Den Haag – Feyenoord 1:0 (kon.) | Heerenveen – Cambuur 2:0 (kon.) | Utrecht – Twente 4:2 (kon.)
Alkmaar – Nijmegen 2:4 (kon.)
konec
AZ Alkmaar
2:4 (1:2)
NEC Nijmegen
Neděle 01.11.2015, 16:45 • AFAS Stadion, Alkmaar • Nizozemská Eredivisie • 11. kolo
Předzápasové kurzy
    66. Markus HENRIKSEN - 2:4
     
    66
    Alkmaar právě vstřelil branku!
    Domácí celek se však ještě nevzdává, a 25 minut před koncem snižuje Alkmaar na rozdíl dvou branek! Ze střední vzdálenosti vypálil Gouweleeuw, jehož střelu Kirsten vyrazil pouze před sebe, dorážka Jahanbakhshe nebyla úspěšná, nicméně míč do sítě doklepl MARKUS HENRIKSEN, a zaznamenal svou druhou branku v zápase!
    57. Anthony LIMBOMBE - 1:4
     
    57
    Nijmegen právě vstřelil branku!
    Z následného protiútoku udeřit Nijmegen, který střílí svoují čtvrtou branku, a výrazně se přibližuje k vítězství! Do úniku se dostal ANTHONY LIMBOMBE, který postupoval na Coutinha z levé strany. Belgický útočník následně krásně poslal míč mezi nohy nizozemského brankáře, a zaznamenal svou druhou branku v tomto utkání!
     
    49
    Nijmegen právě vstřelil branku!
    Hostující Nijmegen se na začátku druhého poločasu dostává do důležitého dvoubrankového vedení! Na začátku celé akce byl mladý LUCAS WOUDENBERG, kterému ve středu hřiště narazil míč Ritzmaier, a Woudenberg postupoval do vápna. Jeho tvrdou ránu nedokázal Coutinho vyrazit, a míč skončil v brance!
    34. Christian SANTOS - 1:2
     
    34
    Nijmegen právě vstřelil branku!
    Nijmegen si však bere o minutu později vedení zpátky! Po levém křídle postupoval středopolař Ritzmaier, který svým následným centrem našel CHRISTIANA SANTOSE, na jehož tvrdou střelu byl domácí brankář krátký!
    33. Markus HENRIKSEN - 1:1
     
    33
    Alkmaar právě vstřelil branku!
    Domácí celek však velmi rychle odpovídá! Dabney Souza se dostal ve středu hřiště k míči, a našel ve vápně MARKUSE HENRIKSSENA, který poslal krásnou střelou míč přesně k tyči!
    29. Anthony LIMBOMBE - 0:1
     
    29
    Nijmegen právě vstřelil branku!
    Hostující Nijmegen se na hřišti Alkmaaru dostává do vedení! Nijmegen zahrával zajímavou standardní situaci, které se ujal ANTHONY LIMBOMBE, na jehož povedenou střelu byl brankář Coutinho krátký!

    Jan Havlovic

    Branky: 33. Henriksen, 66. Henriksen – 29. Limbombe, 34. Santos, 49. Woudenberg, 57. Limbombe

    Karty:   71. Gouweleeuw (ALK), 88. van der Linden (ALK)


    AZ Alkmaar: Coutinho – M. Johansson, Gouweleeuw, van der Linden, Haps – van Overeem (59. Hupperts), B. Rienstra, Souza – Henriksen – V. Janssen (70. Tanković), El Hamdaoui (59. Jahanbakhsh).
    Náhradníci: Rochet – Ortiz, Hupperts, Jahanbakhsh, Tanković, T. Haye, Luckassen.

    NEC Nijmegen: Kirsten – Kane, van Eijden, Golla, Woudenberg – Bikel, Ritzmaier (76. Rayhi), Breinburg – Foor, Santos, Limbombe (90+2. Çelik).
    Náhradníci: van Duin – Buysse, Lundholm, Sleegers, Rayhi, Çelik, Leiwakabessy.

    Rozhodčí: Martin van den Kerkhof – Balder, Honig (vš. Nizozemsko)
    ocianews.com