krasnodar – Lok. Moskva 6:2 (kon.)
Spartak – Ural 0:1 (kon.)
konec
FK Kubaň Krasnodar
6:2 (5:0)
FK Lokomotiv Moskva
Neděle 01.11.2015, 17:00 • Stadion Kubaň, Krasnodar. Kapacita: 32,000 diváků. • Ruská Premier Liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. Roman ŠIŠKIN - 6:2
     
    90+1
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    Nevýrazný druhý poločas je domácím odpuštěn, dobrou náladu vrátil fanouškům Kubaně přesnou přízemní ranou Vladislav Ignatěv, kterou nešťastně ztečoval do vlastní svatyně ROMAN ŠIŠKIN!
    76. Alexandr KOLOMEJCEV - 5:2
     
    76
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Domácí znovu neuvěřitelně zaváhali ve vlastním pokutovém území a Moskvané to dokázali potrestat! Před Bělenovem zůstalo hned několik neobsazených hráčů a ALEXANDR KOLOMEJCEV doklepl míč do sítě!
    63. Baye Oumar Niasse - 5:1
     
    63
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Za svou pasivitu jsou domácí potrestáni, už je to "jen" o čtyři góly! BAYE OUMAR NIASSE utekl krasnodarským zadákům a pohodlně překonal vyběhnuvšího Bělenova!
     
    38
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    Tak to je solidní blamáž! Pátý hřebíček do rakve Lokomotivu ještě před přestávkou zatloukl SERGEJ TKAČJOV, jenž se prosadil kuriózně přímo z rohu, to se jen tak nevidí! S trochou nadsázky lze říct, že mají hosté zaděláno na desítku!
     
    28
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    Klišé nedáš – dostaneš se znovu projevilo v celé své parádě! Baldé naservíroval gól jako na stříbrném podnose LORENZU MELGAREJOVI, který se tváří v tvář poloodkryté hostující svatyni nemýlil!
    19. Igor ARMAŠ - 3:0
     
    19
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    Kdo by to byl řekl, outsider vede už o tři góly! Na centr z Chubulovovy kopačky si nejvýše vyskočil trestuhodně neobsazený stoper IGOR ARMAŠ, který hlavou překonal bezmocného Guilhermeho!
    14. Lorenzo MELGAREJO - 2:0
     
    14
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    No a pozor, jednoznačný outsider vede už o dva góly! Hostující obraně pláchl LORENZO MELGAREJO a z hranice pokutového území nepřáhl. Jeho prudký projektil se zastavil až v síti!
    4. Vladislav IGNATĚV - 1:0
     
    4
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé, domácí jdou do vedení! Defenzíva Lokomotivu úplně zapomněla na VLADISLAVA IGNATĚVA, který z nějakých deseti metrů přesnou ranou k levé tyči překonal bezmocného Guilhermeho!

    Vojtěch Balon

    Branky: 4. Ignatěv (Chubulov), 14. Melgarejo (Ignatěv), 19. Armaš (Chubulov), 28. Melgarejo (Baldé), 38. Tkačjov, 90+1. Šiškin (vla.) – 63. Niasse, 76. Kolomejcev (Niasse)

    Karty:   63. Šiškin (LMO)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Rohy: 2:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:7.
    FK Kubaň Krasnodar: Bělenov (C) – Manolev, Xandão, Armaš, Bugajev – Jakuba (88. Konovalov), Melgarejo (81. Pavljučenko) – Chubulov, Tkačjov (45. Karetnik), Ignatěv – Baldé.
    Náhradníci: Frolov, Chajkin – Pavljučenko, Georgijevskij, Karetnik, Kleščenko, Konovalov.

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Šiškin, Ćorluka (C), Logašov, Vitalij Denisov – Alexej Mirančuk (85. Fernandes), N'Dinga – Samedov, Kolomejcev, Maicón (75. Grigorjev) – Niasse.
    Náhradníci: Abajev – Fernandes, Šešukov, Grigorjev, Ďurica, Škuletić, Barinov, Makarov.
    thejrc.org